sex in de auto

'Oudjaar was weer net voorbij en op het werk was het weer tijd voor de jaarlijkse tradities die bij zo'n feestdag horen. Waar niemand aan ontsnapt, is alle collega's drie kussen geven en een gelukkig nieuwjaar wensen. Wat optioneel is, en het leukste, is het jaarlijkse feestje op het werk.

Dat feestje begint altijd met een receptie op het werk zelf. Hapjes, drankjes en, een speech van de zaakvoerder. De stemming zat er weer flink in en binnen de kortste tijd stond het aanrecht bomvol lege champagneflessen. Het was tijd om de winkel te sluiten en naar de stad te trekken om verder te feesten.

Ons groepje was niet meer zo groot. De meerderheid van de collega's was al naar huis . We besloten om ons verder te bezatten in een leuk danscafétje waar volop ambiance was.

Wanneer ik gedronken heb gooi ik alle remmen los. Het duurde dus niet lang voor mijn vriendin en ik boven op de tafels stonden te dansen. Die avond droeg ik een kort zwart rokje en daarboven een lang zwart kleed dat ik met 1 knoopje had vastgemaakt. Glanzende zwarte panty's en lange laklaarzen maakte de outfit compleet. Je kan je dus voorstellen dat we luidruchtig werden aangemoedigd door de rest van de collega''''s. Het duurde niet lang of alle aanwezigen stonden naar ons te kijken. Opgezweept door het enthousiasme van ons publiek dansten we steeds uitdagender.

Ik merkte dat één mannelijke collega niet meedeed met de rest. Hij zat in een hoekje aan de bar en keek stilletjes toe. Ik keek hem recht in de ogen, maakte een suggestieve beweging in z'n richting, maar hij wendde z'n blik af. Mijn vriendin en ik werden moe van het dansen en kregen dorst. Iemand hielp me de tafel af en ik ging aan de bar zitten, bij mijn afdelingschef. Het was hij die stilletjes zat toe te kijken. Ik vroeg hem wat er scheelde. "Niets", zei hij. "Ik had dit alleen nooit van jou verwacht. Je lijkt me altijd zo'n rustig, verlegen meisje." Ik lachte. Ik vertelde hem dat ik op het werk nooit m'n ware ik liet zien, en dat ik vanavond een doel had. Ik zou niet naar huis gaan voor ik iemand gekust had. Z'n blik dwaalde naar m'n mond, zakte verder naar m'n borsten en boorde zich dan diep in mijn ogen. "Die kus kan ik je nu wel al geven", zei hij. "Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over die missie van je." Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik boog me voorover en hij kuste me. De kus deed me verlangen naar meer maar de DJ speelde weer een tof nummer en ik voegde me bij m'n vriendin die alweer op tafel stond.

Het begon laat te worden en de meeste collega's waggelden naar buiten. Ik zag mijn vriendin praten met mijn chef. Ik baande mij een weg tussen de mensenmassa richting toilet. Toen ik terug ging, stond hij net buiten het toilet op me te wachten. Hij duwde me zachtjes tegen de muur en kuste me opnieuw. Hij drukte zijn lichaam dicht tegen me aan en ik voelde dat hij opgewonden was. Zonder iets te zeggen pakte hij mijn hand en leidde me terug naar ons plekje aan de bar. Mijn vriendin nam me even apart. Ze vertelde me dat hij haar gevraagd had of ik verder zou willen gaan met hem. Gewoon, een éénmalig avontuurtje. Ik had daar wel zin in. We besloten dat we hem een lift zouden vragen en m'n vriendin eerst gingen afzetten.
Dat vond hij ok en we vertrokken.
Bij haar thuis aangekomen stapte m'n vriendin uit, gaf me een ondeugende knipoog en verdween in het gebouw. Daar zaten we dan, in de auto, allebei voor ons uit starend.
"Wat wil je nog doen", vroeg hij.
Ik antwoordde:"Jij bent de chauffeur, ik ga waar jij me heenbrengt." 
Hij begon te rijden en stopte vlak bij het werk.
"Ik wou met je naar huis rijden,maar ik wil zo lang niet meer wachten"
Hij keek me vragend aan. Bij wijze van antwoord deed ik de leuning van de autostoel naar achter en knoopte mijn kleed los. Zijn ogen dwaalden over mijn lichaam en zachtjes kuste hij me opnieuw. Zijn mond ging verder naar mijn hals, waar ik heel gevoelig ben, en daarna naar mijn borsten. Ik had verwacht dat hij ruw tekeer zou gaan, eventjes erop en erover, maar hij was verbazend zacht en teder. Hij kleedde me langzaam uit en streelde elk plekje even met zijn lippen. Ik wist niet meer waar ik het had. Het kon me geen barst schelen dat elke voorbijganger ons kon zien. Ik lag heerlijk te genieten en besloot dat het tijd was om zelf ook in actie te schieten. Zachtjes knoopte ik zijn broek los en kreunde onwillekeurig toen ik zijn harde, kloppende lid bevrijdde uit zijn strakke jeans. Voorzichtig omvatte ik het met mijn ene hand terwijl ik met mijn andere hand zijn hemd losknoopte. Nog steeds met zijn lid in mijn hand likte ik zijn tepels.Het werd hem te veel . Hij duwde me terug in de zetel en kleede zich vliegensvlug uit. Ik begon te rillen van de kou en van opwinding en hij kwam bovenop me liggen. Ongeduldig wachtte ik tot hij me vulde. Hij ging langzaam bij me naar binnen en bleef zo eventjes liggen. Ik moest hem beloven niet verliefd te worden. Dit ging maar 1 keer gebeuren. Ik kronkelde, probeerde hem te dwingen om te bewegen en ik beloofde het. Eindelijk begon hij me te neuken. Hij vulde me helemaal. Ik duwde hem dichter tegen me, probeerde hem zo diep mogelijk in me te krijgen. Hij vertelde me hoe lekker ik was, hoe heerlijk warm en vochtig mijn kutje was. Ik ontplofte bijna. Ik beet zachtjes in zijn oor en fluisterde dat hij zalig neukte, dat iedereen kon zien hoe hij me nam en ik smeekte hem te mogen klaarkomen. Hij rechtte zich een beetje op en keer toe hoe ik mijn clitje streelde. Hij versnelde zijn ritme en ik plantte mijn nagels in zijn rug toen ik klaarkwam. Hij kreunde dat we dit toch nog eens moesten over doen en toen kwam ook hij hevig schokkend klaar. De ramen van de auto waren volledig aangedampt toen we onze kleren terug aantrokken. We spraken geen woord meer en toen hij me thuis afzette gaven we elkaar nog een lange, tedere kus.

Op het werk deden we alsof er niets was voorgevallen tussen ons. Hij was mijn chef en ik deed wat hij me opdroeg.

Twee weken later stond ik aan zijn deur. Er stonden aardbeien en champagne klaar, en die nacht deden we het voor de tweede keer, maar het was niet de laatste keer...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/