Autoseksualiteit, soms wat verwarrend ook egoseksualiteit genoemd, is een seksuele voorkeur voor masturbatie (zelfbevrediging) boven seks met een partner. Bij een sterke voorkeur zal de autoseksueel geen behoefte hebben aan seks met iemand anders dan zichzelf.

Masturbatie is een normaal onderdeel van de menselijke ontwikkeling en mensen beginnen er vaak al op vroege leeftijd mee. Er wordt zelfs beweerd dat deze activiteit al door foetussen wordt ontplooid. Anderzijds is het zeldzaam dat mensen zich alleen tot zichzelf aangetrokken voelen als ze genoeg andere opties hebben. Sommige mensen beschouwen autoseksualiteit als een parafilie. Men zou het ook als een bijzondere vorm van homoseksualiteit kunnen beschouwen omdat iedereen van hetzelfde geslacht is als zichzelf. Er zijn echter ook mensen die beweren dat het met geen van de genoemde mogelijkheden ook maar iets te maken heeft. Een autoseksueel hoeft verder niet egocentrisch, egoïstisch, narcistisch of solipsistisch te zijn. 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/