schuldig gevoel Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Mijn partner is al geruime tijd ernstig ziek waardoor sex niet meer op de agenda staat. Heel begrijpelijk natuurlijk. Echter ik ben niet ziek en sex is altijd een belangrijk onderdeel van onze relatie geweest.
Soms genoten we drie keer per dag van elkaar en soms een paar keer per week. Dat varieerde nogal, drie keer per dag was meestal gedurende vakanties en we soms moeite hadden om van elkaar af te blijven.
Nu is dat helemaal gerduceerd naar helemaal geen sex meer.
Intussen begin ik ietwat gefrustreerd te raken en verlang naar een gepassioneerde vrijpartij. Maar ik voel me er ook schuldig door. Masturberen is geen echte oplossing, best lekker maar niet hetzelfde.
Een vriendin die van de situatie op de hoogte is en zelf getrouwd is heeft me compleet leeg gezogen. Dat was genieten na zo'n lange tijd. We hebben intens van elkaar genoten, eigenlijk alleen orale sex maar het was verdomd lekker.
Ze heeft me duidelijk gemaakt dat het niet bij die ene keer hoeft te blijven, ze wil me heel graag pijpen omdat ze dat bij haar eigen man nooit mag doen. Hij vind het vies om haar daarna nog te zoenen, terwijl zij er juist zo naar verlangt.
Ik voel me schuldig naar mijn eigen partner, maar ook naar haar man toe.

Read 788 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

http://www.bdsmstore.nl/