Wij gaan graag op wintersport, sexsport noemen we het ook wel eens. Dat is ooit begonnen als een geintje tijdens een zomer vakantie waarbij wen een rondreis maakten. Elke dag weer in een nieuw bed. Ik maakte quasi gekscherend de opmerking dat het bed ingewijd moest worden. We kunnen nooit goed slapen in een bed waar we geen sex in hebben gehad... zo ook met de douche. Vrouwlief had er wel zin in ;-)
Sindsdien zijn wij tijdens vakantie sexueel veel actiever dan thuis. We verzinnen iedere keer wel iets waar we nog nooit...
Zo gebeurde dat ook in een sauna tijdens een wintersport vakantie. Ik was nog nooit gepijpt in de sauna en vrouwlief wilde daar graag verandering in brengen. En ja ze is gek op pijpen, ze vind het fijn om mij te laten genieten en vind het geweldig als ik in haar mond klaar kom.
Zo werden wij betrapt door een ander stel dat ook van de sauna gebruik wilde maken. Vrouwlief hield wel snel op maar ik on mijn stijve niet snel genoeg verstoppen onder de handdoek.
Het stel had het uiteraard meteen door en de man Hans lachte breeduit, zijn vrouw Hanneke iets minder, die wist zich niet goed een houding te geven. Was even schrikken maar al snel maakte Hans opmerkingen te over. Mijn wederhelft, Anja, is nog steeds een lekker wijf met flinke grote tieten waar Hans steeds een beetje stiekem naar gluurde.
Zijn eigen vrouw Hanneke was iets minder rijkelijk bedeeld maar had toch op z'n minst wel een C-cup en zag er verder ook wel smakelijk uit.
En daar zat ik dan, nog steeds met een stijve die niet weg wilde gaan. Hanneke keek verdacht vaak naar mijn harde plassertje, terwijl haar man Anja nog net niet aflikte.
Intussen werden de opmerkingen steeds minder netjes en Hans kreeg ook een stijve wat Anja ook niet was ontgaan. Nu zijn wij niet bepaald jaloers aangelegd en laten elkaar vrij wat sex betreft maar het met een ander doen waar je dan zelf bij ben is toch net wat anders. Ik zag aan de ogen van Anja dat ze nog steeds zin had en ik zag haar ook naar Hans kijken. Ze ging wat verzitten zodat hand een nog wat mooier uitzicht had, haar benen wijder zodta hij haar kale kutje kon bekijken. Hans schoof wat dichterbij en zou liefst meteen Anja gepakt hebben, maar ik denk dat hij zich inhield omdat hij niet alleen was. Anja keek mij aan met een blik van "mag ik". Ik knikte alleen maar en ze legde meteen een hand op een been van Hans, die nog wat dichterbij schoof.
Zijn Hanneke wist nog niet goed wat ze moest doen of zeggen. Dus stond ik op en ging naast haar zitten, ze keek me wanhopig aan, niet goed wetend wat ze met deze situatie aan moest.
Anja tijfelde niet langer en gin op haar knieen tussen de benen van Hans zitten en begon hem te pijpen.
Hanneke wilde protesteren maar die kans gaf ik haar niet, ik pakte haar had en legde die op mijn stijve waarop ze mij onzeker aankeek. En ik greep haar stevig vast en zag haar tepels hard worden. Ze wilde wel maard durfde nog niet goed.
Maar mijn stijve liet ze echt niet los, die hield ze zo stevig vast alsof dat haar reddingsboei was. Dus fluisterde ik in haar oor dat ze me ook wel mocht pijpen in de veronderstelling dat ook Hanneke graag...
In plaats daarvan fluisterde ze angstig dat ze dat nooit deed.
Tja, dan maar eens lekker neuken, zei ik, en trok haar op mijn schoot. Nog durfde ze niet...
Ik zei tegen haar dat ze zich niet in hoefde te houden, haar hans deed dat immers ook niet. En ik speelde met haar tepels, beet er zachtjes in.
Dat mag wel harder hoor... je mag me hard aanpakken als je wilt.
Begin jij maar eens mij zo lekker te neuken, antwoorde ik.
Ook dat had ze zo nog nooit gedaan, zij lag altijd onder op haar rug zodat Hans snel kon neuken en klaar komen.
Ze kwam wat omhoog en frommelde mijn stijve in haar toch wel erg natte kut.
Hans vond het toch niet helemaal je van het dat zijn vrouwtje mij aan het neuken was en er zichtbaar van genoot.
Of hij wilde protesteren weet ik niet, maar kans kreeg hij niet echt Anja liet hem klaarkomen en zoog hem compleet leeg.
Terwij hij klaar kom ging ze net als Hanneke mij bereed Hans berijden die daar zichtbaar genoot.
Hanneke was over haar twijfel heen en ging helemaal los. Lang voordat ik klaar zou kunnen komen kwam zei al luid kreunend aan haar hoogtepunt en liet zich opzij van mij vallen. Half op haar buik.
Ik greep haar stevig beet en trok haar kontje wat omhoog en drukte mijn pik in haar kont. Dat had heel wat gekreun te gevolg, maar het beviel haar echt wel. Ik gaf haar een tik op haar billen om haar wat aan te vuren.
Haar Hans keer verbaas toe maar genoot ook uitgebreid van de grote tieten van Anja die hem zo ongeveer schraal neukte.
Hanneke was niet veel gewend, dat was wel duidelijk maar genoot ervan en had er voorlopig ook nog niet genoeg van. Haar echtgenoot wel, die was net nog even verder leeg gezogen door Anja en was compleet kapot gegaan.
Ik ga naar bed, kom jij ook zo mompelde hij naar Hanneke. Die mompelde nog wat terug maar wat... geen idee.
Ik kwam daarna vrij snel klaar,  dat was nog maar mijn eerste keer. Ik moet eerst netjes afgesopt worden dus werd ik door de dames mee gesleept naar een douche. Twee minuten later waren we tot de conlusie gekomen dat onze kamer een beetje gerieflijker zou zijn.
Kamer werd natuurlijk meteen bed.
En Anja begon me direct te pijpen waar Hanneke ietwat gebiologeerd naar keek. Ze had het nog nooit gedaan en zou het nooit zomaar doen, maar Anja trok haar erbij en duwde haar hoofde bijna letterlijk op mijn stijve.
Hij smaakt echt lekker hoor... probeer maar eens en duwde mijn stijve in haar open mond. Hanneke probeerde het even en keek verbaasd naar mij. Dat smaakt echt lekker... mag ik... Anja keek heel even toe maar wilde ook en begin lang mijn pik te likken. Zo raakte de tonge van de dames elkaar en niet veel langer werd dat meer dan tomgen.
Ze lagen te zoenen en vergaten mij compleet.
Dat was niet de bedoeling.
Hee, ik ben hier de meester in huis, bromde ik. Anja lachte even maar Hanneke keek me aan met vragende ogen. Ik maakte vervolgens een geintje... over de knie. Hanneke bood vervolgens haar kontje aan waar ik haar fikse tik op gaf, ze kreunde. Niet omdat ik haar pijn deed. Nee ze werd er zo mogelijk nog geiler van, dus kreeg ze nog een paar tikken.
Anja keek mij aan.
Ik gaf haar de opdracht om de tepels van Hanneke te bijten.
Zorg dat die geile slet het goed voelt !
Hanneke ging helemaal door het lint, er ging een compleet nieuwe wereld voor haar open. Anja en ik hebben haar uitgebreid onder handen genomen en ik heb haar in haar mond geneukt terwijl Anja haar kutje likte.
Ze is vrij laat die nacht naar haar eigen kamer gegaan, waar Hans lag te snurken.
Die vakantie is ze bijna elke nacht stiekem bij ons in bed gekropen als Hans in slaap was gevallen.
Ze werd onze sexslavin, van mij maar ook van Anja.
Die vakantie is al een flinke tijd geleden, maar Hanneke komt geregeld bij ons op bezoek. Ze woont niet zo ver weg bij ons vandaan en werkt ook vlakbij waar ik werk.
Tijdens de lunch spreken we regelmatig af en krijgt Hanneke een aanvulling op haar lunch, een stevig portie sperma. Want daar is ze nu zo ongeveer verslaafd aan. Haar Hans mag ze zo af en toe wel eens pijpen, maar liefst neukt hij haar nog steeds als ze wijdbeens op haar rug ligt.
FF flink tekeergaan en dan in slaap vallen, dat vind hij het lekkerst.
Hanneke vind het prima, ze krijgt nu veel en precies wat ze graag wil.

 

 

Het overkomt vrijwel iedereen wel eens dat hij of zij teveel heeft gedronken en meestal blijft het hoogstens bij wat hoofdpijn achteraf. Meestal maar niet altijd...
Ik had een date met een vrouw, iemand uit mijn verleden. Dat klinkt heel zwaar en zwart maar was het echt niet. Een vrouw die ik tig jaar geleden kende, een meisje toen van begin twintig maar waar ik nooit wat mee heb gehad. Gewoon een vriendin waar ik samen lol mee had. Niet dat ze niet aantrekkelijk was, integendeel eigenlijk. Maar ik waardeerde haar vriendschap te veel om sex met haar te hebben wat dan wellicht het einde van de vriendschap zou worden als er aan het sexuele aspect een einde zou komen.
Kort door de bocht, ik vond het een lekkere meid die ik graag een keer...

Lang niet meer gezien of gesproken. Voor zover ik wist was ze getrouwd en ergens in de buurt van Amersfoort gaan wonen. Voor mij compleet buiten beeld.

Nu kreeg ik ineens een mailtje van haar. Of ik het leuk vond om weer eens bij te kletsen, ze had verlof en wilde graag wat met mij afspreken. Zullen we ergens een hapje gaan eten en daarna ergens een drankje...
Tja, een mooie vrouw, lekker eten en drank, welke man zegt daar nee tegen. Ik niet in ieder geval.

Dus een datum afgesproken in een leuk restaurantje.
En daar zat ik dan, toch een tikkie nerveus... zo lang geleden. Ik was als eerste aangekomen in het restaurant en meteen naar binnen gegaan in de hoop dat ze er al zou zijn.
En jawel, ik zag haar meteen.
Glaasje rode wijn, dus bestelde ik er ook maar een.
We hebben lekker gegeten en wat glaasjes gedronken en zijn naar een kroegje gelopen. Was niet ver, net om de hoek.
Daar een rustig plekje opgezocht en een fles rode wijn aan laten rukken en al snel een tweede.
De wijn begon langzaam een rol te spelen, het gesprek werd steeds "vrijer" en ineens vroeg ze mij ronduit waarom ik nooit met haar sex wilde.
De derde fles werd aangerukt.
En ik probeerde haar uit te leggen waarom ik haar nooit met één vinger had aangeraakt.
Ze probeerde het wel te begrijpen maar vertelde me dat ze dat echt vreselijk vond, dat ze heel erg aan haar zelf twijfelde en dat het heel erg lang had geduurd voor ze daar overheen was gegeroeid. Ze was zo ontzettend verliefd geweest, ik was haar leven en ze kon maar niet begrijpen waarom ik wel mat allerlei meiden sex had die er wat haar betreft niet uit zagen en haar sexueel negeerde.
Nachten lang had ze wakker gelegen, masturberend, hopend, dromend.
Ze had het me nooit vergeven en kunnen vergeten en was daarom met een man getrouwd die haar meenam uit mijn wereld.
Ik was verbaasd en voelde me schuldig en ik wist me geen houding te geven. Ik had haar zelfs nu nog niet durven vertelen hoe graag ik haar wilde.
Maar dat hoefde ik ook niet, want me vertelde me gewoon dat ze nu niet eerder weg zou gaan voor ik sex met haar had gehad.

Ik bestelde een taxi en die stond 10 minuten later voor de deur en nog eens een kwartiertje later stond ik voor mijn eigen huis. Betaalde de chauffeur en nam haar mee naar binnen. Toen ze haar jas uit trok zoende ik haar... en dat werd vurig beantwoord. Ze was intussen wel duidelijk flink aangeschoten waardoor ik even twijfelde of ik haar misschien beter tegen haar zelf zou moeten beschermen.
Gezien hetgeen ze me eerder vertelde leek me dat beter van niet.
Ze was wild, gepassioneerd, zo geil als... voor we de huiskamer binnen kwamen begonnen de kledingstukken al in het rond te vliegen.
Op de bank had ik alleen nog sokken aan en zij nog jarretellen en kousen. Slipje had ze om te beginnen al niet aan.
Ze duwde me op de bank en kwam bovenop me zitten... wat een lekkere tieten heeft ze dacht ik kort, ik kreeg nergens meer tijd voor.
Ze zoende me wild en haar handen waren overal. Ik dacht dat ik gek zou worden, zou ontploffen van pure wellust.
Ik pakte haar kontje stevig vast en wilde dat ze me zou gaan neuken, maar dat zat er nog even niet in. Ze wilde zoenen en zoenen en zoenen en mijn hele lichaam...
Ze dreef me tot totale waanzin wat ze ook maar al te goed door had. Ze ging tussen mijn benen op de grond zitten en nam mijn kloppende pik in haar mond en een paar minuten later ontplofte ik...
Ze keek me aan met een blik in haar ogen die zei "nu weet je wat je gemist hebt"

Nog na schokkend sleepte ze me mee naar boven op zoek naar mijn slaapkamer waar ze me op het bed drukte en weer bovenop me ging. Ze rommelde even wat in haar tas die ze ook mee naar boven had genomen en drukte me een blauw snoepje in mijn mond. Viagra... dit zou een hele lange nacht gaan worden.

Ik had nu nog geen Viagra nodig, mijn dingetje stond nog fier overeind.
Daar maakte ze dankbaar gebruik van en begon mij langzaam te neuken, bij iedere beweging kreunde ze lichtjes en haar tieten wipten op de maat mee. Alleen dat alwas een prachtig gezicht en zou mij zelfs na mijn door nog een stijve hebben bezorgd. Ik liet haar haar gang gaan en genoot vooral van haar.
Ze werd steeds wilder en neukte hard met wilde harde stoten dreef ze mijn pik tot aan mijn ballen in haar en ik voelde haar orgasme alsof ik zelf weer klaar kwam. Ze hijgde wild maar bleef bovenop mij liggen, met mijn pik nog diep in haar natte kut. Ze kneep met haar kut... en weer en nog meer en... oh mijn god, ik kwam alweer klaar. En niet zo'n klein beetje ook, ik voelde het sperma zo ongeveer uit mijn ballen gestuwd worden.
Ze kroop van me af en begon mijn pik leeg te zuigen en vervolgens helemaal af te likken.
Ze droop van het zweet, ik zag pareltjes zweet op haar hele lijf.
Kom we gaan douchen zei ze... en wilde opstaan.
Die kans heb ik haar niet gegeven, ik drukte nu haar met haar rug op het bed en ging met mijn tong aan de slag. Eerst een tepel in mijn mond... dat bleek ze lekker te vinden dus focuste ik mij op die lekkere stevige tieten. Ze genoot niet allen zichtbaar maar ook hoorbaar. Met mijn hoofd tussen haar benen op zoek naar haar klitje...zachtjes beet ik haar daarin en stak mijn tong in haar natte kut. Dat leverde gegrom op, en ik befte haar terwijl ik haar kontje stevig vast hield zodat ze geen kant op kon.
Al snel voelde ik haar klaar komen en ze kneep mijn hoofd tussen haar benen vast alsof ik nooit meer ergens anders naar toe mocht. Het duurde even voor ze zich weer kon ontspannen...
Nu gaan we douchen zei ik...
Onder de douche hebben we elkaar gewassen, nou ja gewassen, laten genieten van een harde warme straal en een zachte spons.
Of het de Viagra was weet ik niet maar ik had alweer een stijve en ze begon me meteen te pijpen. Alleen kwam ik nu niet meer zo snel klaar en zijn we op het bed verder gegaan. Maar dit keer lag zij onder mij, op haar buik en drukte ik mijn harde paal langzaam haar kontje in.
Ik wist natuurlijk niet of ze dat wel of niet lekker zou vinden, maar als ze het niet zou willen zou ze me dat vast wel vertellen.

Ze kreunde toen ik in haar drong, maar dat kon ook door pijn veroorzaakt worden... ik was daarom ietwat voorzichtig. Maar toen de haar kontje begon te bewegen wist ik genoeg. Ze genoot ervan en gelukkig maar want dat strakke kontje beviel me wel en begon haar in toenemende mate harder te neuken, grof eigenlijk. Met harde diepe stoten ramde ik mijn pik in haar kontje. Eerst dacht ik dat ze mijn pik probeerde te pakken, maar ze was haar klit aan het strelen en kwam verdomd snel klaar. Niet alleen snel maar ook luidkeels.
Mijn buren, moeten hebben meegenoten zo hard gilde ze.
Niet alleen gillen... Jah jah neuk me harder, harder, harder was het luidkeels... Ik heb een hoop gehoord van vrouwen waar ik mee speelde, maar zij breide mijn woordenboek nog wat verder uit.
Mijn god wat was dat lekker... ik genoot van haar gore taal en kwam wild klaar. Nog terwijl mijn sperma mijn pik uitspoot wist ze zich om te draaien met als gevolg dat ik over haar heen spoot.
Ze smeerde mijn sperma over haar hele lichaam uit en wilde meer, maar ik hard niks meer over, ik was echt leeg. Dat was niet wat ze wilde en sleurde me mee naar mijn badkamer. Samen onder de douche... haar handen waren overal, maar toch vooral geinteresseerd in mijn geslachstdeel dat intussen echt niet meer stijf was. Daar nam ze geen genoegen mee, ze moest inhalen wat ze al die jaren onthouden was.

Of ik nog wat te drinken had vroeg ze... tuurlijk had ik dat en waarschijnlijk had ze het wijnrek in mijn huiskamer wel gezien. Dus hup de volgende fles... twee glazen erbij en ik kreeg even de tijd om op adem te komen. Ontspannend liggend op mijn bed werd er nog een blauw snoepje tevoorschijn getoverd wat ik braaf slikte. Ik wilde echt wel... en weer nam ze het initiatief en weer begon te ze pijpen. Intussen was ze wel iets meer dan alleen maar aangeschoten en haar taalgebruik werd er nog wat grover van.
Als ik niet zelf zoveel zin had zou je dit bijna een verkrachting kunnen noemen. Ze ging tekeer als een beest, taalgebruik en de manier waarop ze met mijn lichaam omging.
Ik moest haar kut likken met de nadruk op moest. Ze was wijdbeens over mij heen gaan zitten en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Of ik wilde of niet. "LIKKEN IK WIL KLAARKOMEN", gilde ze.
Met enige moeite wist uit mijn nachtkastje een grote vibrator te pakken die ik tegen haar kontje drukte... wat weer gegil opleverde.

Ze was echt helemaal door dolle heen en kwam in ene paar minuten klaar. Ze rolde om en lang nog naschokkend en genieten op haar rug naast me. Ze keek me aan en eiste dat ik me voor haar, alleen voor haar zou af trekken. Ik wil het zien... Mijn alleenstaande buurvrouw zal waarschijnlijk rode oren hebben gekregen ;-)
Uiteraard deed ik wat me gevraagd werd, nou ja gevraagd, het werd meer ge-eist.
Ze keek heel even toe en kon ze toen niet meer inhouden en nam het van mij over. Ze genoot omdat ze zag dat ik het lekker vond.
Maar alleen haar handen was niet genoeg voor mij. Ik pakte haar hoofd beet en begon haar in haar mond te neuken.
Dat zorgde er in ieder geval voor dat het luidkeels commentaar even ophield.
Ze had intussen de vibrator gevonden die ze in mijn kont wilde. Daar was dat ding toch echt een tikkie te groot voor, maar de trilling trok door mijn ballen wat zeker aangenaam was.
Daar had ze geen boodschap aan. Als hij er bij mij niet in kon, dan maar bij haar. Niet in haar kontje maar in die soppende kut. En helemaal erin... die vibrator is zo'n supergroot geval, flink dik, minstens drie keer zo dik als mijn pik en zeker twee keer zo lang en toch ging hij er heel gemakkelijk helemaal erin.
Ze wist haar hoofd weg te draaien en richtte zich helemaal op de vribrator. Enigszins teleurgesteld liet ik mij op mijn rug naast haar op het bed vallen en keek toe hoe ze met twee handen met de vibrator speelde. Ze gromde bij iedere stoot en ik keen enigszins gefascineerd toe terwijl ik wat halfslachtig met mijn pik speelde.

Het leek wel of ze mij compleet vergeten was zo ging ze op in haar masturbatie. Haar genoegen uitte ze intussen ook weer luidkeels.
Toen ging de deurbel.

Badjas aan en snel naar beneden.

Daar stond mijn buurvrouw voor de deur. Ik deed de deur open en ze stapte meteen naar binnen.
"Of je maakt haar stil of ik doe vanaf nu mee las ik in haar ogen"
Stil zou ik haar nooit krijgen, ook nu ze alleen op bed lag kon je haar beneden horen kreunen.
Je kunt je wellicht voorstellen dat ik even uit het lood was geslagen, mijn altijd keurige, zedige buurvouw die half gekleed...

Ik zou wel gek zijn geweest als ik haar had weg gestuurd. In plaats daarvan sleurde ik haar meteen mee naar boven. Zoende haar en begon intussen het kleine beetje kleding wat ze aan had van haar af te stropen. En gooide haar op het bed naast mijn vriendinnetje die verbaasd keek naar wat er ineens gebeurde.

Mijn buurvouw had ook wat glaasjes wijn op maar wilde graag nog een glaasje. Meteen maar nog een fles gepakt en na wat glaasjes wijn vertelde de buurvouw dat ze al de hele avond mee had geluisterd, dat ze er bloedgeil van was geworden en dat ze er al heel lang van had gedroomd om een keer met mij. Mijn vriendinnetje had ook weer wat glaasjes gedronken en kreeg intussen een dubbele tong. Dat belette haar niet om naar mijn pik te grijpen die intussen weer stijf was geworden. Buurvrouw had verbaasd gekeken naar de vibrator... die is wel heel erg dik wist ze uit te brengen. Dat lukt me niet in één keer. Vriendinnetje glimlachte en pakte het ding om die vervolgens helemaal in haar natte kut te drukken er weer uit te halen en hem aan buurvouw aan te bieden. Zo istie goed nat probeer maar eens, zei ze erbij.
Buurvrouw keek mij ietwat zenuwachtig aan en wist niet goed wat te doen, daarom pakte ik de vibrator aan van vriendinnetje en liet buurvouw de vibrator voelen. Ik schoof hem voorzichtig een klein stukje in haar kutje. Oeffff.... mmmmhhh kwam er zachtjes van haar lippen en ik duwde langzaam door tot hij er half inzat. Vriendinnetje vond dat maar slapjes en nam het van mij over en  begon buurvouw er grof meer te "neuken".

Buurvouw liet haar begaan en werd ook wat luider...
Vriendinnetje gromde "Neuken slet, neuken slet, neuk die paal"
Buurvouw genoot maar meer dan wat gegrom en gekreun hoorde ik niet.
Vriendinnrtje speelde met buurvouw en pakte haar hard en grof aan, zoals ze zelf met de vibrator gespeeld had.

Ik keek alleen toe en genoot en kreeg een paar minuten respijt die ik echt wel nodig had. Bovendien kon ik ook even nadenken over wat er nu allemaal gebeurde. Ik had een gezellig avondje met lachen om vroegere belevenissen voorgesteld, in plaats daarvan werd het wilde sex en nu met twee vrouwen die beiden eigenlijk teveel gedronken hadden.
De altijd zo nette buurvouw kreunend in mijn bed, samen met een oude vriendin... dit kan natuurlijk niet zonder gevolgen blijven.

Meer kans tot overdenken kreeg ik niet want buurvouw genoot van de vibrator maar wilde meer en dan wel een echte stijve paal. Ze greep mijn pik stevig vast en kwam overeind en begon te pijpen. "Even proeven", zei vriendinnetje, en dan neuken. Neuk die paal, nu!
Ik werd achterover gedrukt en buurvouw kroop bovenop, ze begon me langzaam te berijden.
Vriendinnetje zat haar aan te sporen en gaf haar zo nu en dan een tik op haar kont om het tempo te verhogen. Met als gevolg dat ik wilde werd bereden. Vriendinnetje ging weer wijdbeens over mijn gezicht, dus likken.
Ook nu genoot ze luidkeels terwijl ik uitzicht had op twee stel ritmisch bewegende tieten had en tot mijn verbazing zag ik die meiden zoenen, aftastend, voorzichtig maar toch echt zoenend.
Ik voelde dat ik weer klaar zou gaan komen en buurvrouw had het in de gaten.
Ze kroop van me af en wilde me gaan pijpen en kreeg als beloning een dikke straal sperma in haar gezicht. Ze nam mijn pik in haar mond en begon als een bezetene te zuigen.
Ik gaf mij volledig over aan deze twee aangeschoten vrouwen, ik zat er helemaal doorheen. Bovendien had ik zelf ook de nodige glaasjes wijn in mijn lijf zitten. Ontspannen op mijn rug liggend heb ik genoten van de dames en moet ik bekennen dat ik in slaap ben gevallen.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag ik dat er nog een fles wijn leeg was, dat was het harde ding wat ik in miijn rug voelde. Buurvrouw lag met haar arm over de fles en vriendin met haar arm over mij nog in mijn bed. Geen van beiden leek wakker te worden.
Of het aan de Viagra lag waar ik er twee van geslikt had, ik had weer een stijve paal.
Nog slapend pakte vriendin mijn stijve beet, niet dat ze er veel mee deed maar het zorgde er wel voor dat ik niet mijn bed uit kon.
Een paar minuten later werd buurvrouw langzaam wakker, ik zag dat ze naar mijn stijve keek.
Mooiste was toch de blik in haar ogen, zo van wat heb ik in godsnaam gedaan.

Ze was welbewust, meer belust eigenlijk komen aanbellen, misschien niet direct om te neuken maar veel was er niet voor nodig om haar daartoe te verleiden. En nu wist ze even niet goed wat te doen. Ze wilde wel, dat beslist, maar nu ze nuchter was en geconfronteerd werd met iest wat ze nooit gdacht had te zullen doen. Onzeker keek ze mij aan, maar ik zei niets. In plaats daarvan gooide ik de fles op de grond en trok haar tegen mij aan. Gewoon lekker ontspannen tegen elkaar aan liggen. Ik streelde haar voorzichtig maar de beweging was genoeg om ook vriendin wakker te maken, die op haar beurt ook dicht tegen me aankroop.

Dus zei ik hardop, daar lig ik dan... een stijve van hier tot Tokio en twee vrouwen die willen knuffelen.

Nu keken de dames elkaar aan, jij of ik... maar grof taalgebruik en wilde sex, dat bleef nu achterwege. Vriendin vond dat het haar beurt was om te pijpen, maar buurvrouw wilde ook dus likten ze om de beurt dus toen ik klaar kwam kregen ze beiden een straal warm sperma in hun gezicht. Dit weekend zou heel erg lang gaan duren.

 

 

 

 

Gisterenavond de hele avond lekker zitten happen en drinken... Glaasjes wijn, Irisch Coffee etc. Ik had het wel naar mijn zin, na twaalven even naar buiten om de buren ook de nieuwjaarswens te geven. Een groot deel van de mensen in mijn staat waren elders de jaar wisseling aan het vieren dus was het relatief rustig op straat.
Ondanks de laaghangende bewolking toch veel vuurwerk wat werd afgestoken daardoor nogal veel herrie zodat ik mezelf niet eens verstond. Eén van mijn buren is een alleenstaande vrouw, gaf haar een hand en ze zei iets maar ik verstond er geen woord van. Daarom liep ik bij haar naar binnen en zag dat ze de hele avond alleen was geweest. Één glas op tafel... maar wel een lege wijnfles.
Daar zei ik iets van... zo van je hoeft toch niet in je eentje, waarop zij antwoorde dat ze alles alleen deed.
Ietwat lollig zei ik "echt alles" en daar bedoelde ik natuurlijk sex mee.
Ze had het wel door maar zei eigenlijk niet veel, wat binnensmonds gemompel.
Ik vermoede dat ze ondanks de wijntjes ff niet wist hoe zich een houding te geven, ook niet zo raar, zo goed kende ze mij eigenlijk niet.
Nog steeds lollig merkte ik op dat ik haar met alles hielp... schilderijtje ophangen, computer problemen, dus ook met...
Even zag ik haar ogen oplichten, alsof ze wilde zeggen "Ja graag!", maar dat zou ze nooit zomaar zeggen.
Ik had haar nog steeds geen nieuwjaars wens, had gegeven.
In plaats van een hand en een kusje op haar wang, pakte ik haar stevig vast en zoende haar vol op haar mond.
Tot mijn verbazing duwde ze mij niet van zich af.
Ik drukte haar nog steviger tegen mij aan en pakte haar kontje, ze begon me terug te zoenen en ook haar handen grepen mij beet.
Kreeg er wel meteen een stijve door wat ze gevoeld moet hebben.
Mijn date stond op straat met andere buren te kletsen en kon gelukkig niet binnenkijken.
Buurvrouw had gelukkig een jurkje aan zodat mijn handen als snel in haar slipje zaten en die naar beneden schoof en een nat kutje ontdekte.
Ik kon haar niet uitgebreid een beurt geven... en ik wist ff niet zo snel wat te doen.
Buurvrouw maakte mijn broek open en trok die naar beneden. Ze ging op haar knieen zitten en haalde mijn stijve uit mijn slip en begon me direct te pijpen. Ik was zo ontzettend geil geworden... waardoor ik veel te snel klaar kwam. Ze slikte mijn sperma en kwam overeind...
Zo heb ik vast een voorproefje, morgen wil ik de rest van je krijgen fluisterde ze in mijn oor
En nu terug naar je vriendinnetje... ik kreeg nog een zoen en werd naar buiten gebonjourd.
Mijn vriendinnetje keek me aan zo van waar bleef je nou, die wilde niet de hele nacht verdoen met kletsen met mijn buren.
Ik had ff nodig om dit te verwerken...

lekker ding

Ik heb in een vakantie in Gambia wel erg veel sex avonturen beleefd... Het gekke was dat ik er helemaal niet op uit was maar het overkwam steeds.

Mooi voorbeeld daarvan is dat ik in een restaurant zat te eten en schuin tegenover mij een wat oudere heer met een meisje van 25 - 30. Grote borsten, waar ze nogal mee pronkte, super kort rokje dat de jarretellen zichtbaar liet, hoge hakken en iets te veel make up. Oftewel een meisje wat de man gekocht had voor die avond, maar wel een ontzettend lekker geile meid. Ze zaten te praten en dronken er wat bij. Ik zag de man opstaan en weg lopen. Dacht dat de man naar het toilet liep, echter na een half uur was hij nog niet terug.

Het meisje werd wat zenuwachtig en wist niet goed wat ze moest doen. Het was niet echt een goedkoop restaurant en ik vermoedde dat de man haar nog niet betaald had en zij dreigde voor de rekening op te gaan draaien. Waarschijnlijk had ze daar niet genoeg geld voor bij zich. Ik zat eigenlijk te kijken hoe zich dat zou gaan ontwikkelen. Dat kreeg ze in de gaten en ze keek mij smekend aan.

Ik liet haar bij mij aan tafel plaats nemen en vroeg of ze wat drinken wilde. Glas locale whisky nam ze... scherp spul trouwens, daar komt dus de term vuurwater vandaan... Na nog twee whiskies gedronken te hebben kalmeerde ze een beetje en richtte ze haar aandacht op mij. Ik voelde een hand aan mijn benen die opweg was naar mijn edele delen. Dat was dus duidelijk...
Ik nam haar mee naar het toilet en haalde daar mijn pik uit mijn broek, ze begreep maar al te goed wat de bedoeling was. Toen ze mijn pik in haar mond nam pakte ik haar hoofd stevig vast en ben haar in haar mond gaan neuken. Ze probeerde te protesteren omdat ik heel mijn pik in haar mond liet verdwijnen, maar echt de kans kreeg ze niet, ik neukte haar vrij grof in haar mond. Probeer dan maar eens wat te zeggen ;-)  Ik wilde eigenlijk nog niet klaar komen maar als we lang in het toilet zouden blijven zou het personeel van het restaurant vast komen kijken. Dat waren bepaald geen lekkere meiden dus dat zag ik echt niet zitten. Ik spoot haar mond vol en ze had moeite het weg te slikken. Er kwamen wat druppels op haar topje. Dat zag ik wel maar zei er niets van.
Uit het toilet liep ik naar de kassa om af te rekenen. De eigenaar zag meteen de sperma op haar topje en keek mij aan en begon te lachen. Hij had meteen door hoe de vork in de steel zat.
Ik heb het meisje meegenomen naar mijn hotel waar ik haar nog flink heb geneukt. Haar kontje ontmaagd en tussen haar grote tieten geneukt. Ze heeft me de volgende morgen gemasseerd met haar grote borsten en nog een keer gepijpt. Dit keer liet ik haar gang gaan...

Na het ontbijt heb ik haar 20 euro gegeven waar ze erg blij mee was, ik had immers ook de rekening in het restaurant voor haar ook betaald. Ik wilde haar weg sturen, maar ze is toch nog een paar dagen bij me gebleven. Dagen waar ze kennis heeft gemaakt met kinkie spelletjes...

'

sex in de auto

Tegenwoordig gebeurt het niet zo vaak meer dat je lifters onderweg tegenkomt. Liftsters al helemaal niet...
Zelf heb ik vaak zat met mijn duim omhoog langs de kant van de weg gestaan en ook wel wat geile avonturen erdoor beleefd.

Twee vrouwen van midden veertig die mij meenamen... dat liep een beetje uit de hand. Twee dagen later kwam ik pas op mijn bestemming uit, doodmoe. Zo heb ik in de loop der jaren flink wat afgeneukt door te gaan liften.

Andersom is het zeer beperkt gebleven, slechts 1 x heb ik een vrouw meegenomen die er wel zin in had. Die zat me vanaf het begin al meteen op te geilen en het draaide er uiteindelijk op uit dat ze begon te pijpen terwijl ik nog reed. Snel een parkeerplaats opgereden waar ik wat meer kon genieten van haar geile mondje. Op de parkeerplaats heb ik haar nog flink geneukt, geil.. maar toch ietwat onhandig. Ze moest naar Zwolle en ik eigenlijk niet verder dan Utrecht, maar ben toch doorgereden naar Zwolle en onderweg nog een keer gestopt bij een weg restaurant.
We hebben daar wat gegeten en toen we weggingen was het inmiddels donker geworden. Terwijl we naar de auto liepen kreeg ik weer zin en heb haar staande tegen de auto geneukt, klaar komen mocht ik niet in haar kutje. Dat moest in haar mond... alsof ik dat erg zou vinden ;-)
Ik heb haar later die avond in Zwolle afgezet en terug gereden naar Utrecht, ben haar daarna nooit meer tegen gekomen helaas.

Wie heeft dit soort lift - ervaringen ook meegemaakt?

kop116

Wat ben ik allejezus blij dat het weekend achter de rug is... klinkt gek, maar ben blij dat ik vanmorgen weer aan het werk kon. Ben ik hard aan toe, compleet versleten. Begin ik nu ineens oud te worden of...

Sinds een paar weken heb ik een nieuw sexvriendinnetje. Puur alleen voor sex, niet mijn idee maar van haar.
Mannen die zich afvragen hoe je daar dan aankomt, sorry geen idee. Dit vriendinnetje ken ik al heel lang. Ooit, een eeuw geleden of zoiets hadden we meer samen dan alleen maar sex. Maar mijn leven ging rechts af en het hare links af. Kwam bij dat ze verhuisde voor haar werk en dat was meteen einde oefening. En oefenen deden we, veeeeeeel.

Maand of twee geleden kreeg ik een mailtje... zoiets... weet je nog wie ik ben? Mocht ik het vergeten zijn, na een bak koffie... aan de wijn kwam ik niet toe, herinnerde ik mij haar passie. Nee ze was geen achttien meer, maar mijn god de passie sprong er van af. Na een voorzichtig kusje zoende ze me als een verliefde tiener, die minstens drie maanden geen sex had gehad.
Twee handen op mijn billen die mij tegen haar aandrukten. Natuurlijk voelde ze hoe mijn pik hard werd en die moest natuurlijk bevrijd worden.
Die middag gebeurde er van alles, ik had alleen de botte pech dat ik een afspraak had waar ik echt niet onderuit kon.

Daarna nog een keer afgesproken waarbij we gestoord werden. Ook balen... en na wat vluggertjes spraken we af om de tijd voor elkaar te nemen.
Afgelopen weekend was het zover, eindelijk dacht ik.

Om ongestoord te kunnen genieten van elkaar had ik wat snelle gerechten en koude schotels in huis gehaald, verschillende broodjes etc. en uiteraard genoeg te drinken en wat noodzakelijke wijntjes. Uiteraard slagroom, honing en meer op te likken spul...
Bovendien heeft Durex tegenwoordig heel geil spul om te smeren en wat blauwe snoepjes mochten ze nodig zijn.

In plaats van elkaar meteen heftig af te matten hebben we langzaam van elkaar genoten, maar zijn niet echt gestopt.
Ze begon met me te pijpen... tergend langzaam, alsof ze niet wilde dat ik klaar zou komen. Ik dacht echt dat ik gek werd... ik moest klaar komen. Maar iedere keer remde ze me weer af en begin opnieuw. Ik kon me niet langer inhouden en greep haar hoofd stevig vast en begon haar wild in haar mond te neuken. Dat sletje moest maar eens voelen en slikken!
Klaar komen viel ik achterover zodat mijn sperma alle kanten opvloog. In haar gezicht, over die lekkere tieten van haar, over mijn eigen buik.

Likken slet gromde ik nog steeds klaarkomend... ze genoot ervan.
Niet alleen van mijn sperma, maar ook dat ik haar dwong.
Gaandeweg ontdekte ik dat ze het geweldig vond dat ik haar zo nu en dan echt stevig aan pakte. Beetje dominant af en toe, tik op haar billen, tepels soms net wat te hard in bijten. Die tepels stonden ook wel heel erg uitdagend naar voren priemen.
Bijten in haar klitje... eerst schrok ze maar ze werd er wel heel erg wild van, natte kut had ze al, veel natter kont dat niet worden...

Dit weekend hebben we op bijne elk denkbare manier van en met elkaar genoten. Ik heb het niet geteld, maar haar kutje heb ik meerdere keren volgespoten, net als haar kontje en niet te vergeten dat geile mondje, vanmorgen nog voor ik aan het werk ging. Het was lekker echt... maar ik ben kapot, versleten, op en zoekende naar een nieuwe batterij. Mijn pik heeft rust nodig... een nachtje in ieder geval, denk ik.

Hoewel....

blow job

Was uit eten met een vriend, die spreekt beroerd Nederlands dus spreken we samen meestal Engels. Ik heb er geen moeite mee en kan me redelijk goed uitdrukken in het Engels, niks aan de hand dus. Grappig is de bijkomstigheid dat mensen in de oomgeving vaak denken dat we dan beiden geen Nederlands spreken of verstaan. Zo gebeurde het dat we zaten te eten in een Japans restaurant in Arnhem en ik vang een flard van en geprek op van twee dames aan een tafeltje achter mij.

Deze dames spraken over mijn en jullie site: xsecrets.nl
Uiteraard deed ik mijn best om goed mee te luisteren. Mijn vriend had dat natuurlijk snel door en wilde weten wat er aan de hand was.
Toen ik hem dat uitlegde verscheen er een grote smile op zijn gezicht.

Hoewel ik het niet letterlijk kon volgen was het me duidelijk dat ze tegen elkaar aan het opscheppen waren.
De een had het over haar man en wat ze allemaal met hem doet, zij vond at het heel wat was, maar daar denk ik iets genuanceerder over.
Haar vriendin vertelde over de site en hoe ze alles aan het uit proberen zou zijn wat ze kon vinden, grappig werd het dat ze beweerde dat met mij gedaan te hebben.
Ik zou haar geleerd hebben hoe ze een man echt lekker kan pijpen.

Zo zou ik van alles met haar gedaan hebben en zij met mij, waar we samen ongelooflijk van genoten. Meerdere orgamses achter elkaar, zou ze hebben gehad.
Ik zou haar in al haar gaatjes geneukt hebben, op de meest spannende plekjes...
Haar fantasie... maar ik kreeg er wel een stijve door...

Toen ik zag dat de meisjes wilden vertrekken heb ik snel afgerekend en naar buiten gegaan. Op de stoep hebben we even gewacht tot zij ook buiten kwamen en ik zag meteen dat ze hun auto op dezelfde parkeerplaats hadden gezet als ik de mijne. Ik liet ze voor mij lopen en gaf op de parkeer plaats het meisje een tik op haar kontje.
Ze draaide zich om en wilde waarschijnlijk iets zeggen maar daar kreeg ze niet de kans voor.
Op je knieen, mond open en ogen dicht, zei ik tegen haar.
Die mond ging wel open maar niet op haar knieen...
Ik stapte op haar af en vertelde wie ik ben, uiteraard gewoon in het Nederlands.

Ze wist zich geen houding te geven, maar daar hielp ik haar bij. Ik duwde haar naar beneden... wat ze nu wel deed en niet alleen ging haar mond open, ze maakte ook mijn broek open en begon me te pijpen. We stonden tussen twee auto's in in het donker dus heeft niemand echt gezien wat er gebeurde. Op haar vriendin na natuurlijk. Die keek wel erg nadrukkelijk, maar hield zich buiten wat wij deden.
Nadat ik dat geile mondje volgespoten had heb ik haar mijn visitekaartje gegeven... bel me...!

Ook haar vriendin heb ik een kaartje gegeven. Ben benieuwd wie mij gaat bellen

mooie lingerie

Vandaag in een winkeltje wat spannende lingerie gekocht voor een vriendin. Niet de eerste keer dat ik zoiets doe en met mij vele andere mannen die hun lief er graag lekker uit willen zien. Dit winkeltje was ik nog niet eerder geweest, was me eigenlijk nooit opgevallen dat het bestond, zit in een klein straatje waar ik normaal gesproken niet zo snel zal komen, beetje buiten de loop...
Naast het gebruikelijke spul hadden ze er ook wat meer stoute dingetjes, lingerie die vooral gedragen wordt als er sex in de lucht hangt. Daar keek ik al snel naar en de verkoopster had alle tijd, ik was de enige klant.
Voor je vrouw, vroeg ze me en ik antwoorde dat ik vrijgezel ben. Voor wie het dan wel was wilde ze weten waarop ik haar uitlegde dat ik dit voor een vriendin kocht waar ik zo af en toe iets meer mee doe dan koffie drinken. Dat wekte haar belangstelling, maar het feit dat zij belangstelling had...
Of ik haar maten kende, wat meer dan een handvol... lekker maatje was niet voldoende omschrijving en ik wilde er ook niet meteen bij vertellen dat haar tieten groot genoeg waren om haar tussen te neuken.
Ze zag me twijfelen en vroeg me of het ongeveer was zoals zij heeft en maakte haar bloesje open om te laten zien hoe groot haar borsten zijn.
Ziet er lekker uit zei ik tegen haar.
Ze had een C-cup vertelde ze me, waarop ik antwoorde dat de maten me niet zo interreseren, dat ik meer belangstelling had voor hoe... en toen realiseerde ik me dat ik in een winkel stond waar zo anderen naar binnen konden lopen.
Maar ik had A gezegd en moest nu ook B zeggen meende de verkoopster.

Nou ja het was haar winkel... dus vertelde ik haar dat ik fijn vind als een vrouw gevoelig is in haar borsten, dat maakt het lekker om er mee te spelen. (Ze had haar bloesje nog steeds niet dicht geknoopt) Daarom keek ik ook naar die halve behaatjes omdat die de tepels vrij houden. Zo ontzettend geil om harde tepels door een bloesje of een topje heen te zien.

Tja dat begreep ze wel... en pakte het behaatje, ging een pashokje in en deed het gordijntje open om mij te laten zien hoe het bij haar stond. Geweldig... zei ik, terwijl ik natuurlijk meteen zag dat haar tepels hard waren.
Het staat je echt geweldig, vooral nu je lekker harde tepels hebt, zei ik en stapte het hokje in.
Maar... zei ze... en even dacht ik dat ik te ver was gegaan. Maar nee, ze liep het hokje wel uit maar ze ging in één streep naar de winkeldeur en draaide die op slot.
Ze nam mijn hand en nam me mee naar achter... daar hebben we meer ruimte.
Omdat ze voor me uit was gelopen pakte ik haar achterlangs en drukte haar tegen me aan. Zo kon ze meteen voelen dat er bij mij ook iets hard was. Ik heb haar daar staand langs achteren genomen, langzaam neukte ik haar met diep en hard zodat ze mijn stijve goed kon voelen. Ineens draaide zich om... ikwil je pijpen, zei ze. Alsof ik dat erg vond ;-)
Ze ging op haar knieen voor me zitten en nam mijn eikel in haar mond die ze met haar tong begon te bewerken, helaas duurde het niet al te lang voor ik klaar kwam. Dat werd een soort van explosie van warm sperma wat ze met zichtbaar genot slikte.
Ik had moeite om te blijven staan, mijn god wat was dat lekker...
Helaas werden we gestoord doordat er iemand op de deur bonkte... een vriendin van haar, stond voor de deur.
Ze kwam overeind en trok haar rokje weer recht en liet mij via de achterdeur weg gaan, maar vertelde me dat ze graag had dat ik nog eens langs zou komen.
Buiten staand realiseerd ik mij dat ik wel genoten had van en met haar, maar geen lingerie had gekocht voor mijn vriendin. Dus moets ik  toch echt nog een keer...

sex in de auto

'Oudjaar was weer net voorbij en op het werk was het weer tijd voor de jaarlijkse tradities die bij zo'n feestdag horen. Waar niemand aan ontsnapt, is alle collega's drie kussen geven en een gelukkig nieuwjaar wensen. Wat optioneel is, en het leukste, is het jaarlijkse feestje op het werk.

Dat feestje begint altijd met een receptie op het werk zelf. Hapjes, drankjes en, een speech van de zaakvoerder. De stemming zat er weer flink in en binnen de kortste tijd stond het aanrecht bomvol lege champagneflessen. Het was tijd om de winkel te sluiten en naar de stad te trekken om verder te feesten.

Ons groepje was niet meer zo groot. De meerderheid van de collega's was al naar huis . We besloten om ons verder te bezatten in een leuk danscafétje waar volop ambiance was.

Wanneer ik gedronken heb gooi ik alle remmen los. Het duurde dus niet lang voor mijn vriendin en ik boven op de tafels stonden te dansen. Die avond droeg ik een kort zwart rokje en daarboven een lang zwart kleed dat ik met 1 knoopje had vastgemaakt. Glanzende zwarte panty's en lange laklaarzen maakte de outfit compleet. Je kan je dus voorstellen dat we luidruchtig werden aangemoedigd door de rest van de collega''''s. Het duurde niet lang of alle aanwezigen stonden naar ons te kijken. Opgezweept door het enthousiasme van ons publiek dansten we steeds uitdagender.

Ik merkte dat één mannelijke collega niet meedeed met de rest. Hij zat in een hoekje aan de bar en keek stilletjes toe. Ik keek hem recht in de ogen, maakte een suggestieve beweging in z'n richting, maar hij wendde z'n blik af. Mijn vriendin en ik werden moe van het dansen en kregen dorst. Iemand hielp me de tafel af en ik ging aan de bar zitten, bij mijn afdelingschef. Het was hij die stilletjes zat toe te kijken. Ik vroeg hem wat er scheelde. "Niets", zei hij. "Ik had dit alleen nooit van jou verwacht. Je lijkt me altijd zo'n rustig, verlegen meisje." Ik lachte. Ik vertelde hem dat ik op het werk nooit m'n ware ik liet zien, en dat ik vanavond een doel had. Ik zou niet naar huis gaan voor ik iemand gekust had. Z'n blik dwaalde naar m'n mond, zakte verder naar m'n borsten en boorde zich dan diep in mijn ogen. "Die kus kan ik je nu wel al geven", zei hij. "Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over die missie van je." Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik boog me voorover en hij kuste me. De kus deed me verlangen naar meer maar de DJ speelde weer een tof nummer en ik voegde me bij m'n vriendin die alweer op tafel stond.

Het begon laat te worden en de meeste collega's waggelden naar buiten. Ik zag mijn vriendin praten met mijn chef. Ik baande mij een weg tussen de mensenmassa richting toilet. Toen ik terug ging, stond hij net buiten het toilet op me te wachten. Hij duwde me zachtjes tegen de muur en kuste me opnieuw. Hij drukte zijn lichaam dicht tegen me aan en ik voelde dat hij opgewonden was. Zonder iets te zeggen pakte hij mijn hand en leidde me terug naar ons plekje aan de bar. Mijn vriendin nam me even apart. Ze vertelde me dat hij haar gevraagd had of ik verder zou willen gaan met hem. Gewoon, een éénmalig avontuurtje. Ik had daar wel zin in. We besloten dat we hem een lift zouden vragen en m'n vriendin eerst gingen afzetten.
Dat vond hij ok en we vertrokken.
Bij haar thuis aangekomen stapte m'n vriendin uit, gaf me een ondeugende knipoog en verdween in het gebouw. Daar zaten we dan, in de auto, allebei voor ons uit starend.
"Wat wil je nog doen", vroeg hij.
Ik antwoordde:"Jij bent de chauffeur, ik ga waar jij me heenbrengt." 
Hij begon te rijden en stopte vlak bij het werk.
"Ik wou met je naar huis rijden,maar ik wil zo lang niet meer wachten"
Hij keek me vragend aan. Bij wijze van antwoord deed ik de leuning van de autostoel naar achter en knoopte mijn kleed los. Zijn ogen dwaalden over mijn lichaam en zachtjes kuste hij me opnieuw. Zijn mond ging verder naar mijn hals, waar ik heel gevoelig ben, en daarna naar mijn borsten. Ik had verwacht dat hij ruw tekeer zou gaan, eventjes erop en erover, maar hij was verbazend zacht en teder. Hij kleedde me langzaam uit en streelde elk plekje even met zijn lippen. Ik wist niet meer waar ik het had. Het kon me geen barst schelen dat elke voorbijganger ons kon zien. Ik lag heerlijk te genieten en besloot dat het tijd was om zelf ook in actie te schieten. Zachtjes knoopte ik zijn broek los en kreunde onwillekeurig toen ik zijn harde, kloppende lid bevrijdde uit zijn strakke jeans. Voorzichtig omvatte ik het met mijn ene hand terwijl ik met mijn andere hand zijn hemd losknoopte. Nog steeds met zijn lid in mijn hand likte ik zijn tepels.Het werd hem te veel . Hij duwde me terug in de zetel en kleede zich vliegensvlug uit. Ik begon te rillen van de kou en van opwinding en hij kwam bovenop me liggen. Ongeduldig wachtte ik tot hij me vulde. Hij ging langzaam bij me naar binnen en bleef zo eventjes liggen. Ik moest hem beloven niet verliefd te worden. Dit ging maar 1 keer gebeuren. Ik kronkelde, probeerde hem te dwingen om te bewegen en ik beloofde het. Eindelijk begon hij me te neuken. Hij vulde me helemaal. Ik duwde hem dichter tegen me, probeerde hem zo diep mogelijk in me te krijgen. Hij vertelde me hoe lekker ik was, hoe heerlijk warm en vochtig mijn kutje was. Ik ontplofte bijna. Ik beet zachtjes in zijn oor en fluisterde dat hij zalig neukte, dat iedereen kon zien hoe hij me nam en ik smeekte hem te mogen klaarkomen. Hij rechtte zich een beetje op en keer toe hoe ik mijn clitje streelde. Hij versnelde zijn ritme en ik plantte mijn nagels in zijn rug toen ik klaarkwam. Hij kreunde dat we dit toch nog eens moesten over doen en toen kwam ook hij hevig schokkend klaar. De ramen van de auto waren volledig aangedampt toen we onze kleren terug aantrokken. We spraken geen woord meer en toen hij me thuis afzette gaven we elkaar nog een lange, tedere kus.

Op het werk deden we alsof er niets was voorgevallen tussen ons. Hij was mijn chef en ik deed wat hij me opdroeg.

Twee weken later stond ik aan zijn deur. Er stonden aardbeien en champagne klaar, en die nacht deden we het voor de tweede keer, maar het was niet de laatste keer...

kop17

Hallo allemaal,
Laatst had ik een erge hoofdpijn en dacht laat ik eens lekker gaan wandelen in het bos misschien helpt het?
Dus zo gedaan liep ik in het bos lekker een frisse neus te halen en was zeer relaxed. Ik liep overal over na te denken en dus had ik niet in de gaten dat er drie mannen achter mij liepen. Ik hoorde hen lachen en praten maar trok er mijn niks van aan. Ze kwamen dichterbij en begonnen tegen mij te praten ik deed net alsof ik ze niet hoorde. Ik zei, ik loop hier voor me rust laat me gaan. Opeens pakte er eentje mij vast en zei dat ik niet zo brutaal moest doen tegen hun anders kon ik een flink pak slaag krijgen. Ik rukte me los maar ze hielden me alle drie tegen. Ik kon geen kant meer op en er werd gezegd om rustig mee te lopen en niet tegen te stribbelen en lieten messen zien.
Ik had geen keus dus. Ik liep mee naar hun auto en werd daar geblinddoekt en in de auto gezet achterin en naast mij kwam er ook iemand zitten en een lol dat ze hadden. De auto begon te rijden en meteen begon diegene naast mij mijn borsten te betasten en ik sloeg zijn hand weg maar dat hielp niet hij begon opnieuw en hij begon ze te masseren. Later begon hij over mijn sportbroek in mijn kruis te tasten en ik voelde mij wel nat worden. Ik dacht bij me zelf , verdorie, dat was niet mijn bedoeling. De auto stopte en ik moest uitstappen en ging een huis in en moest gaan zitten op een bank. De blinddoek bleef om.

Ik hoorde geroezemoes en opeens moest ik mee naar een andere kamer waar een bed stond en werd daar neergelegd. Ze begonnen me uit te kleden en ik dacht ik stribbel niet tegen want ze hebben messen. Daar lag ik dus spiernaakt op bed met drie mannen, erg spannend vond ik het en eng. Ik hoorde van alles en opeens voelde ik drie pikken in mijn gezicht en moest ze om de beurt pijpen om stijf te maken. Ik begon aan de eerste en likte aan zijn eikel en zoog eraan en hij begon op en neer in mijn mondje te bewegen. Ondertussen voelde ik een mond om mijn tepel gaan en begon mijn borsten te zuigen en masseren en de derde man begon mijn klitje te batasten en begon mij te vingeren. Ik bleef maar pijpen tot ik dacht dat ie stijf was maar hij wilde meer. Overal werd ik betast maar ik moet wel zeggen , eigenlijk wel lekker hoor. Opeens besefte ik ook mijn hoofdpijn was weg, heerlijk,mmmmh! Opeens haalde hij zijn pik uit mijn mond en hoorde hem iets zeggen en opeens voelde ik een andere pik in mijn mond en andere pik die ik stijf had gezogen werd letterlijk en figuurlijk in mijn kutje geramd. Ohhhhhhhhhhhh! Ik kreunde,hij kreunde ook maar ik moest pijpen die andere pik en begon daaraan en tussendoor kreunde ik van genot.  Opeens moest ik mij omdraaien op mijn knieen gaan zitten met mijn kontje omhoog. Ik deed dat en opeens ramde hij zijn pik weer in mijn kutje hard en diep en ik voelde een vinger mijn kontje ingaan en die ging op en neer. Ik voelde een pik in mijn gezicht en hoorde iemand zeggen, zuigen jij! Ik begon weer te zuigen aan een pik maar die voelde weer anders en veel groter en dikker aan dan die ervoor. Meteen was mijn gedachten , oh nee,niet die in mijn kontje! Ik voelde dat mijn kutje werd afgewisseld met twee pikken en om de beurt werd ik flink genomen en steeds werd mijn kontje met olie en een flinke dildo opgerekt wat flink pijnlijk was.
Pfffffffffffff, ik moest er niet aan denken maar had geen keuze.
Opeens voelde ik nattigheid over mijn gezicht en proefde sperma , er was er eentje klaargekomen en had alles in mijn gezicht gespoten en moest hem ook schoonlikken die spermapik van hem en ik likte hem schoon en opeens voelde ik een flinke pijnlijke stoot in mijn kontje en , ik riep "au" en die dikke pik begon flink in mijn kontje te stoten en erg hard. Eerst deed het erg zeer maar later ontspande ik mij meer en was het best lekker en ik kwam zelfs klaar.
Nu werd ik door drie mannen tegelijk genomen een in mijn kontje,een in mijn natte kutje en dan een in mijn mondje .Alle gaten waren gevuld, ze wisselden om en ik lag daar zeker meer dan een uur. Ik liet ze hun gang gaan want ik dacht alleen maar mijn hoofdpijn is over. Na anderhalve uur stopten ze en gingen we tegelijk douchen we stonden daar met zijn vieren naakt onder de douche en we begonnen elkaar schoon te wassen en elkaar te plagen , de een pakte mijn klitje nog eens vast en zoog eraan en ik pakte een pik en trok hem af en zo hadden we de grootste opwindendste lol onder de douche.
Later kledden we ons aan en dronken nog wat en kletsen nog wat na. Ik bedankte hun en verder zei ik niks maar begrepen er niks van.
Hun dachten ,wij hebben iemand verkracht maar dit keer niet zij hebben iemand verlost van een erge hoofdpijn.Een van de mannen bracht mij thuis en thuis aangekomen gaf ik mijn tel.nummer en zei tot de volgende keer en ik stapte uit. Eenmaal binnen in huis begon ik te lachen en zei tegen mezelf "wat een heerlijke wandeling was dit en mijn hoofdpijn is over, hahahahah".

Anne

Mijn eerste trio',' Een oom van mij was na zijn scheiding in Zeeland gaan wonen. Mooie omgeving en een leuk dorpje. Hij had een huisje gekocht aan de buitenkant van het dorp. Zo\'n straatje waar een paar huisjes staan wat dan langzaam overgaat in weilanden.
Hij vierde zijn verjaardag en ik ging op bezoek met een vriendin samen.

Daar aangekomen en nog voordat ik zat haalde hij een streek overhoop. Hij vertelde iedereen luidkeels wat voor werk dat ik doe... Hoop mensen lachen en wat ontwijkende reacties. Toen ik eenmaal zat raakte ik n gesprek met een jonge vrouw die daar in de buurt woonde. Ze bleek wel heel veel interesse te hebben in mijn werk, vooral kinky stuff. Mijn vriendin week geen milimeter van mijn zijde, die had wel door wat er speelde.
Omdat het net als nu een mooie zomer was, vond het feest zowel binnen als buiten plaats. Het was een leuke opwindende avond en mijn oom dook relatief vroeg zijn bed in. Wij zouden bij hem overnachten dus bleef ik samen met wat vrouwelljk gezelschap achter en zijn vriendin.
Het gesprek kwam toch weer terug bij mijn werk... ze wilden van alles weten en onder invloed van de genuttigde drankjes deed mijn vriendin gezellig mee. Een paar van de meiden vertrokken. En ik bleef met drie meiden achter.
Ze werden steeds vrijpostiger... uiteraard had ik het wel naar mijn zin. De vriendin van mijn oom ging snel naar boven en ik denk dat ze daar iemand wakker gemaakt heeft.
Triosex was ineens het gesprek... of ik er ervaring mee had. Ik kon niet eens een antwoord geven want de dames kregn van elkaar in de gaten dat ze eigenlijk allemaal wel wilden en eentje die duidelijk teveel op had zoende mijn vriendin ineens. Ze aarzelde even maar gaf zich er aan over en zoende terug. Handen gingen op onderzoek uit en kledingstukken omhoog.
Het andere meisje keek gebiologeerd toe, ze wist zich even geen houding te geven, even twijfelde ze.
Het leek wel of mijn vriendin en het andere meisje dat in de gaten hadden. Ze stopten met zoenen en keken haar samen aan alsof ze wilde zeggen, kom doe mee. Maar in plaats daarvan richtte zij zich op mij en zoende mij.
Ook de twee andere meiden vergaten elkaar spontaan en begonnen mijn kleren uit te trekken.
Ik protesteerde omdat ik vond dat zij ook uit de kleren moesten. Het meisje dat mij gezoend had mompelde dat ze alles voor me wilde doen. Ik kreeg meteen een idee.
Daar zou ik gebruik van maken... en gaf haar een opdracht.
Kleed de andere meiden uit ! Die keken mij aan alsof ik gek geworden was, maar lieten haar haar gang gaan. Een paar minuten later stonden ze alledrie min of meer naakt voor me.
Lik haar kutje, laat haar klaarkomen met jouw tong, was mijn volgende bevel.
En weer deed ze meteen wat ik haar vroeg en stond mijn vriendin te kreunen door de tong van dat meisje. Het andere meisje stond erbij zo van "en ik nou"... dus ik vertelde haar dat ze naast mij moest komen zitten op de bank en zich moest vingeren...
Ze deed het nog ook terwijl ze naar mijn stijve pik keek.

Ik liet haar mij pijpen... tot mijn verbazing moest ik vertellen hoe je dat lekker doet.
Ze nam mijn pik in haar mond en begon als en bezetene te zuigen, dus dat kon wel beter. Pijples ga ik haar... de twee ander meiden keken op en vergaten elkaar even. Ze wilden meedoen en gaven elkaar aanwijzingen.
Zo met je tong een rondje rond zijn eikel maken... dat vind hij vast wel lekker (yep), met je tong langs zijn paal naar zijn ballen toen en dan weer terug (mmmm)langs zijn eikel likken alsof het een lollie is (ook al) zin ballen zachtjes strelen met je vingers of je nagels (wow) helemaal in je mond nemen langzaam naar binnen en zachtjes zuigen en dan weer terug(lekkerrrrrrr)
Ze probeerden alledrie hun favoriete dingetje uit en klaarkomen mocht ik niet.... ze wilden van alles proberen. Toen ik klaar dreigde te komen kneep mijn vriendin hard in mijn pik zodat ik niet klaar kon komen en gingen ze door met uit proberen... zachtjes bijten in mijn eikel (jezus wat lekker) met een half geopende mond mijn paal tussen haar lippen en zo van boven naar beneden (ik dacht dat ik zou ontploffen). Dat ging ik echt niet lang meer volhouden... en ik kwam natuurlijk net te snel klaar voor de meiden ze werden onder gespoten. Mijn vriendin zoog de laatste druppels uit mijn pik terwijl de ander twee meiden mijn sperma van elkaar aflikten. Mijn pik bleef gelukkig gewoon stijf en nu wilden ze neuken... om de beurt even diep gepenetreerd worden. Ik zat nog steeds op de bank en om beurten bestegen ze mij. Terwijl de meiden elkaar verder ophitsten.
In alle mogelijke posities hadden ze mij bestegen en het onderdanige meisje moest van de andere twee haar kontje opvullen. Ze ging over mij heen zitten en drukte mijn eikel tegen haar anus aan. Mijn vriendin hield mijn pik stevig op zijn plaats terwijl ze probeerde langzaam mijn pik in haar kontje te laten glijden.
Ze was verschrikkelijk strak... en waarschijnlijk had ze dat nog nooit gedaan, maar langzaam aan verdween ik in haar tot aan mijn ballen toe. MIjn vriendin begon mij te zoenen en het andere meisje was het onderdanige meisje aan het aflikken... Veel kon ik niet zien maar zag wel dat ze tussen haar en mijn benen inzat.

Het onderdanige meisje begon heel zachtjes te bewegen en meteen voelde ik een tong langs dat kleine stukje van mijn pik wat vrij kwam. Ik greep haar bij haar borsten en trok haar tegen me aan zodat ze niet zo veel meer kon bewegen. Haar tepels waren echt heel erg hard en gewoon door mijn nagels er voorzichtig in te zetten kwam ze klaar. Niet alleen door mijn nagels natuurlijk ze werd ook nog eens gelikt...

Mijn vriendin kwam uit de keuken met een komkommer en begon zich daarmee te verwennen, wat natuurlijk de aandacht trok. Het meisje werkte zich los uit mijn greep en begon langzame lange bewegingen te maken. Dat was lekker... zo strak... mmm
Langzaam aan werd ze wat wilder en toen ik in haar kontje klaar kwam begon ze echt hard te neuken. Het leek wel alsof ze me wilde verkrachten. Ze raakte helemaal dor dolle heen en ik merkte dat ze ook klaar kwam. De twee ander meiden waren intussen samen met de komkommer bezig en hadden niet zo in de gaten wat er verder gebeurde.

Ineens stond mijn oom daar samen met zijn vriendin in de huiskamer...

Even was het stil... maar toen zijn vriendin haar hand in zijn short stak gingen we verder alsof er niets gebeurt was...
Mijn pik werd geleidelijk aan minder hard en dat sletje voelde dat natuurlijk. Ze kwam omhoog zodat mijn pik uit haar kontje schoot en wilde mijn eikel gaan likken. Mijn vriendin kwam overeind en zei tegen haar dat ze wel wist hoe ze ervoor kon zorgen dat ik een stijve zou blijven houden en zoende haar vol op haar mond. Ze gaf haar de komkommer en vertelde dat ze voor mij zich met de komkommer moest klaar maken.
Mijn vriendin wam naast me op de bank zitten en streelde mijn ballen en ik greep haar stevig vast en zoende haar. Ik had van alles gedaan maar had mijn eigen vriendin een beetje overgeslagen. Ik wilde haar neuken, maar ze zei dat ik het meisje waar zij net samen met de komkommer maar eens onder handen moest nemen.
Ze lag nog op de grond en ik kroop naar haar toe en wilde meteen gaan neuken. Dat was niet de bedoeling ik moest haar kutje likken. Ze was echt kleddernat en kwam al zo snel klaar dat ik even dacht dat ze me voor de gek hield.

Ik voelde dat mijn pik werd vastgepakt en keek wie dat deed. Het was de vriendin van mijn oom.
"Dus jij vind het wel lekker om een kontje te neuken", zei ze. Nou ben ik aan de beurt... Nico (mijn oom) wil dat niet. Pak me maar eens stevig hijgde ze. En ze ging voorovergebogen over de eetkamertafel hangen.
Terwijl ik opstond  zag ik dat mijn oom twee meiden aan zijn pik had  likken.
Ze was een stuk minder strak in haar kontje en mijn pik gleed er redelijk gemakkelijk in... en ik begon haar hard te neuken. Ze wilde hard aangepakt worden... dan kan je het krijgen ook  dacht ik en boog me voorover om haar borsten te grijpen. Flinke groot en met harde grote tepels... in masseerde ze tussen mijn vingers en ramde mijn pik diep in haar kontje. We hadden geen van beiden veel meer nodig en kwamen vrijwel tegelijk klaar.

Het zweet liep in stralen van mij lijf en ik liet me vermoeid achterover op de bank vallen...
Ik nam een slok van mijn bier wat intussen behoorlijk verschraald was. Maar ik had dorst, echt dorst.
Ze kwam op me zitten en ik nam een tepel in mijn mond, waar ik een beetje op zoog. Ik beet er zachtjes in. Likte en zoog eraan waar ze van genoot... en zoog iets harder aan haar tepel. Ineens kwam er een beetje vocht mee, jezus er kwam melk uit haar tepel. Ze kreunde alsof ze klaar zou gaan komen, dus zoog ik zo har als ik kon. En weer kwam er een klein beetje uit. Ik had altijd gedacht dat dat alleen kon als vrouwen zwanger zijn. Ik ging er mee door en ze genoot er intens van. Alles bij elkaar heb ik iets meer dan twee vingerhoedjes melk uit haar gezogen, maar ze genoot ervan alsof ze dat nog nooit meegemaakt had.
Ze is daarna mijn pik af gaan likken en wilde meer. Dat zat er niet in, niet zomaar tenminste.
Mijn oom kwam ineens aanzetten met Viagra... dat spul werkt wel zeg...
De hele nacht zijn we bezig gebleven tot in in slaap ben gevallen waar ik lag. Ik werd wakker met het onderdanige meisje met haar hoofd tussen mijn benen en mijn vriendin tegen mij aan. Het onderdanige meisje werd ook wakker en begon me meteen weer te pijpen, nog voordat de rest wakker begon te worden had ze haar mond weer vol met mijn sperma.
Ze kleedde zich aan maar haar slipje ging niet aan. Daar schreef ze haar mobiel nummer op en die gaf ze aan mij. Toen ik die in mijn broekzak stopte werd ook de rest wakker. Iedereen wilde douchen dus gingen we met drie tegelijk in de te kleine douche.
Was wel gezellig en er werd nog een beetje aangerommeld onder de warme straal.

Daarna ging eigenlijk iedereen zijn eigen weg en zat ik met mijn vriendin in de auto op weg naar mijn huis. Ze keek een beetje dromerig en ik vroeg haar wat ze ervan vond... en dat ik juist haar niet geneukt had. Ze glimlachte en vertelde dat ze nog nooit zo lekker was gelikt... Terwijl ze het zei bedacht ze ineens dat ze mij daar misschien mee beledigd had. Ik moest er eigenlijk om lachen... de uitdrukking op haar gezicht. En sloeg een arm om haar heen. En ze bedacht ineens dat ze zelfs geen sperma van mij... daar deed ze meteen wat aan. Tot we bijna de stad inreden toe heeft ze met haar hoofd tussen mijn benen gelegen.
Een paar vrachtwagen chauffeurs zagen wat ze deed en ik zag er een paar een duim op steken naar mij.

Was een heftig weekend en die avond ben ik vroeg en alleen gaan slapen. Daar was mijn vriendin misschien minder blij mee, maar ik was simpelweg doodmoe.
Het telefoonnummer op het slipje heb ik later een keer gebeld.

kop85

Ik werd vanmorgen wakker, en dacht, he gatver het regent. Dit is echt een dag om in je bed te blijven liggen en sex te hebben met  je vriendin. ( ik heb een vriendin maar die heeft  kinderen) waardoor het wel makkelijk is om elkaar te zien maar helemaal niet om ??? te hebben. Er is altijd wel iemand thuis, maar ze had gezegd dat de kinderen naar hun vader waren dit weekend.
Dus ik stuur een smsje met de tekst (slaap je nog ? ik wil je). Even later krijg ik een smsje terug  met de tekst ( nee ik ben wakker, kom maar) nou wonen we niet zover van elkaar vandaan, dus kan ik er met ± 5 min zijn.
Ik spring m'n bed uit, en duik even gauw onder de douche, kleed me aan, spring op de fiets, en ga naar jouw toe.
Ik steek de sleutel in het slot ( we hebben van elkaar de sleutels voor noodgevallen) en ga naar je  slaapkamer, doe voorzichtig de deur open kijk om de hoek, en zie je liggen
Ik zeg niks maar kleed me uit, en kruip voorzichtig bij je in bed en ga dicht tegen je aan  liggen, terwijl ik tegen je aankruip kreun je een beetje, was je toch weer in slaap gevallen.  Heel voorzichtig ga ik met een hand onder je slaap t-shirt, op zoek naar een borst, terwijl ik dit doe kom je met je kont een stukje naar achteren tegen me lul aan die daar meteen op reageert en stijf word.  mmm zeg je, wat voor mij een teken is om hem tussen je billen te duwen en hem rustig naar voren te duwen,  zodat ie tussen je schaamlippen komt. Mijn hand ligt nog steeds op je borst, en gaat op zoek naar je tepel en begin er rustig over heen te wrijven en voel hem hard worden. Terwijl ik je tepel hard voel worden, begin ik korte stootjes te maken met me lul, hij zit er nog niet in, maar zo af en toe raak ik je clitoris met me eikel, wat tot gevolg heeft dat je kut nat word, waardoor mijn lul ook nat word en makkelijker heen en weer kan schuiven.
Ondertussen begin ik met me tong tergend langzaam vanuit je nek naar je oorlelletje te gaan, waardoor je nog onrustiger word, plots draai je je hoofd om geeft me een tongzoen en zegt, ga door.
Ik ga wat verliggen waardoor me lul beter in positie komt voor je kut, en duw me eikel er rustig in, ondertussen begin ik het tempo op je tepel wat te verhogen en knijp er zo af en toe zachtjes in. Nu begin je erg onrustig te worden,  plotseling draai je je helemaal om, gooit het dekbed naar achteren, kruipt boven op me en zegt, kus me.
Ik begin je hartstochtelijk te kussen, en terwijl ik je kus begin je met je heupen neukbewegingen te maken op me lul, die nog steeds niet helemaal in je kut is geweest, plots ga je met je hand naar me lul en stopt hem tussen je schaamlippen en zegt, wat is ie weer lekker hard, en met een grijns op me mond zeg ik dat komt door jouw.
Tergend langzaam laat je je zakken op me lul. en als ie er helemaal in zit herhaal je dat, na verloop van tijd laat je je plotseling vol op me lul zakken, waardoor ik een kreun niet kan onderdrukken, sarcastisch zeg je,  zo ventje van me vind je dat lekker?. En het enigste wat ik doe is is knikken naar je. Je herhaalt dit nog tig keer, waardoor ik het gevoel heb dat me lul nog harder word, zo,n lekker gevoel geeft het, plotseling duw ik je van me af,
duw je  op je rug en zeg spreid je benen, je spreid je benen en ik ga met me mond vanaf je enkel langzaam naar boven, als ik zo,n 10 centimeter van je kut ben begin ik met me tong cirkeltjes te maken richting je kut, eerst het linker, dan het rechterbeen. Dan stop ik ermee en begin zachtjes te blazen, want ik weet dat je dan zegt ga door,  en plagend vraag waar mee door gaan? Ik ga weer door met waar ik gestopt was, en kom steeds dichter bij je kut,  dan in ene begin ik je te beffen, eerst langzaam maar dan steeds sneller, en ik hoor je steeds meer gejaagder adem halen, en weet je staat op het punt van klaarkomen.
Dan kom je klaar met een heftigheid die ik niet eerder van je ben tegen gekomen, en blijf stug doorlikken, dan pak je me hoofd vast en probeert me weg te duwen, je orgasme is te heftig. Na 2 pogingen om me hoofd weg te duwen lukt het je, en je valt uitgeput achterover, heftig hijgend.
Ik pak het dekbed, en kom naast je liggen, en met mijn hand rustend op een borst, laat ik je genieten van je orgasme.

2 thaise meidenHet onderstaande is ons gemaild door een man die van een sexvakantie in Thailand heeft genoten die door xsecrets.nl is georganiseerd, hij wil anoniem blijven en heeft ons gevraagd zijn verhaal te plaatsen maar zijn naam te veranderen.

De dag dat ik op schiphol vertrok was ik  een beetje nerveus, niet omdat ik op vakantie ging maar omdat het een sexvakantie zou worden, dat had ik nog nooit gedaan.
De vlucht was met China Airlines waardoor ik sochtends vroeg al in Bangkok lande. Ik wilde wel wat meer dan alleen maar sex dus is mijn vakantie een rondreis geworden. Luxe was mij beloofd... en dat heb ik ook gekregen, in plaats van zoals de meeste mensen doen Bangkok meteen te bezoeken ben ik direct doorgevolgen naar Chaing Mai in het noorden.
Op het vliegveld daar kwam ik laat in de ochtend aan en werd ik opgewacht door mijn reisbegeleider en chauffeur, een Nederlander die daar woont. Snel de koffers in de auto gegooid en op weg naar mijn hotel, een Boutique Hotel... lekker zwembad erbij. Ik had het advies gekregen rustig aan te doen om even te wennen aan het tijdverschil en het temperatuur verschil. Mijn reisbegeleider, Michael zal ik hem noemen vertrok en zou mij savonds op komen halen.
In mijn hotel kamer werd ik opgewacht door een lekkere thaise meid, die schaars gekleed op mijn bed lag te wachten. Toen ik haar zag kreeg ik meteen een stijve...

Ze vond dat ik eerst mezelf op moest frissen in de badkamer...
Samen onder de douche waar ik door haar gesopt word en heel even raakte ze mijn stijve aan om die ook netjes af te soppen. Meer dan dat deed ze niet op dat moment. Maar nadat ze me afgedroogd had moest ik op het bed gaan liggen, waar ze mij heerlijk begon te pijpen. Aan de manier waarop ze dat deed was het duidelijk dat ik niet te snel klaar mocht komen, maar daar was ik veel te geil voor.
Ik pakte haar hoofd beet en zorgde ervoor dat ze mijn pik diep in haar mond nam, dat duurde echt niet lang en ik spoot haar mond vol, dat vond ze duidelijk lekker... en ze zorgde er dan ook voor dat ze me top op de laatste druppel leeg had gezogen.
Daarna kreeg ik een body to body massage om mij te ontspannen en ondanks dat ik nog steeds erg geil was viel ik in slaap.
Na een paar uur werd ik wakker en was het Thaise meisje vertrokken, ze had een briefje voor me achter gelaten.

"thank you, you tasted very nice"

Michael kwam mij een uur later ophalen en vroeg hoe mij eerste uurtjes in Thailand bevallen waren.
Ik lachte en vertelde dat ik fantastisch gepijpt was...

We zijn die avond samen uit eten gegaan wat voor mij een verrassing was omdat dat niet bij de prijs inbegrepen was.
Een kantoke dinnershow... Lekker gegeten, behoorlijk pittig moet ik zeggen en er werden traditionele dansen opgevoerd terwijl we zaten te zeten. Hartstikke leuk... daarna samen met Michael over de Night bazar gaan wandelen. Ik heb mijn ogen uit gekeken... vooral toen we naar de beergardens gingen. De eerste was een nette tent waar ze zelfs Belgische biertjes schonken, dat had ik echt niet verwacht.
Daarna naar de wat minder nette tenten.
Wat een lekkere meiden liep daar rond. Michael vroeg me of ik daar wat uit wilde zoeken voor de nacht of dat ik hetzelfde meisje nog een keer wilde, maar vertelde hij erbij die is alleen goed in pijpen. Ik had mijn keuze snel gemaakt... ze pijpt me de hele nacht maar door lachte ik.
Hij pakte zijn mobiele telefoon en na wat Thais met haar gesproken te hebben zei hij dat ze al naar het hotel onderweg was.

We hebben nog wat biertjes gedronken waarna Michael mij bij het hotel had afgeleverd.
Die nacht ben ik nog twee keer in haar mond klaar gekomen en ben ik tijdens een heerijk massage in slaap gevallen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd lag ze nog naast me en zijn we weer samen onder de douche gegaan,maar dit keer heb ik haar staand geneukt. Was wel ff wennen... de Thaise meisjes zijn echt een stuk kleiner dan wij, dus moest ik een beetje door de knieen... maar desalnietemin was het lekker. Ze heeft mijn pik nadat ik was klaargekomen schoon gelikt. Uiteraard kreeg ik weer een sopbeurt

Die dag ben ik een trekking tour gaan maken van twee dagen en heb dus ook in de jungle overnacht, was echt geweldig maar daar geen lekkere thaise tussen mijn lakens. Dat wist ik van te voren al en toch ben ik blij de tocht gemaakt te hebben.

Na Chaing Mai ben ik naar Thaton gereisd met Michael in zijn "kleine" Toyota Fortuner... wat een auto, daar kan je met gemak met z''n zessen in. In Thaton ben ik een avond alleen op stap gegaan en een beetje teveel bier gedronken. Geen sex... ik was al blij dat ik heelhuids in mijn hotelkamer was aangekomen (met hulp van een Tuk Tuk chauffeur). De volgende ochtend ben ik met een longtailboot naar Chiang Rai gereisd en onderweg door de jungle gevaren en een tussenstop gemaakt bij zo''n Hill Tribe.
Mooie ontspannen tocht overigens.

In Chiang Rai werd ik weer door Michael opgewacht die mijn koffers al bij het hotel had afgegeven waar ook een Thais meisje op me wachte.
Ik ben die dag mijn hotelkamer niet meer uitgekomen. Roomservice heeft eten en drinken gebracht en voor de rest ben ik alleen maar met dat meisje bezig geweest.
Wat en geile meid was dat zeg. We hadden heerlijk geneukt en ik lag bij te komen maar ze had er nog niet genoeg van, dus had ze een vibrator gepakt waarmee ze verder ging. Het duurde daardoor ook niet bepaald lang voor ik weer een stijve had die ze met plezier bereed.
Ik lag op mijn rug op het bed terwijl ze over me heen ging zitten en mijn pik eerst in haar natte kutje liet glijden maar daarna moest hij in haar kontje. Dat was erg strak en het koste ok wat moeite voor ik hem er helemaal in had. Ze kreunde nogal luid en kwam bijna gillend klaar...
Ik ben in slaap gevallen... ze had me compleet afgemat... dacht dat ik zelfs een schrale pik zou hebben, maar de volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door haar terwijl ze me aan het pijpen was.
Terwijl ze bezig was klopte Michael aan de deur... antwoord hoefde ik niet te geven dat deed zij al door weer luid te kreunen.
Dik een uur later heb ik haar achtergelaten en ben eerst gaan ontbijten. Daar zat Michael me op te wachten.

We hebben het programma voor die dag doorgenomen... De Witte Tempel en daarna zou ik gaan fietsen in in de omgeving.
Die Witte Tempel is toch wel een heel bijzonder ding, ik had iets religieus verwacht maar kwam ook oog in oog met allerlei westerse dingen... Spiderman om maar een voorbeeld te geven. Die dag ben ik vooral aan het kijken en bekijken geweest...
Voor savonds in mijn hotel had Michael dit keer twee meisjes geregeld, bisex meiden.... heerlijk, als ik moe werd gingen ze samen verder, maar ik heb ze wel alletwee een keer stevig moeten neuken en ze vond ook dat ze een portie warm sperma in hun mondjes verdient hadden. Goh wat vond ik dat nou erg.

De dagen daarna zijn we langzaam naar het zuiden afgereisd, Pitsanuloke, Nakhon Sawan, Ayutthaya en uiteindelijk Hua Hin aan het strand. Onder weg een paar lekkertjes tussen de lakens gehad.

In Hua Hin heeft Michael me overgedragen aan twee Thaise vriendinnen die de rest van mijn vakantie bij mij gebleven zijn. Voelde me zo af en toe bijna schuldig als ik samen met die meisjes op pad ging en dan brave boekhouders samen met Moeke zag lopen terwijl ze hun ogen niet van mijn vriendinnetjes af konden houden.
Eigenlijk ook niet zo raar... uitermate geil gekleed... ultra korte rokjes etc etc. Werd er zelf natuurlijk ook flink geil van.
Twee weken lang elke dag net zo vaak sex als ik wilde en aan kon. Kontjes, kutjes en mondjes die graag gevuld wilden worden overal en altijd.
Zelfs toen we met z'n drietjes op stap waren en ik een stijve kreeg terwijl we op een terrasje zaten te drinken...  werd ik meegenomen naar een donker hoekje en eerst even snel leegezogen. De meisjes zorgden er met veel plezier voor dat ik niet lang een stijve had, ook al was dat midden in Hua Hin, verbazingwekkend hoe inventief dat duo was.

Mijn vakantie zit erop helaas... maar volgend jaar ga ik beslist weer...

Sjaak.

Dit is het lied van een prinsesje dat zo graag een hoer wou zijn
maar dat mocht niet van haar vader, die was koning potentaat,
heel rijk en hij sprak: “over mijn lijk, dochter mijn”.
Maar ze dreef gewoon haar zin door en een hoer dat zou ze zijn.
Met van die dure chique kleren, een sauna, bubbelbad,
rode en zwarte lingerie, kaviaar en witte wijn.

En omdat ze een prinses was en tenslotte geen banale hoer
vroeg ze geen gewone prijzen, ze was duur omdat ze zwoer
dat haar lichaam niet te koop was voor ene appel en een ei,
hij die van de vrucht wou proeven moest betalen een fortuin, daar bleef ze bij.

Dus het nieuws deed snel de ronde dat er ergens voor het raam
een prinsesje zat te wachten op een klant met geld en faam.

En de koningen en keizers over de hele wereldkloot
begonnen stiekem ‘s nachts te dromen van die adellijke stoot.
En het duurde dus maar even of een koning vroeg ofdat hij met landgoed mocht betalen want hij had provincies zat.
Dus na een nacht vol hete standjes, witte wijn en kaviaar
trok ze haar kleren terug fatsoenlijk Belgisch Limburg was van haar.
Kon ze heren goed verwennen ook voor dames had ze truuks en dus na enkele weken bezat ons prinsesje
de hele Benelux.
Sultans, keizers en hertogen, negerstamhoofden al te saam werden allemaal gezogen naar dat kleine raam.
Oh ze minde zich te pletter, alle nachten zaten vol
en dus na enkele weken bezat ons kleine prinsesje de hele wereldbol.
Maar nog was ze niet tevreden, prinsesjes willen altijd meer.
Ze lonkte naar de sterren, jupiter, mars, de grote beer.
Maar aan wie moest ze dat vragen, ook dat lag voor de hand,
zijne alomtegenwoordigheid in de hemel heeft van sterren veel verstand.
En dus ging ze in retraite bij de paters aan het meer,
toen de paters bekaf waren bad ons prinsesje tot de Heer.
Heer verlos mij van mijn driften, mijn hormonen liggen dwars, kom mij deze nacht beminnen, en betaal me dan met Mars.

En inderdaad, diezelfde avond verscheen er plots een vurige tong die eerst wat boven het bed bleef zweven maar dan daarna naar binnen drong.
En na een aantal wilde nachten raakte God ook in de ban van haar prachtige wulpse lichaam, God voelde zicht eindelijk echt een man. Onwaarschijnlijk, maar ‘t gebeurde ook God werd dus verslaafd de planeten die hij wegschonk werden door ons prinsesje keurig boekgestaafd.

De oneindigheid der ruimte da’s dus duidelijk flauwekul,
wat Copernicus beweerde is dus duidelijk slap gelul.

Want al is God dan Heer en meester over alles wat geschiedt, Na een zeker aantal schoten raakt helaas ook God failliet.
God was hevig in paniek nu, zat ook hevig aan de grond, als de gelovigen dit weten zit er knikker aan de stront.
God begon diep na te denken, Hij ontwierp een masterplan
want niet alleen is God de schepper, God is ook de slimste man.
God ontwikkelde een virus en besmette haar daarmee en al gauw lag zij op sterven en God riep de dominee.
Op haar sterfbed kwamen Magic Johnson, Rock Hudson en Freddy Mercury even langs,
zo verspreidde zich het virus, sloeg de weegschaal uit balans.

Het is een gesel voor de wereld, het is een doorn
in het oog maar nu kom ik dan toch eindelijk bij het doel van dit betoog.
Iedereen wil soms van bil gaan da’s normaal, da’s gewoon het lossen van wat stoom. Maar sinds God z’n seksuele stommiteiten moet dat nu altijd met condoom.
Waar wij allemaal voor vreesden, maar nooit uitgesproken dorst,
is dat God gaat over lijken maar dat zal hem wezen worst.

Het onderstaande verhaal is van een vrouw die hier over fantaseert... het wind haar enorm op en ze is erg benieuwd naar reacties, omdat ze wel graag anoniem wil blijven kan je wel op haar verhaal reageren maar sturen wij alle email door aan haar. Wil je haar wat schrijven... klik dan onder het verhaal op Reageren

Ik had vanavond mijn eerste date met een man waarvan ik dacht dat is de man van mijn leven. Ik was nerveus hoe het ging maar ook nieuwsgierig. Ik had een rokje aangetrokken met een strak truitje.Ik had geen bh aan en wel een string, dus had ie best mooi uitzicht. Daar ging de bel en ik deed de deur open en daar stond ie dan. Hij stelde zich voor en ik liet hem binnen in de huiskamer en vroeg wat hij wilde drinken, koffie en ik ging zetten. Ik kwam met de koffie terug en ging naast hem zitten en we babbelden samen over alles en nog wat. Opeens vroeg hij waar de slaapkamer was, ik was niks van plan maar liet hem die zien. Opeens pakte hij me vast bij mijn haren en sleurde mij op bed en trok ruw mijn kleren uit. Hij zei dat ik moest doen wat hij zei en anders sloeg hij me erg hard met zijn vlakke hand. Ik knikte ja en gaf mij over aan hem. Hij kleedde zich ook uit en zag dat hij een enorme pik had dat ik dacht, pfffff ,ik scheur daarvan uit. En werd erg bang!Hij opende mijn mond en stak zijn grote pik erin en beval mij om hem stijf te zuigen en hij ging op en neer met die pik in mijn mond heel diep mijn keeltje in ,ik stikte bijna. Ik zoog aan zijn eikel, likte eraan en masseerde zijn ballen. Hij kreunde van genot en riep dat ik door moest gaan met zuigen. Hij was erg stijf die pik dacht ik en haalde hem uit mijn mond en hij spreidde mijn benen erg wijd en stak zijn pik stukje voor stukje diep mijn natte kutje in en opeens ramde hij erop los. Het deed erg pijn en riep, stop!Maar hij ging door op en neer en harder en harder, hij hijgde en kreunde van genot. Ik moest mij omdraaien op mijn knieën en hij ramde zijn pik achterlangs mijn kutje in en meteen wreef hij over mijn klitje, mmmmmmmmh kreunde ik en vond het lekker dit. Hij stootte zijn pik maar door en door diep in mijn kutje. Opeens kreunde hij zo hard dat ik dacht wat gebeurde er nu?Maar hij kwam klaar en spoot al zijn sperma over mijn billen en rug heen en smeerde het over mijn hele lichaam uit. Hij lag naast me bij te komen en zei, het was heerlijk, geil sletje van mij. Ik wilde opstaan maar hij hield mij tegen, jij bent nog niet klaar hoor, dacht jij dat?We hebben ook nog een kontje en hij begon te lachen en ik werd bang. Zo''n dikke grote pik in mijn kontje?Ik moest zijn pik schoonlikken en terwijl ik dit deed ging hij met een vinger mijn kontje in en probeerde het uit te rekken met uiteindelijk een groot gedeelte van zijn hand erin, ik riep au!Maar hij deed net alsof hij niks hoorde en ik ging door met hem om zijn pik stijf te zuigen en hij rekte mijn kontje uit, wat erg pijn deed. Uiteindelijk moest ik op mijn knieen zitten kont de lucht in en hij smeerde vaseline op zijn pik en schoof zachtjes erin ik gilde van pijn en hij riep nu doet het pijn maar straks niet meer,hoer!
Hij stootte flink op en neer diep in mijn kontje en tegelijk vingerde hij mij,uiteindelijk had ie gelijk ik genoot ervan. Hij kreunde en ik kreunde en ik wam opeens klaar en mijn kutspieren verkrampte opeens, aaaaaaah, mmmmmmmmmh en ik genoot van het klaarkomen. Inmiddels stootte hij ook flink door en riep ik kom ,ik kom!Draai je om en ik deed dat en hij spoot al zijn sperma over mijn tieten heen en in mijn mondje en moest alles doorslikken.Ik dacht nu zal hij wel klaar zijn met mij en inderdaad hij ging zich aankleden. Ik ook en vroeg wat ie wilde drinken en hij zei niks.Hij antwoordde ,sorry maar ik kwam alleen maar om jou lekker te neuken en wil niks meer van je !Ik was verbaast en hij ging weg en liet mij achter. Ik dacht dit is de eerste en de laatste date thuis. Maar was wel een lekkere date.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ieder dag zag ik je voorbij komen en genoot ik van je. Ik had je nadat ik je de eerste keer in de bioscoop had gezien geprobeerd je stiekem in de gaten te houden. Uit te vissen wie je bent, what makes you tick.

In het geheim droomde ik van je en dat waren niet bepaald het soort dromen waar je over verteld. Door die dromen begon je mijn leven steeds meer te beheersen. Ik kon je niet meer uit mijn gedachten krijgen. Maar die dromen zijn dan ook zo ongelooflijk geil.

Steeds weer zie ik dat beeld voor me. Je ziet eruit als een ondeugend meisje en kijkt me aan met ogen die eigenlijk zeggen mag ik je pik uit je broek halen. Alleen de gedachte al bezorgt me een stijve pik.
Jij als dat geile sletje die mijn stijve pik kusjes geeft. Ik vertel stap voor stap hoe je verder moet gaan. Hoe je een man zoals ik kan laten genieten. Intussen heb ik je bloesje opgemaakt en kan ik in je behaatje kijken naar je borstjes.  Je maakt je behaaltje los voor me zodat ik ze helemaal kan zien.

Maar nu heb je me echt geil gemaakt en wil ik je eigenlijk bruut nemen. Ineens ben ik niet meer zo afwachtend en ruk ik letterlijk je de kleren van het lijf. Ik ben geil en ik wil je... NU en hier. Je kijkt me aan en ik zie een glimlach op je gezicht... Je wilt het net zo graag als ik. Geile slet je vind het lekker als ik je hard neem! Ik zal je neuken tot je gilt van genot, mijn laatste druppel zal ik in je spuiten. Hoe dat weet  ik nog niet... je mond, je kutje en je kontje krijgen allemaal een beurt. Ja ook dat parmantige kontje moet eraan geloven slet. Maar eerst wil ik je zien vingeren... je kutje zien glinsteren van jouw geilheid. Laat me zien hoe geil je bent... laat me genieten slet.

Yes het is weekend en wat ben ik ongelooflijk geil. Als ik nu geen lekkere pik kan vinden word ik lesbisch, dan maar de tong van een vriendin. Maar ik ga voor een lekkere pik en geloof me die heb ik gevonden ook, en hoe.

Ik was op stap met mijn vriendinnen in een kroegje waar we wel eens vaker komen, niets bijzonders maar wel altijd gezellig als we daar komen. Er is altijd een vrolijke sfeer, ik kan het niet helemaal thuis brengen waarom, maar dat doet er nu niet toe eigenlijk. Feit is dat er altijd wel iest lekkers rondloopt. Om er zeker van te zijn dat ik de aandacht zou trekken had ik mijn hoerigste outfit aangetrokken. Superkort rokje waardoor de jarretellen net zichtbaar zijn, topje wat vele van mijn borsten laat zien. Kortom een open uitnodiging aan alle lekkere jongens.

We waren nog geen half uurtje binnen en het was al raak. Er kwam een man binnen, niet echt jong meer, maar wel lekker die mij direct bij binnenkomst aankeek alsof ik zijn persoonlijk sexspeeltje was. Hij intrigeerde me wel, bovendien zag ik meteen dat hij een stijve kreeg. Hij had meteen door dat zijn stijve wel effect op mij had. Hij keek me aan met een blik van "kom hier" hetgeen ik ook meteen deed, ik had wel zin in die stijve paal. Hij trok me tegen hem aan alsof we elkaar al lang kenden.Ik voelde zijn pik kloppend tegen mijn lijf en voelde er even aan. Misschien had ik dat niet meteen moeten doen, hoewel ik er eigenlijk geen spijt van heb.
Hij sleurde me mee de herentoilet in en dwong me op mijn knieen en voor ik het goed wist had ik die stijve in mijn mond. Hij neukte zich klaar in mijn mond, kreeg niet eens de kans om hem te pijpen. Ik werd gewoon gebruikt, hij moest zijn sperma kwijt. Toen ik de restjes van zijn pik af wilde likken werd ik weer beet gepakt en werd mijn rokje van mijn billen gerukt. Ik voelde zijn nog steeds harde pik tegen mijn billen en ineens grof in mijn kontje naar binnen geramd.
Daar deed hij me wel pijn mee, maar ik genoot er ook wel van hoe gek dat ook mag klinken.  Ik werd bijna min of meer verkracht en vond het lekker! Ik werd hard aangepakt en voelde zijn pik tot aan zijn ballen in mijn kontje. Hij greep mijn tepels en zette er zijn nagels in... en bleef maar stoten. Ik was zo geil dat ik totaal vergeten was dat ik in een wc hokje was. Ineens realiseerde ik me dat we niet meer met z''n tweetjes waren... er had een andere man staan kijken en die zag ik zijn broek los maken.
Twee pikken! Alleen voor mij, ik dacht echt dat  ik gek van wellust werd, maar ik wilde wel op een andere plek veder gaan... Toch wel erg krap zo''n hokje zeker mer twee mannen
De auto van de eerste stond gunstig geparkeerd, waar ik beide mannen heerlijk gepijpt heb.
De eerste man heeft me in de auto nog een keer geneukt maar dit maal normaal en ik ben ook heerlijk lang gekomen...

De vrouw was een bolletje geworden, elk detail aan haar lichaam was niet meer te onderscheiden. Toch bleef hij aan haar enorme borsten denken en daarmee aan haar hele lijf. De mooiste, de meest mysterieuze en de welvarendste delen van haar lichaam had hij in zijn geheugen opgeslagen. Niet dat de knappe man zich op dat moment zo verwonderde dat hij zo geobsedeerd was door een vrouw. Maar had Menno de vorige dag verteld dat hij zo zou reageren, dan had hij je smadelijk uitgelachen. Maar ja, wie kon hem dat kwalijk nemen. Het was tenslotte een knappe man en knappe mannen kunnen vrouwen krijgen bij de vleet. Ging hij uit, dan was hij zich verzekerd van vrouwenvlees, mooi, strak en gewillig. Maar het waren vooral de ochtenden wanneer er een rondborstige vreemde vrouw onder zijn douche stond, dat hij iets miste.
Ook de vorige nacht was er een geweest van veel sex en overgave.
Een jongen van nauwelijks achttien en een oudere vrouw hadden hem plezier bezorgd, veel plezier zelfs. Er was zelfs een moment tijdens het sexspel dat hij dacht dat hij "het" had gevonden.
De jongen lag vastgebonden op bed, geblinddoekt en met een prop in zijn mond.
Zo had Menno dat gewild en zo hadden ze het gedaan.
Eenmaal onbeweegbaar, vond de jongen het toch wel een beetje eng worden. Zijn oudere vriendin wilde hem helpen, maar Menno stond dat niet toe. Sterker nog, voor de verschrikte ogen van de vastgebonden jongen, neukte hij zijn oudere vriendin. Aanvankelijk stribbelde deze enorm tegen, ze moest immers haar angstige vriendje bevrijden.
"Nee, ik wil niet dat je het doet. Niet op deze manier", had ze hem van over haar schouder toegeschreeuwd. Maar Menno was er doof voor. Krachtig als hij was, bond hij haar polsen vast aan de bedspijlen, naast de vastgebonden handen van de angstige jongen. Klemvast hield hij haar billen vast en propte van achteren zijn knoertharde lul in de redelijk vochtige spleet. Vrijwel direct begon hij wild te pompen. Gaandeweg de neukpartij nam de tegenstand af. Ze begon haar lichaam zo te positioneren dat hij haar flink kon nemen. Het tegenstribbelen ging bijna onmerkbaar over in steeds intensiever gekreun. Wild en bijzonder opgewonden keek Menno naar het tweetal terwijl hij straf door bleef pompen. De vrouw die hij neukte had van genot haar ogen gesloten. Maar de man wist dat dat niet de enige reden was. Ook voor schaamte had zij haar ogen gesloten, schaamte ten opzichte van haar vriendje die hulpeloos vastgebonden op het bed lag en verwachtte dat de oudere vrouw hem zou helpen. Maar het overweldigende genot, de verkrachting die ze van Menno moest ondergaan weerhield haar daarvan. Menno raakte de controle over zijn lichaam kwijt. Zijn pik in de belegen kut zwol op tot voor hem ongekende proporties. Maar de opwinding was te groot om klaar te komen. Net voordat de man lichtelijk in paniek zou raken, keek hij naar het vastgebonden ventje. Hij huilde. In een fractie van een seconden begreep hij waarom en een bevrijdende kramp trok door zijn onderbuik. "Hij huilt natuurlijk omdat zijn vriendin niets meer doet om haar te bevrijden! En dat ze geniet van de aanranding!!!", schoot het door hem heen. Diep drongen zijn nagels in de vette kont. Een reet die de bezitster ervan zover mogelijk naar achteren stak zodat ze hem zo goed mogelijk kon voelen. Deze ongekende opwinding, de onmacht van vrouwelijk genot; Menno dacht hij het gevonden had. Hij spoot het onderlijf van de oudere vrouw vol met zijn zaad. Haar enorme tieten leken trillend zijn sperma in ontvangst te nemen.

Toch was het gevoel net zo snel verdwenen als dat het gekomen was. Met zijn bevrediging was zijn rol in het trio ook uitgespeeld. De volgespoten vrouw maakte snel haar huilende vriendje los en poogde hem te troosten. Minachtend keek Menno het tweetal aan. Al snel liep hij naar de woonkamer en wachtte op de ochtend. En terwijl hij naar de opkomende zon keek, hoorde hij boven in zijn slaapkamer de twee de liefde met elkaar bedrijven. "Blijkbaar hadden ze het bijlegd", dacht Menno schamper. "Of misschien heeft die jongensslet zijn vriendin begrepen en wordt er nu ook geil van", Aan de geluiden te horen werd de opwinding steeds heftiger. Menno wenste het allemaal niet meer aan te horen. Ook wilde hij geen beelden meer voor zijn geestesoog zien van de smerige memmen van de ouwe taart. Hij kleedde zich aan en liep de ochtend in.

Met de onrust in zijn lijf, maar geïnteresseerd in de bouwvallige huizen en nauwe steegjes, liep hij de binnenstad door. Hier en daar schrok hij op van scharminkelige, verwilderde katten die schichtig wegschoten als hij voorbij kwam. Een rat scharrelde onder een trap die van de grond naar een verfafbladderende voordeur leidde. Het smerige beest keek hem tussen de open treden aan. Menno huiverde en liep snel verder. Het aantal oude houten huizen verminderde. Menno moest tot zijn spijt constateren dat hij langzaam het oudste gedeelte van het stadje verliet. Hier, zo wist hij, begon het business district. Ruimte was duur, vrijwel alle huizen stonden naast elkaar. Daar waar dat om bouwkundige redenen niet mogelijk was, werden de kapitale panden gescheiden door ijldunne steegjes. Opeens werd zijn aandacht getrokken door een licht gekreun en gehijg. Voorzichtig sloop hij naar het smalle steegje waar het geluid vandaan leek te komen. Met zijn rug tegen de muur schuifelde hij voetje voor voetje dichterbij. Het geluid werd intenser, duidelijker. "Wat er zich ook afspeelde", dacht Menno, "het is in de steeg". Hij was bij de rand aangekomen. Behoedzaam draaide hij zijn hoofd om het hoekje en keek de smalle doorgang in. Het was er donker zijn ogen moesten even wennen. Maar voordat die zich volledig hadden aangepast aan de donkere omgeving zag hij een smalle gestalte staan. Een gestalte die met de rug tegen de muur van het hetzelfde pand aanstond als waar hij zich achter verschool. Menno"s ogen werden groter. De gestalte was een vrouw, een enorm vette vrouw met borsten als verkeerszuilen, een bierbuik waar Vonhoff een puntje aan kon zuigen en vaal-zwarte haren. Er gebeurde iets met de mooie man. Dat zo een plurk van een vrouw zo sterk en krachtig zichzelf aan het helpen was, dat zette bij hem een knop om. Op slag was hij verliefd, verliefd op deze walvis. Hij zag dat ze haar ogen gesloten had en ze hield haar hoofd achter in de nek. Af en toe openden de prachtig vet-zwoele lippen zich en lieten een zacht gekreun ontsnappen. Menno zag dat dat de vetslet geen bh aan had, maar verwonderde zich er niet om - een borstenhouder voor dit creatuur moest nog worden uitgevonden. Het duurde even voordat de man zich met een schok realiseerde dat haar armen en handen zich intensief ter hoogte van haar kruis bewogen. Meteen schoot zijn pik tegen de binnenkant van zijn broek. "Ze vingert zichzelf!", schoot het door hem heen. Hij fixeerde zijn blik op haar schaamstreek. Met haar handen hield de onderkant van jurk ietwat omhoog. Ondanks de duisternis kon hij de binnenkant van haar dijen en een toefje schaamhaar ontwaren. Daaronder zag hij het wit van een kanten slipje. "Ze heeft haar slipje uitgedaan!" Menno raakte over zijn toeren, hij viel en kwam met zijn gehele lichaam voor de ingang van de steeg te staan.

Menno durfde niet op te kijken. Hij realiseerde zich dat de vrouw hem beter kon zien dat hij haar. "Wat doe je daar?", hoorde hij een prettige vrouwenstem vragen. "Ik eeh, tja, liep een beetje rond en ik hoorde iemand kreunen", wist Menno er stamelend uit te brengen. "En dus kwam je even kijken?", ging de vrouw verder. Een trilling was in haar stem op te merken. "Ja", antwoordde Menno, verbaasd over haar laconieke gedrag. "Ze zou zich toch ook moeten doodschamen?", schoot het door hem heen. "Kijk dan maar even verder, ik was net aardig op gang gekomen". Met stomheid geslagen keek Menno naar de vrouw. Ze had haar rokje nu helemaal omhoog geslagen. Haar slipje werd strakgespannen, halverwege haar dijbenen. Ze masseerde met een hand haar kut, de andere woelde door haar geile tieten. Menno zag iets, maar kon door haar wulpse bewegingen en de schaarse lichtval niet onderscheiden wat het was. Ze bracht haar gigantische bekken wat naar voren. De ochtendzon wierp wat van haar onzekere stralen in het nauwe steegje. Wat Menno zag benam hem de adem. Haar venusheuvel, of nee, venusberg was prachtig geplaveid met pluizig, zacht schaamhaar. Daaronder zaten haar schaamlappen. Het geplooide vlees werd zachtjes maar intens van elkaar gehaald door vaardige maar vetvlezige handen. Rond de opening tot haar hemelse binnenlichaam was de supervrucht nat en gezwollen. Nu kon Menno zien wat hij zoëven al had opgemerkt. Uit haar vaginahuis stak een nylon koord, hij kon het nu goed zien. Zijn eerste reactie was dat het een tampon moest zijn. Maar de man realiseerde zich dat tampons niet met nylon geleverd werden, zeker niet voor zo"n superkut. "Zie je dit koordje?", hijgde de vrouw alsof ze zijn gedachten had geraden. "Schrik niet, maar hierom sta ik in deze steeg. Mhmm, hierom moet ik mijzelf betasten, bevredigen". Ze begon wilder en wilder met haar onderlijf te draaien. In een spraakzaam verlichte steeg stonden twee mensen, maar voor Menno voltrok zich voor zijn ogen een steeds wilder wordend feest. Het beeld van de wulps en hevig bewegende vrouw vulde heel zijn bevattingsvermogen. Ze draaide zich weer met de rug tegen de muur en bewoog haar kontje ertegenaan. Het was alsof ze hem vergat. Ze sloot haar ogen en wierp haar hoofd in haar nek. De vrouw begon luider te kreunen. Met grote ogen keek Menno toe hoe ze aan het koordje trok. Een grote bal kwam uit haar spleet tevoorschijn. De vrouw hijgde, wist van genot niet meer wat ze met haar hemellichaam moest doen. Ze nam de bel-wah bal in één van haar handen en stimuleerde daarmee haar clitoris. Haar gekreun nam in volume af, maar werd intenser. Weer trok ze aan het touwtje. Een tweede bal kwam uit haar vochtige neukhol. En ook deze bracht ze in de buurt van haar clitoris. Met een enorme pik in zijn broek zag de ochtendwandelaar dat ze met de twee orgasmeballen haar clitoris leek te pletten. Er moest in elk geval nog één bal in haar grote kut zitten, want er stak nog steeds een koordje uit. Menno wist niet meer hoe hij het had. Zijn pik en zak schreeuwden om geleegd te worden. Maar gaf hij eraan toe, dan zou hij ongetwijfeld een hoop van dit schouwspel moeten missen. Dus bleef hij kijken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat een vrouw zo opgewonden, zo geil zou kunnen zijn. Onmiskenbaar steeg haar genot, er leek geen einde aan te komen. Haar gehijg begon gejaagder te klinken, haar ademhaling verliep hortender en stotender. "Ga je komen?", vroeg Menno net zo opgewonden. Maar de smerige sloerie antwoordde niet in woorden. Haar lillijf trilde ongecontroleerd tegen de muur en haar handen flitsten over de lekkerste plekjes van haar inmiddels geilnat geworden schaamstreek. De muur trilde op zijn fundering. Het vele zachte vlees was felroze opgezwollen. Af en toe zag hij haar clitoris dieprood tussen de twee ballen opdoemen. Menno werd gek. Zonder dat hij zichzelf hoefde aan te raken, voelde hij het bloed in zijn pik pompen. De steegdel hief een langgerekt gekreun aan. Menno zag met open mond dat ze langzaam maar vastberaden weer aan het koordje begon te trekken. Ze kwam klaar, dat was de man wel duidelijk. Hij zag haar halsaderen opzwellen en haar gezicht rood worden. Onder luid gekreun en wilde bewegingen verscheen er tussen het natte vlees een derde, een vierde en een vijfde bal; en dat alles verliep langzaam maar intens. De man had nog de tegenwoordigheid van geest zijn pik razendsnel uit zijn gulp te wippen. En zonder zijn enorm opgezwollen vleeslat nog verder aan te raken, liep het sperma zomaar uit zijn buis en viel naar de grond. De vrouw rilde na, telkens met haar hoofd en kontje tegen de muur schurend. Menno hield zijn ogen onafgebroken op haar gericht. Ze sloeg haar ogen op. Ze hield de vijf ballen aan het touwtje voor haar gezicht en rook eraan. Met haar andere hand masseerde ze de vetbollen die haar tieten waren nog wat na. Weer trok er een spastische rilling door haar lijf. Menno zag het allemaal ademloos aan, zijn armen hingen slap naast zijn lichaam. De vrouw keek hem aan. Vrijwel ogenblikkelijk richtte ze haar blik op de nog stijve, nadruipende lul die uit zijn gulp hing. Een lange slijmdraad hing ter hoogte van zijn knieën. De vrouw verzamelde de genotsballen in haar hand en stopte die in een handtasje dat naast haar op de grond stond. Langzaam schoof ze haar slipje naar boven en raakte daarbij haar schaamstreek nog even aan. Een vage genotsnawee deed haar de ogen sluiten en ze rilde ervan. Toen schikte ze haar rokje en begon te lopen, in Menno"s richting. Hij rook haar heerlijke parfum en zag haar prachtige blonde lokken steeds dichterbij komen. Ze keek naar zijn pik. Een glimlach speelde rond haar lippen. Toen richtte ze blik op een punt dat achter Menno lag en ze waggelde hem voorbij, zomaar zonder verder een woord te zeggen. Verslagen en compleet uit het veld geslagen bleef Menno staan en staarde de nauwe steeg in. Het enige dat hij gewaar werd, was het stampen van haar zolen die zich steeds verder van hem verwijderden.

Menno zat op het muurtje dat uitkeek over het strand. De vrouw die hij enkele uren daarvoor in de nauwe steeg zichzelf had zien bevredigen, was een stipje geworden aan de horizon tussen land en water. Hij was haar gevolgd na het avontuur in de steeg. Ze liep een grootwarenhuis binnen en ging meteen naar de damesafdeling. Menno volgde haar en zag haar zichzelf een paskamer inproppen. De man drentelde wat op de afdeling totdat Ollie de Olifant er weer uitkwam. Het viel hem op dat ze nu meer geprononceerd met haar machtige heupen wiegde. Hij was bang dat ze hem zou zien, maar uit niets bleek dat de geile slet vermoedde dat hij in de buurt was. Ze liep naar de lingerie-afdeling kocht een boxershort - een slipje zou never nooit niet gepast hebben. Ze rekende af en draaide in een ruk haar hoofd in zijn richting. Vijfentwintig meter stond ze van hem vandaan, maar Menno zag dat ze haar fonkelende ogen strak op hem gericht hield. Er was geen twijfel mogelijk, ze keek hem, en hem alleen aan en liep op hem toe! Steeds dichterbij kwam de vrouw van dromen op hem af, met om haar mond diezelfde glimlach die ze hem in de steeg had gegeven. Zonder haar ogen van hem af te houden, opende ze haar handtasje en hield deze zo dat iedereen erin kon kijken. Weer rook hij haar parfum en zag dat prachtige lichaam. Hij moest wel in haar tasje kijken, zo dwingend waren haar ogen en die glimlach. Net voordat ze hem voorbij zou lopen, remde ze af. Menno keek in de tas. Hij was helemaal leeg! Toen schreed de vrouw hem voorbij, intens met haar heupen bewegend. De man miste wat in die tas en in een flits realiseerde hij zich wat het was. Die bel-wah ballen! Die vijf genotsballen aan het koord, die zaten natuurlijk weer in haar enorme vetkut! Menno kreunde en draaide zich om. Nog net zag hij haar op de roltrap strompelen, met haar blik strak vooruit maar met die fantastische glimlach. Hij volgde haar weer en een enorme knots van geilheid in zijn broek. En nu, nu zat hij op het muurtje. Hij wist niet wat hij verder moest doen. Het werd al middag, en zijn droomvrouw was nu geheel uit het zich verdwenen. Hij kon haar eenvoudigweg niet meer volgen, hij kon het niet meer aan. De man was verslagen. Vernietigd meer, door de meest perfecte vrouw die hij ooit had ontmoet. Althans, dat was ze voor hem. Dacht hij maar een beetje aan haar, dan trok er een pijnlijke scheut door zijn lendenen. Hij moest dat lijf neuken, hij moest haar vet bezitten. Maar hoe? Hoe kon hij haar ooit betoveren? Ze kon niet blijven lopen, hoe lekker dat ook met die balletjes moest zijn. Menno kon in elk geval niet meer. De opwinding, de ondraaglijke begeerte hadden hem zijn energie ontnomen. Maar hij stelde zich voor hoe het kon zijn... Hij liep achter aan, op he trottoir langs de boulevard. Het werd al donker. Plots week ze af en liep het strand op. Ze keek even om zich heen of niemand haar zou zien. Menno wist zich snel achter een reclamezuil te verbergen. De perfecte vrouw deed haar tentdoeken uit. Ze ging wijdbeens op haar zeil zitten. Op gepaste afstand keek hij tegen haar rug. Met beide handen zat ze in haar schaamstreek. Ze schokte en sidderde. "Daar gaat ze nog een keer", bedacht de man zich en werd hevig opgewonden. Ze stopte iets bewegelijks in haar handtas waarvan hij wist dat het de genotsballetjes waren. De tas verborg ze onder haar kleden. Helemaal naakt stond ze op en liep naar de waterlijn. Zonder zich in te houden, liep de perfecte vrouw de zee in. Haar lichaam wiegde als een ijsberg in de poolzee. Ondanks de enorme afstand kon hij haar uitstekende tepels door het koude water prachtig op het zachte vet van haar tieten onderscheiden. Echter, lang kon hij er niet van genieten, want ze begon te zwemmen. Haar slagen waren sierlijk en deden haar soepel en snel door het water bewegen, zoals veel ontiegelijk vette mensen goed kunnen zwemmen. Menno hield het niet meer uit. Hij besloot zichzelf te laten zien. Zij daar naakt in het water en hij aangekleed op het strand, dat gaf hem de kracht die hij nodig had. Hij liep langs haar doeken, maar keurde de stapel geen blik waardig. De man wist inmiddels wat daarin lag. Vlak bij het water hield hij halt en wachtte haar op. De man zag haar naar hem kijken. Langzaam zwom ze op hem af. Blijkbaar kreeg ze weer vaste grond onder haar voeten, want in één ruk richtte ze zich op. Haar aanblik benam hem de adem. Ze kwam steeds dichterbij. Menno voelde zijn pik zwellen, het knelde pijnlijk achter zijn spijkerbroek. Ze kwam tot vlak bij hem. Ze knielde en ontknoopte zijn broek. Zijn keiharde lul sprong de vrijheid tegemoet. Vrijwel meteen nam ze hem in haar mond. Geroutineerd liep ze haar lippen en tong rond de lekkerste plekjes van zijn eikel spelen. Hij woelde door haar haren die door de zwoele avondlucht snel droogden. Intens en liefdevol pakte ze zijn ontblote billen en nam zijn lans tot diep achter in haar keel. Menno snikte van genot. Met zijn tanden op elkaar en met gesloten ogen wierp hij zijn hoofd achterover. Iedere aanblik van deze vrouw die hem op deze manier pijpte, deed hem dichter bij zijn orgasme komen. En dat wilde hij niet, nog niet. Af en toe dreef ze haar kalknagels in zijn billen. Alsof ze zo uiting gaf aan haar eigen genotsgolven. Het deed pijn maar het was heerlijk tegelijk. "Ik hou het niet meer", stamelde Menno. "Geeft niet", zei de vrouw met een zwoele stem terug, "of wil je misschien meer?" "Ja, ja, ja!", antwoordde de man gehaast. De vrouw stond op en pakte hem bij de hand. Ze leidde hem naar een kleine inham, net om de bocht van het strand. Ze bleef staan, draaide zich om en zei: "Neem me dan maar, helemaal". Menno haastte zich haar vast te pakken, maar ze schudde haar hoofd. "Nee, nee, ik wil jou ook helemaal naakt voelen". Snel en gek van begeerte deed Menno zijn kleren uit. Helemaal naakt nam hij de perfecte vrouw in zijn armen. Hij kreunde. "Wil je me?", vroeg ze hijgend en met half geloken ogen. "Ooh ja, godallemachtig ja!", steunde Menno uit. Zijn handen gleden langs alle welvingen van haar lichaam. Alles aan haar was heerlijk vet, rond en zacht; dit was de perfecte vrouw en hij had haar in zijn armen! Gewillig liet zij zich door hem betasten, onderging het begerige genot van de playboy. Met lichte dwang trok hij haar naar beneden. Zelf vleide hij ook op het zoutminnend mos. Hij voelde hoe ze met de warme binnenkant van beide benen, hem zoveel mogelijk wilde voelen. Hij droomde, het zoete genot beving hem compleet. Zijn pik stond kaarsrecht omhoog en het rood van de ondergaande zon speelde door haar lieftallige lokken. Ze genoot van de liefde, ze begeerde de begeerte om haar. Zonder een woord te zeggen liet zij zich op zijn lichaam trekken. De man en de vrouw rilden allebei toen zijn pik het broeierig natte vlees raakte. Als vanzelf zakte ze over hem heen. De warmte om zijn pik bracht hem vervoering, het voelde alsof hij thuiskwam. De genotsribbeltjes in haar vagina stimuleerden als vanzelf de lekkerste plekje op zijn eikel. Maar de hitte van haar opwinding omhelsde innig zijn pik en stroomde in zijn onderbuik. Het was zalig, het was allesomvattend heerlijk. De perfecte vrouw begon zich langzaam over zijn pik te bewegen, Menno snakte naar adem. Toch maakte hem dat nog geiler dan dat hij al was. Iedere keer liet ze hem steeds dieper in haar glijden - haar kur at hem op. Ze rilde heftig op het moment dat ze met haar spleet geheel op zijn onderbuik zat. Hij voelde zijn schaamhaar vettig-nat worden en drukte zich steviger tegen haar aan. Ze kreunde en schokte ongecontroleerd. Hij hoefde het niet te vragen; hij wist dat ze klaarkwam. Nog steeds met zijn pik in haar kantelde ze haar bekken iets en wreef met beide handen over haar clitoris om de naweeën van haar eerste orgasme beter te kunnen begeleiden. Zwaar hijgend en lichtjes kreunend draaide ze zich op zijn pik om. Ze keek nu naar hem met diezelfde glimlach die hij al twee keer had gezien. Weer bewoog ze over zijn pik, intens, op en neer, op en neer. Menno voelde de kramp in zijn ballen aanzwellen. Hij zou gaan komen. De vrouw voelde zijn staaf groeien en masseerde deze door haar koeienkutspieren samen te trekken. Maar zo wilde hij niet spuiten, hij wilde zichzelf helemaal laten gaan! Hij omklemde haar middel en draaide haar op haar rug. Nu lag hij op haar, zijn pik klotste welhaast in de kleddernatte kut. Zwaar stootte hij zijn lichaam naar voren. En met evenveel inspanning omklemde zij met haar neukkanaal de natte stok. De kramp in zijn ballen werd intenser, zijn dierlijke neukbewegingen volgden. Steeds harder en dieper penetreerde hij de perfecte vrouw. De masserende neukopening en haar gejaagde ademhaling moedigden hem aan. Met open mond, maar zonder ook maar iets te zeggen loosde hij zijn eerste zaad.

In zijn hoofd flitste beelden van de perfecte vrouw die zijn zaad opving met haar mond en doorslikte. Haar bevallige lichaam dat er open en gewillig bij lag, haar ogen die gesloten waren van genot. Dikke stralen sperma verlieten zijn lichaam en Menno stierf van zoet genot. Rillend deed hij zijn ogen open. Het was helemaal donker geworden. Nog narillend vroeg hij zich af waarom hij niet meer op het zeemos zat. Iemand tikte hem op zijn schouder. Blij omdat hij nu zijn liefde kon verklaren aan de perfecte vrouw, draaide hij zijn hoofd om. Hij keek recht in de ogen van een man. Verbijsterd keek hij om zich heen en realiseerde hij zich dat hij nog steeds op het muurtje zat. De vrijage met de perfecte vrouw had zich in zijn hoofd afgespeeld. Angstig keek hij naar zijn kruis. Voor de tweede keer die dag hing zijn pik druipend van het sperma uit zijn gulp. Nu pas besefte Menno dat een hele kluwen mensen om hem heen stond. Een lachende menigte. Alleen één van de voorste vrouwen lachte niet. Ze had door haar gestalte drie plaatsen nodig. Om haar lippen speelde een glimlach die hij al drie keer eerder had gezien die dag...

Ik loop met een natte kut door de straat. Ben ik geil of net geneukt? Ik weet het allemaal niet meer. En weet u, het kan me eigenlijk niet zoveel schelen. Mijn leven is een shit en iedere nieuwe golf aan diarree verwelkom ik met een orgasme. Komt u erop klaar? Op desillusie, op wanhoop, op perversie? Ik wel, heerlijk gewoon stoeien met de duivel in je, mijn klit zwelt op in mijn smerige slipje. Ik probeer heel geconcentreerd te lopen, mijn schaamlippen tegen elkaar te voelen schuiven. Ooh God jah, ik mijn opwinding groeit. Mijn schaamlippen voelen vertrouwd dik en warm tegen elkaar aan. Als ze zo zijn, dan ben ik opgewonden. En ik weet het van mijzelf, en daardoor word ik botergeil. Zal ik proberen met mijn hand het aan te raken? Ooh godverdomme, waarom ook niet?! Mhmm, wat geil...!!!, zomaar op straat, mijn eigen opwinding voelen. Mijn kut voelt zo leeg, heerlijk gewoon...! Het zo fijn om me zo geil te voelen, ik ben een slet! Een gore, heerlijke, geile slet! Ooh Jezus, mijn hand glijdt nu in mijn broekzak. Mijn vingers kruipen naar mijn bovenbeen. Daar boven, aan de binnenkant ervan, daar begint mijn kut! Mijn heerlijk hete geilstreek, ooh! Ik zucht diep en met mijn ogen dicht, de mensen zullen wel denken... En het kan me helemaal niets schelen, want ik ben een slet. Mijn broekzak is vol en mijn kutje verlangt dat ik het aanraak. Ik probeer de zak kapot te maken, met mijn gebogen geile, vuurrode nagels. Ik moet het aanraken, mijn zachte vlees. Ik voel mijn schaamlippen niet meer, maar nu moet ik het gewoon aanraken. Ja! Ja, de stof gaat open, dat is mijn smerige slipje, ooh heerlijk. Ik wurm me door het kleine gaatje heen. Ik maak het met twee vingers wijder, drie, vier. Zo, duim erbij, mijn hand is erdoor! Ik raak mijn kut aan! Lezen jullie het goed! Ik voel mijn zachte vlees, mijn heerlijke natte pruim. Ooh, wat geil! De mensen kijken naar me, ik voel het en het kan me niets, mhmm... Het kan me niets schelen! Ik moet iets geils doen, iets vreselijk geils. Ik moet klaarkomen, mhmmm... Je leest het nu, je leest mijn opwinding. Kon ik je maar bereiken. Ooh, mhmmm... God weet hoezeer ik verlang naar de vent die zich nu op mijn opwinding aftrekt. Doe je het? Ja?! Doe je het nu al?! Allemachtig, wat een geilheid!!! Alles schiet door me heen, ik denk aan Yvonne een beregeile meid. Ik ga zitten op een bankje. Wat achteraf in het park. Ik ben geil, heel erg geil. Ik voel het aan mijn kut, ik denk aan Yvonne.

Zij was ook geile meid. Vandaar dat ik in eerste instantie op haar was gevallen. Ze was niet echt knap, maar de zwoelheid droop er vanaf. Er waren dan ook heel wat andere pikken ingegaan. En, eeh, zij werd niet geneukt. Nee vergeet het maar, Yvonne neukte toen. Met haar zwoele mysterie en de kracht van de enkele nacht, kreeg zij iedereen klein. De mannen gaven zich fysiek en geestelijk helemaal aan haar over. Yvonne werd verslaafd aan die macht en ze wilde meer en meer. In die dagen was mijn vriendin een beest, een mannenverslindster. Totdat, tja, totdat de dag kwam dat ze mij ontmoette, een bisex-meisje die de haar best voor haar wilde doen. En dat kwam imponerend op Yvonne over. Het gevolg was dat de zucht naar macht bij Yvonne eindelijk getemd was; iemand kon haar de baas. Het was voor haar een hele ervaring dat zij zich nu eens helemaal aan iemand kon geven. Zij was niet de baas meer; Yvonne had eindelijk rust. Maar, als men maar lang genoeg in dezelfde omstandigheden verkeert, dan gaat men daaraan wennen. Het verschil met je andere ervaringen wordt vager. Je leert datgene wat je hebt, minder te waarderen. En dan gaat het fout. Je begint de oude situaties te idealiseren en er ontstaat een hunkering. Een hunkering die bij sexuele rolpatronen klein begint, maar kan uitgroeien tot een ware climax; de hunkeraar kan in één keer omslaan naar de andere kant. U heeft het wellicht al begrepen. Dit gebeurde ook bij Yvonne; ze begon terug te verlangen naar het gevoel om af en toe oppermachtig te zijn en zeker over mannen. Ze hunkerde naar het beeld van een in haar klaarspuitende kerel. De verwrongen gezichtsspieren en de ongecontroleerde, beestachtige neukbewegingen op het midden van zijn hoogtepunt. En dat allemaal om haar en haar lichaam. Zijn overgave aan haar en niet andersom. Gelukkig heb ik de hunkering als snel zien aankomen. We gebruikten het zelfs voor onze eigen sexspelletjes. Meer dan eens fantaseerde ze dat mijn voorbindpik van iemand anders was en ik nam dan een wat minder dominante houding in. Ondanks dit werd haar verlangen ernaar groter, ik kon het niet meer remmen. Om haar niet helemaal kwijt te raken, besloot ik dat ze eenmaal per twee weken aan haar hunkering mocht toegeven.

Om nou meteen als een vrije, jonge vrouw uit te gaan vond ze ook wat te ver gaan, dus nam ze een veiliger weg. Ze koos voor één van haar ex-en. Een oudere jongen waarmee ze, in haar wilde tijd, een relatie onderhield en hem dus regelmatig bedroog. Hij was nog steeds zo verslingerd aan haar en ze wist dat ze altijd bij hem terug zou kunnen komen. Omdat de gedachte mij ook niet geheel koud liet, wilde ik er alles van weten. Op een warme voorjaarsavond keek ik uit het keukenraam mijn vriendin na. Ze ging naar Arjen, haar ex. Om een avond gezellig ''''als vrienden'''' bij te praten. Een paar uur later kwam ze al terug. Verwilderd, slonzig, met spermaresten over haar hele lichaam. Maar mijn kleine sletje had rust in haar ogen. Aan de ene kant was ik verdrietig. Aan de andere kant enorm geil bij de aanblik van deze hoer. Terwijl ik haar met mijn vuist zo diep mogelijk doorboorde, vertelde ze me in opperste katzwijm wat zij een paar uur geleden had gedaan. Totdat mijn kutgeil en geilspeeksel het andere sperma vermengde, brandden de beelden van mijn Yvonnetje met een vent, in mijn hersens.

Yvonne kwam binnen en gaf Arjen een vluchtige kus op zijn wang. ''''Hoi, hoe is het ermee'''', vroeg ze spontaan, terwijl ze haar jas op het bed gooide. ''''Goed'''', zei de knappe man, terwijl hij haar bewonderend en vertederd tegelijk aankeek. ''''Ze was weer binnen'''', bedacht hij zich. En hij schonk voor hen beide een glaasje Martini in. ''''Nee, voor mij geen Martini hoor'''', zei Yvonne corrigerend, ''''ik drink tegenwoordig Port''''. ''''Zo, jouw smaak is iets kostbaarder geworden'''', merkte Arjen op en hij ontkurkte het gewenste vocht. ''''En'''' ging hij enthousiast verder, ''''ik heb vandaag gereserveerd in ons aloude eetcafé ''''de soepvlieg'''' en we schijnen een heerlijk maal te krijgen''''. ''''Hoho, waarom buiten de deur eten, je weet dat ik mij altijd op jouw kamer best op mijn gemak voelde'''', zei de mooie, volle vrouw. ''''Nou, zullen we dat nu wel doen Fon'''', vroeg de man onzeker, ''''we mogen toch niet het risico lopen dat er iets gebeurt?'''' Yvonne zette haar wijn weg en schoof dichter naar haar ex-vriend. Arjen wist niet zo goed wat te doen en bleef ongemakkelijk zitten. Hij begon te trillen. ''''Whadizzer nouw'''', vroeg Yvonne moederlijk terwijl ze teder zijn wangen en lippen begon te strelen, ''''Izze Arjentje een beetje nerveus?'''' De man zei niets, maar zag het intrigerende hoofd dichter bij komen van de vrouw die eens de zijne was.

Toen ze met haar mond zijn lippen raakte, stond voor Arjen de tijd stil. Het leek wel een eeuwigheid te duren voordat iemand de eerste stap durfde te nemen. Uiteindelijk was hij het die zijn tong diep in haar hoofd drong. Voor Yvonne was het spel meteen goed begonnen. Hij had zich laten kennen; zij had de macht. Ze deed haar blouse uit en bevrijdde haar enorme borsten van de knellende BH. Ze liet haar prammen zachtjes voor het gezicht van de man deinen en keek hem uitnodigend aan. ''''Doe je broek uit'''', gebood ze hem lief, ''''ik wil weer weten hoe je eruit ziet''''. Gehoorzaam en met zijn ogen gefixeerd op de mooie vrouw, ontdeed Arjen zich van zijn broek. Zijn lul gaf zijn zeer actieve stemming goed weer. Yvonne werd er opgewonden van. ''''Kom hier, tong me, terwijl ik mijn borsten streel''''. Met zijn steigerende pik, liep de man op Yvonne af en gaf haar een geile tongzoen. Yvonne voelde dat zijn pik tegen haar onderbuik aanstond en haar opwinding steeg. ''''Ojee'''', kreunde ze, ''''ik was vergeten hoe geil dit was''''. Ze pakte zichzelf bij de borsten en kneep erin. Al snel had ze de smalle grens bereikt tussen genot en pijn. Haar kut schreeuwde om aandacht en het kutvocht sijpelde eruit. ''''Dit gaat te snel'''', dacht ze en ze besloot meer op hem te richten.

''''Kom, we gaan naar de slaapkamer'''', nodigde ze hem uit. Voordat Arjen een woord kon zeggen, ging de vrouw hem voor; ze kende de weg nog goed. Arjen moest op het bed gaan liggen, terwijl Yvonne bleef staan zodat hij haar goed kon bekijken. ''''Nee, niet rukken'''', beval ze de man die zijn stijve lat herkreeg. ''''Wat ga je hier dan aan doen?'''' Arjen vroeg deels naar de bekende weg en deels ook onzeker. Immers, hij wist niet zeker wat zij van plan was. Het zou niet de eerste keer zijn, dat ze hem superopgewonden en spiernaakt op het bed liet liggen. De vrouw kwam op hem af en pakte met een ferme greep zijn stijve hannes. ''''Ohm, wat heb ik hier lang over gedroomd'''', zwijmelde toen ze haar tieten op zijn ballen deponeerde. Het zachte vlees streelde op een bekende en vertrouwde manier. Zijn pik zwol op tot zijn uiterste mogelijkheden. ''''Jaha'''', riep Yvonne uit, ''''dit is de maat, zo wil ik je hebben''''. En langzaam liet zij haar lippen langs de gespierde staaf lopen. Haar tongetje beroerde iedere bekende ader op zijn leuter en volgde het richting de eikel. ''''Wat wil je dat deze hoer doet'''' fluisterde ze hees tussen twee likken door. ''''Ik wil je schuiven'''', riep Arjen hees. Yvonne taxeerde de situatie en zei toen plagerig: ''''Nee, schuiven daar is het nog te vroeg voor''''. Ze ging bedachtzaam door met likken. Toch wist ze dat haar Arjentje dit niet lang zou uithouden. En ja hoor, de man stond met en ruk op en draaide haar met één haal op haar knietjes. Yvonne zei nog: ''''Arjen hou op''''. Het mocht niet baten. Ze had die arme jongen zo opgefokt en uitgedaagd, dat hij niet meer te stoppen was. Hij zei steeds maar: ''''Oh Yvonne, oh Yvonne''''. Ze wist wat er nu ging komen en ze verzette zich maar lichtjes. De man was zo geil en opgewonden op haar lichaam, dat hij niet meer te stoppen was. Onhandig haar geile lijf strelend, zette hij met zijn andere hand de speer tegen haar schaamlippen. Onder het telkens uitroepen van haar naam, drong hij tot diep in haar onderbuik en begon meteen als een beest te neuken. Zijn handen hadden haar middel klemvast, zoals dieren dat ook wel doen bij de natuurserie ''''Ja, natuurlijk!'''' ''''Oh God, je neukt me als een beest, je bent niet meer te houden'''', zwijmelde mijn vriendinnetje meer tegen zichzelf dan tegen de kerel. Ze had nu wat ze wilde. Een man die ze, omwille van haar lichaam en haar wensen, nu helemaal gek had gekregen. De macht die ze had, voelde bijna concreet aan. Deze extra sensatie gierde door haar clitorisje. Maar Yvonne kon daarop niet klaarkomen. Wel als ze met mij zo neukte. Dan kon ze in alle standen klaarkomen. Maar als ze doelbewust om de macht een leuter in zich liet schuiven, dan moest zij neuken. Dus golfde bij elke stoot het bijna-orgasme door haar geile lijf. En weet u, ze vond het maar al te geil. Mijn ex-vriendin is echt een hoer... Ooh wat heerlijk, en wat doet het heerlijk pijn dat ik haar kwijt ben. De mensen die langslopen moeten wel die natte plek zien tussen mijn benen. Wat een vreselijke opwinding... Mhmm, maar goed ik dwaal af.

Het duurde niet zo heel erg lang of Yvonne voelde de bewegingen van haar tegenspeler wat ongecontroleerder worden. Ook zijn vingers drongen zich nu krampachtig in haar wellustige dijen. Een zielig en hijgend gesteun luidde het hoogtepunt voor die arme jongen in. ''''Oh, Yvonne, lieve Yvonne, oghfhss'''', kon hij nog net uitbrengen en verstarde toen in een vreselijke grimas. Yvonne keek over haar schouder naar het schouwspel en ze lachte. Die smerige teef lachte. Een fractie van een seconde later, drong het zaad in haar. Zij opende haar kut zo wijd mogelijk om de overgave te accepteren. De trance van de jongen duurde verschrikkelijk lang en dat maakte haar geil, zeer geil. Ze kneedde haar prammen van opwinding terwijl ze het zaad van de binnenkant van haar kut, langs zijn paal, op haar eigen benen voelde stromen. Dit vond ze wel genoeg. Ze duwde de man van zich af. Als versteend viel hij naast haar neer. Hij had nog steeds een priemende leuter die nat en besmeurd naar het plafond wees. De arme man zei niets. Ze vermoedde dat ze hem in het midden van zijn hoogtepunt had gestoord. Maar ja, daar kon zij nu geen rekening meer mee houden. En ze beklom zijn gespierde lijf en schoof de hete paal in haar soppige sneetje. Meteen schuurde zij als een wilde met haar knopje op zijn harde onderbuik. De clitoris die ik iedere avond zo teder had gelikt was nu zo pervers opgezwollen, dat het dubbel knakte op zijn lijf. Telkens liet zij het mini-piemeltje weer wat vieren, om vervolgens weer dubbelgevouwen te worden. Arjen zei helemaal niets meer, maar liet het letterlijk over zich heen komen. Hij zag dat zij hem niet aankeek. Hij wist, net zoals hij jaren daarvoor wist, dat ze alleen maar met de pik en de macht neukte, niet met hem. ''''Allejezus, wat is dit lekker, ik neuk jjjjearghfh!'''' Yvonne kwam klaar. Ze gooide haar achterhoofd naar achteren en gaf het gevoel ruimbaam om heel haar lichaam te betreden. Met lange halen schuurde ze nu over de man zijn onderbuik. Het leek waarachtig wel of er vonken vanaf knetterde. Dit was zalig, zo was ze sinds lange tijd niet klaargekomen. Toen het voorbij was, stond ze vrijwel direct op en liep naar de badkamer. De arme jongen had nog steeds niets gezegd en keek naar zijn grote pik. Laten we eerlijk zijn. Als je als man meerdere malen zo behandeld ben, dan zou je toch beter moeten weten? Of zou hij een dergelijk behandeling juist fijn vinden? Ik weet het niet. Mannen blijven voor mij vooral pikken. Ik wil er verder niet over speculeren. Maar terwijl Yvonne zich waste, trok Arjen zich op haar af. Hij hoorde het badwater niet meer lopen en een felle scheut drong tot diep in zijn ballen. ''''Ze zal me zien'''', schoot het door hem heen en het zaad kolkte door zijn buis. Yvonne kwam net de slaapkamer weer in, toch ze haar ex zag spuiten. ''''Oh, Yvonne, je zit innn mhèè'''', loeide hij, terwijl de klodders gelanceerd werden. De vrouw ondernam meteen stappen en liet het resterende sperma over zich heen lopen. ''''Op wie heb je je afgetrokken'''', vroeg ze streng aan de zwijmelende jongen. ''''Oh, op jou, ach schatje op jou'''', hijg-kreunde de man en hij viel van vermoeidheid neer. Zonder dat Arjen iets ondernam, pakte ze, zonder zich nog eens te wassen, haar kleren en ging weg, naar mij. En ik, tja, ik ben eigenlijk net zo''''n schlemiel als die Arjen. Ik was het die haar éénmaal in de veertien dagen liet gaan. In die resterende dertien dagen had ze zich maar te onderwerpen aan de regels die ik stelde. Maar u begrijpt, dat kon niet. De veiligheid die ik tot dan toe bood, het sterke in mij, was er voor haar niet meer. Het duurde nog drie maanden, daarna besloten we uit elkaar te gaan. Via via heb ik gehoord dat zij zich een weg naar het succes begon te neuken. En ik? Ik daalde af, naar de perverse regionen van mijn geest en merkte dat ik erop kickte. Nu zit op de bank, probeer precies te weten te komen wat ik voel. Zo meteen schrijf ik het op, zodat jij je erop af kan trekken. Ik ga bijna komen, midden in het parkje. Ik, mhmm, ooh ja, ik hou het niet meer. Mensen lopen langs, het kutvocht loopt langs mijn dijen. Ik ben een del, ooh God ja, een sloerie. En ik, mhmm, ooh zo ja, ik storm mijn ondergang tegemoeoeoeoeoe...

'Michael was een rustige zachtaardige jongen, maar zijn kalmte was slechts schijn en verborg zijn uitzonderlijke gevoeligheid. De zeldzame keren dat hij sprak, legde hij een soort overwogen, bedachtzaamheid aan de dag, zodat het niet opviel dat hij gauw stotterde. Men dacht dat hij een rijp en veelzijdig karakter had waardoor hij lichtzinnigheid verafschuwde, terwijl hij slechts verlegen en onhandig was en zijn zwijgzaamheid meestal voortvloeide uit voorzichtigheid.
Hij had enkele avontuurtjes achter de rug; zijn blonde, bijna rode haar, zijn knappe gezicht met aanlokkelijke lippen, kinderlijke sproeten en een heldere blik waren bevallig en verleidelijk. Maar van zijn ervaringen met te jonge meisjes bewaarde hij slechts vluchtige en frustrerende herinneringen en de eigenaardige indruk dat hij zijn onschuld nog steeds niet had verloren, hoewel hij hen wel degelijk bezeten had... Michael droomde van Vrouwen.

Die droom veranderde in een obsessie toen hij Justin ontmoette. Justin woonde in een kamer vlak bij de zijne in het studentenhuis. Ook Justin droomde van Vrouwen. Justin, een donkerharige, ondoorgrondelijke mooiprater en grappenmaker met een stralende glimlach, schrok voor geen enkele onderneming terug, of vreesde geen enkele nederlaag, maar hij keek steeds uit naar een buitenkansje, een ontmoeting die hem in vervoering zou brengen.
Tijdens de uren die ze samen doorbrachten: in slapeloze nachten en studeersessies, onder het kuieren langs de terrasjes, tijdens de maaltijden in het zelfbedieningsrestaurant, kon Justin niet nalaten het beeld van de ideale minnares op te roepen en dat zeer zorgvuldig, tot in de details te kneden: zeer ervaren, initiatiefrijk moest ze zijn, zonder taboes, een vurig type.
''''Een mooie slet, snap je,'''' zei hij,
''''niet meer piepjong, pas op, ook niet oud!, maar openhartig en recht door zee, een type dat onmiddellijk laat zien dat ze aan hetzelfde denkt als jij.''''
Michael gaf geen antwoord. Zijn lichtblauwe ogen verwijdden zich bij de gedachte aan een onwaarschijnlijk brutale meid die hem bij de kraag van zijn jack zou vastgrijpen om hem recht op de mond te zoenen bij wijze van uitnodiging.
Op zekere dag wist Justin een baantje als nachtwaker te versieren in een klein Parijs hotelletje. Hij bood Michael aan de job met hem te delen, omdat zijn studie in het gedrang kon komen als hij de baan volledig op zich zou nemen. Ze werkten dus om de beurt ''''s nachts, zodat ze voortaan slechts een namiddag per week hadden om bij elkaar te komen. Maar nu hadden ze iets om hun gemeenschappelijke fantasieen te verrijken: op aansporing van Justin waren ze begonnen om telkens de beschrijving van alle acceptabele en alleen reizende dames die het hotel bezochten, in een speciaal boekje te noteren. Ze moesten natuurlijk de dertig voorbij zijn en werden in ingewikkelde categorieen ingedeeld: van de bruinharige bedrijfsleidster met das en aktentas, via het intellectuele type, met bril en kort kapsel, dat voortdurend het kamernummer vergeet, tot de onverschillige, blonde toeriste die met diep zuchten en nietsdoen de tijd tracht te doden.
Week na week werd hun catalogus uitgebreid en bij het lezen van elk portret werd het een spelletje te verzinnen hoe elk onderzocht specimen telkens op een gepaste manier benaderd kon worden. Ze fantaseerden erop los, deden er nog een schepje bovenop en hadden de grootste pret. Vervolgens kwam Michael als eerste weer met beide voeten op de grond om met dat ernstige air, dat hem onbewust zo charmant maakte, te zeggen:
''''Jij hebt mooi praten, zelfs als het zou lukken, zouden we zeker teleurgesteld worden!''''
En Justin trok een aarzelend en in verleiding gebracht gezicht bij zijn antwoord:
''Dat zullen we wel eens zien'
Die avond, het was op een dinsdag, was Michael op zijn post in het hotel vanaf 19.30 uur en zoals gewoonlijk trok hij de la open waar Justin en hij om de beurt hun boekje in bewaarden, om zich op de hoogte te stellen van de personages van de vorige avond, voordat hij zijn eigen ontdekkingen noteerde. Wat hij aantrof op maandag deed zijn hart sneller kloppen. Justin had, met een kriebelig handschrift door de emotie, kortweg geschreven:
''''Het is gebeurd! Ik vertel je alles woensdag tijdens het eerste lesuur...''''
Zodra het ochtend werd, liet Michael het verkwikkende uitslapen achterwege, en klopte aan bij Justin, die spijbelde en hem opwachtte. Justin trok een stralend, samenzweerderig gezicht, slaakte de ene uitroep na de andere (''''Ongelooflijk, kerel!'''') en klakte met zijn tong. Uiteindelijk deed hij zijn verhaal.
''''Zij'''' was aangekomen rond 20.30 uur. Eerst had hij haar niet opgemerkt. Hij was niet eens van plan geweest haar in hun boekje op te nemen. Niet dat ze lelijk was. Ook niet heel knap overigens, maar een zekere charme had ze wel. Rond de veertig. Ze maakte een heel vermoeide indruk. Wat Justin ervan weerhouden had de reizigster in te schrijven in de catalogus van ''''benaderbare vrouwen'''', was het orthopedisch korset dat ze droeg. Zij leek veel pijn te lijden en toen ze hoorde dat haar vooraf gereserveerde kamer op de derde verdieping was, trok ze een ontzet gezicht. Toen viel Justin'''' s blik op haar zware bagage en hij verkondigde:
''''Ik zal uw tas naar boven brengen:
''Dank u, dat is vriendelijk,'''' zei zij.
Toen rinkelde de telefoon en terwijl hij de hoorn van de haak nam, voegde zij eraan toe:
''''Ik ga alvast naar boven:
Hij keek toe hoe zij langzaam en stram de trap opklom.
Een kwartier later kwam ze weer naar beneden.
''''U hebt mij vergeten,'''' sprak ze een beetje droevig.
Hij verontschuldigde zich, stond op en greep de tas - helemaal niet zo zwaar als zij eruitzag, eigenlijk - en ging zonder omkijken naar boven. Voor de deur van de kamer brak een van de handgrepen van de tas. Uit de slecht afgesloten bagage viel... een rolschaats!
Stomverbaasd raapte hij deze op. Zij kwam achter hem staan. Met een vragende blik reikte hij haar het voorwerp aan.
Zij glimlachte: ''''Dat,'''' legde ze uit, ''''is voor mijn rug. Het verlicht de pijn.
Tenminste, als ik iemand heb om me te helpen!''''
Justin keek verbluft.
Zij vervolgde, terwijl ze de kamer binnengingen:
''''Ja, dat heb ik op zekere dag toevallig ontdekt. De wieltjes aan beide kanten van de ruggewervels, dat is het helemaal: dat neemt de hardnekkigste spanningen weg. Gewoonlijk vraag ik een kamermeisje of een dienstertje..:
Zij had hem zojuist impliciet een vraag gesteld.
''''Nee; zei hij, "s avonds ben ik helemaal alleen, tot morgen 6 uur:
Zij haalde lichtjes haar schouders op, pijnlijk. Hij zou gezworen hebben dat ze op het punt stond te huilen.
''''Ik heb zo''''n pijn; voegde zij eraan toe. ''''Ik word er gek van!''''
Nadien bezwoer hij Michael dat hij niet wist of het uit medelijden was, of om een meer duistere reden, dat hij het volgende voorgesteld had:
''''Laat eens kijken als u wilt, ik kan het proberen.''''
Daarna ging alles heel snel. Hij zat op de rand van het bed, met de rolschaats in zijn hand. Zij had het jasje en de rok van haar mantelpak uitgetrokken en lag nu plat op haar buik. Ze droeg geen bijzonder erotische lingerie: panty''''s, een slipje, een lijfje over een beige beha. Toen hij begrepen had wat zij van hem verwachtte, begon hij de rolschaats langzaam heen en weer te bewegen, vanaf de welving van haar taille tot het begin van haar nek. Al gauw kreunde ze van genot. Vervolgens deed zij haar korset uit.
Daarop zei ze nog: ''''Wacht even!'''' en zij trok het lijfje uit, haakte de beha los en liet hem naast het bed vallen. Hij had de gelegenheid twee mooie borsten te zien, die zij onmiddellijk platdrukte tegen de matras.
''''Meer!'''' smeekte ze. Hij begon opnieuw met het voorwerp te rollen, zachtjes, regelmatig, langs beide kanten van haar wervelkolom. Zij begon te kronkelen, elke opwaartse beweging liet zij gepaard gaan met een lichte, gelukzalige zucht; bij de neerwaartse beweging tilde zij haar heupen steeds duidelijker op. Justin, die er volledig in opging, twijfelde nog of zij oprecht was of pervers. Haar voorhoofd rustte op haar gevouwen armen en hij hoorde haar met gesmoorde stem afwezig zeggen:
''''Je bent een schat!''''

Op dat moment legde hij de rolschaats weg, greep zachtjes de rand van haar panty en slipje samen beet en rolde ze over de tamelijk mooi gewelfde heupen van zijn patient. Nadat hij haar volledig uitgekleed had, raapte hij de rolschaats weer op, en liet hem weer los toen zij zich voor zijn ogen oprichtte, het genot tegemoet: tussen haar een beetje magere billen werd een glanzende, donkere kloof zichtbaar, omringd door zwart krullend schaamhaar. Zij uitte geen protest toen hij achter haar ging zitten en zijn gezwollen lid, dat hij zojuist tevoorschijn gehaald had, over haar wiebelende achterwerk liet gaan. Het enige wat zij nog uitbracht, was:
''''De rolschaats: meer!''''
Met één hand zette hij zijn verovering voort en dook in de grot die zij hem aanbood, terwijl hij met de andere hand zijn reis op magische wieltjes hernam...

Het kwam geen seconde bij hem op om te twijfelen aan dit merkwaardige verhaal. Justin leek nog te opgetogen, te verrukt. Hij vond het alleen onrechtvaardig dat deze gladde jongen, deze durfal, deze bofkont zo''''n kans te beurt viel, terwijl hijzelf, die zo verlegen en stil was, zoiets waarschijnlijk nooit zou meemaken. Na een korte stilte vroeg hij hem:
''''Denk je dat zij het echt uitgelokt heeft, of was de rugpijn echt?''''
De andere zette een onwetend gezicht op: ''''Waarschijnlijk allebei.''''
Maanden gingen voorbij zonder nieuwe gebeurtenissen om uit te diepen. Achter zijn hotelbalie stond Justin voortdurend op de uitkijk om te zien of de vrouw, die hij voortaan uitsluitend ''''de rolschaats'''' noemde, weer zou opduiken. Hij dacht echter dat zij nooit zou terugkeren. Hij werkte hard tijdens zijn diensturen en zag zelfs af van de plezierige verstrooiing die het boekje bood. Aan het einde van het academiejaar behaalde hij zijn diploma, wat hij op gepaste wijze ging vieren. En toen hij die avond zijn post innam - het was in het begin van de zomer en buitengewoon heet - was hij nog in de zevende hemel door zijn succes en door de drinkpartijen waarmee hij dit had gevierd.

''''Zij'''' stapte om acht uur ''''s avonds de hal van het hotel binnen en hij herkende haar meteen. Ze was veel mooier dan Justin hem had verteld. Maar Justin was een veeleisende verleider. Ze was ook jonger en droeg in dezelfde hand een koffertje en, in een doorschijnende tas, een doos rolschaatsen.
Haar orthopedisch korset had zij uitgelaten en ze zag er kerngezond uit. Michael voelde hoe hij ondanks zichzelf moest glimlachen. Zij kwam dichterbij, legde uit dat ze een kamer gereserveerd had en gaf een naam op. Hij stond zelf versteld van zijn gedurfde antwoord:
''''Hoe gaat het met uw rug?''''
Zij stokte duidelijk even, gealarmeerd. Hij kon zichzelf wel slaan:
''''Wat een idioot ben ik toch! Nu voelt zij zich betrapt; ik heb alles mooi verbruid.''''
Maar na een eindeloze en doordringende blik van minstens twee seconden, antwoordde ze:
''''Niet slecht, en met de uwe?''''
Michael wilde wel beheerst blijven en een soort welwillende deftigheid tentoonspreiden, maar hij kon het niet helpen dat hij straalde met een glimlach van oor tot oor en met sterretjes in de ogen.
''''Zal ik uw bagage boven brengen?'''' vroeg hij.
Met een pirouette sprong hij naar haar toe, nam haar twee tassen over met een koddige, kleine heupbeweging die haar ongelovig deed schaterlachen. Op de trap draaide hij zich nog steeds uitgelaten om, hief met een ondeugende twinkeling het koffertje en de rolschaatsen in de lucht en verkondigde:
''''Met die dingen kun je wonderen verrichten!''''
Op hetzelfde ogenblik kromp een andere, kleine en doodsbenauwde Michael helemaal ineen en verborg zijn hoofd tussen zijn schouders alsof hem een catastrofe boven het hoofd hing.
Het fantastische schepseltje dat hem volgde (zij was werkelijk heel knap en werd steeds mooier: slank en vol tegelijk, met bruine lokken en een bronskleurige huid) vroeg zonder een spier te vertrekken:
''''Kunt u dat dan?''''
De bibberende Michael hoorde stomverbaasd het ongehoord vrijpostige voorstel van zijn afschuwelijke andere ik:
''''Een kleine demonstratie?''''
Hij wist dat hij zijn doel naderde toen hij haar met verwarde blik om zich heen zag kijken, de smalle gang en de ongerieflijkheid van het vertrek zag opnemen.
''''Waar dan? Daar?''''
In haar stem klonk een zekere benauwdheid door. In de slaapkamer gebeurde het dat de nieuwe Michael voorgoed zijn oude huid van bangerik afgooide, die in het niets verdween om nooit meer op te duiken. Hij pakte vastberaden de doos met rolschaatsen op en begon die open te maken. Zij probeerde te protesteren:
''''Wat doet u nu? Stop daarmee!''''
'''De demonstratie; zei hij.
''''Beschadig de verpakking niet, het is een souvenir dat ik voor een kind meegebracht heb!''''
''''Ja, ja; zei hij gauw; zoals hij gezegd zou hebben:
''''Maak dat de kat wijs!''''
Vervolgens zwaaide hij met een rolschaats en beval:
''''Kleed je uit en ga op je buik liggen!''''
Zij leek uitermate sceptisch, verscheurd door twijfel. Hij zei teder:
''''Ik zal je geen pijn doen, echt niet!''''
Toen leek het plotseling of ze zich neerlegde bij het spel dat ze dit keer niet zelf op touw had gezet. Zij trok haar jurk uit. Omdat het zo heet was, droeg ze onder het kledingstuk niets anders dan een dun wit slipje en een bijpassende beha. Michael nam haar zonder aarzelen onderzoekend op, vol verlangen om haar ter plekke zijn goede wil en zijn efficientie te bewijzen. Zij liet zich volgzaam op het bed leggen. Hij zette zich boven op haar, schrijlings op haar achterwerk, zonder echter zijn gewicht op haar te drukken. En hij begon zijn zoektocht met de rolschaats, zoals Justin deze had beschreven, traag, met grote zorg, heel laag beginnend bij de rand van haar broekje, rustig tot aan de glooiing van haar schouderbladen en de aanzet van haar zwarte, korte kapsel, zachtjes terug naar beneden, en nog eens naar boven... Zij had meteen al de houding aangenomen die Justin zozeer aangemoedigd had: haar armen onder haar voorhoofd gevouwen, alsof ze wat achter haar gebeurde wou negeren en tegelijkertijd toestaan. Met ingehouden stem zei ze slechts:
''''Buitengewoon!''''
Michael voelde zich bevestigd in zijn capaciteiten, geprezen in zijn bekwaamheid. Vol toewijding ging hij nog even door, tot hij bij haar die kreun ontlokte waarover zijn vriend had verteld. En toen zij begon te kreunen, hortend te ademen en over haar hele lichaam te kronkelen, stond hij zichzelf toe haar echt te bekijken en te begeren. Hij kreeg een erectie die zo hevig was, dat het bijna pijn deed. Hij boog zich over de vrouw heen, die kronkelde als een waterplant, en fluisterde met zijn lippen tegen haar oor:
''''Voel je hoe je me ophitst?''''
Zij reageerde met een langgerekte kreun, tilde haar achterwerk op onder het stijve lid dat hij haar aanbood, en smeekte:
'Meer, meer, de rolschaats!'
Met verwonderde hartstocht bracht zij uit: 'Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt!'
Hij was ervan overtuigd dat dat geen leugen was. Zoveel toewijding en concentratie legde hij in zijn behandeling! Hij hanteerde de rolschaats beter dan wie ook, beter dan Justin zelf, dat wist hij zeker; hij ging er goddelijk mee om.
Had zij trouwens daarnet niet zelf gezegd, of eerder gemurmeld, met een schokkende en zinnelijke kromming van haar rug: ''Dit is goddelijk!''

Ze had ook zojuist haar handen achter zich geplooid om haar beha los te haken, waarna ze met haar duimen achter het elastiek van haar slipje haakte. Hij legde de rolschaats opzij om haar te helpen, kleedde zich vliegensvlug uit, boog zich opnieuw over haar heen, begroef zijn mond in de krulletjes van haar nek en zijn handen vonden twee prachtige, zachte en gewillige borsten, die zich onmiddellijk koortsachtig spanden. Zijn gezwollen geslacht schoof in een vallei die zich als vanzelf bij haar had geopend tussen haar schitterende billen; dit heuvellandschap zette zijn dijen en buik in vuur en vlam.
''''En dan te bedenken dat Justin haar magertjes vond!'''' dacht hij. Hij had haar genomen toen ze ziek, mager en vermoeid was. Michael prees zich gelukkig omdat hij pas na Justin aan de beurt was, en een mooier genot mocht smaken dan hij, met een herstelde partner, die zich als het ware ontpopt had tot een kerngezond wezentje vol begeerte. Zijn ballen streken zachtjes langs haar boeiende vormen, die tegen hem aan dansten. De smalle, beweeglijke doorgang waarin zijn trillende roede binnengedrongen was, ontblootte op een dolmakende manier zijn eikel. Eventjes vreesde hij dat hij te snel klaar zou komen, maar zij bewoog zo heftig, dat het overging. Daarop trok hij terug om naar haar te kijken in haar opwinding, haar achterwerk steeds hoger, gespleten door een fascinerende kloof, een vrije aanblik op al haar geheime ingangen biedend: de aars in twee verschillende tinten paars die beefde van ongeduld; wat lager tussen het zwarte dons de vlezige, wijd openstaande lippen om gek te worden van schaamteloosheid. Hij bracht zijn mond tussen haar billen, kietelde en bevochtigde met zijn tong haar gespannen en donkere bloempje, dat reageerde op zijn kus, terwijl zij nu op haar knieen zat en nog steeds kreunde van genot.
Traag, zo traag mogelijk, stak hij zijn vinger tot diep in haar prachtige kont en begon haar daar te bewerken, te verwijden en druk uit te oefenen op de wanden, tot ze beiden niet meer konden. Zij liet zich deze strelingen met hese kreetjes en een uitbundig enthousiasme welgevallen. Eindelijk voelde hij haar hand tussen hun verstrengelde benen glijden en zijn gloeiend hete pik vastgrijpen. Hij liet zich naar haar toe trekken en kwam met een bedwelmend gemak bij haar binnen, bevend van emotie. Zijn vinger, die diep in haar anus stak, raakte zijn spuit aan door de ongelooflijk elastische wand heen. Hij voelde dat hij zich niet meer kon inhouden, nam met zijn vrije hand de vergeten rolschaats weer op, zette hem op haar rug, waarop zij haar rug kromde en bij de eerste beweging schreeuwde zij het uit. Toen spoot hij lang en hevig en rijkelijk...
Hij vertelde het niet meteen aan Justin; hij schepte er plezier in een tijdje zijn geheim voor zich te houden en de ander versteld te doen staan door een nieuw zelfvertrouwen, een elegante en grappige nonchalance die hij sinds het avontuur gekregen had.
Toen vertelde hij het. En de grote vraag was: was het vooropgezet spel? Had ze gedaan alsof? Als Michael haar de tijd gegeven had, zou zij het zoals bij Justin een vreselijke pijn hebben geveinsd? Na veel heen-en-weergepraat besloot Justin:
'''In elk geval denk ik dat ze bij mij oprecht was. Niet zozeer vanwege het korset: iedereen kan zoiets aantrekken, maar zo'n geopereerde hernia, die lange snede op haar rug... dat kun je toch niet verzinnen. Let wel, ik zeg niet dat ze me niet met opzet een beetje op het juiste spoor gezet heeft. Later zal ze gedacht hebben dat de hele geschiedenis naar "meer" smaakte...''
Maar Michael luisterde al niet meer. Een verontrustende herinnering kwam bij hem op en hij sperde zijn ogen wijd open. Hij zag het opnieuw voor zich, het achterwerk, de heupen, de lenige rug van zijn mooie bruinharige minnares, in vuur en vlam door wellust. En nergens, hij was er absoluut zeker van, nergens vertoonden ze een litteken...'

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/