De vrouw was een bolletje geworden, elk detail aan haar lichaam was niet meer te onderscheiden. Toch bleef hij aan haar enorme borsten denken en daarmee aan haar hele lijf. De mooiste, de meest mysterieuze en de welvarendste delen van haar lichaam had hij in zijn geheugen opgeslagen. Niet dat de knappe man zich op dat moment zo verwonderde dat hij zo geobsedeerd was door een vrouw. Maar had Menno de vorige dag verteld dat hij zo zou reageren, dan had hij je smadelijk uitgelachen. Maar ja, wie kon hem dat kwalijk nemen. Het was tenslotte een knappe man en knappe mannen kunnen vrouwen krijgen bij de vleet. Ging hij uit, dan was hij zich verzekerd van vrouwenvlees, mooi, strak en gewillig. Maar het waren vooral de ochtenden wanneer er een rondborstige vreemde vrouw onder zijn douche stond, dat hij iets miste.
Ook de vorige nacht was er een geweest van veel sex en overgave.
Een jongen van nauwelijks achttien en een oudere vrouw hadden hem plezier bezorgd, veel plezier zelfs. Er was zelfs een moment tijdens het sexspel dat hij dacht dat hij "het" had gevonden.
De jongen lag vastgebonden op bed, geblinddoekt en met een prop in zijn mond.
Zo had Menno dat gewild en zo hadden ze het gedaan.
Eenmaal onbeweegbaar, vond de jongen het toch wel een beetje eng worden. Zijn oudere vriendin wilde hem helpen, maar Menno stond dat niet toe. Sterker nog, voor de verschrikte ogen van de vastgebonden jongen, neukte hij zijn oudere vriendin. Aanvankelijk stribbelde deze enorm tegen, ze moest immers haar angstige vriendje bevrijden.
"Nee, ik wil niet dat je het doet. Niet op deze manier", had ze hem van over haar schouder toegeschreeuwd. Maar Menno was er doof voor. Krachtig als hij was, bond hij haar polsen vast aan de bedspijlen, naast de vastgebonden handen van de angstige jongen. Klemvast hield hij haar billen vast en propte van achteren zijn knoertharde lul in de redelijk vochtige spleet. Vrijwel direct begon hij wild te pompen. Gaandeweg de neukpartij nam de tegenstand af. Ze begon haar lichaam zo te positioneren dat hij haar flink kon nemen. Het tegenstribbelen ging bijna onmerkbaar over in steeds intensiever gekreun. Wild en bijzonder opgewonden keek Menno naar het tweetal terwijl hij straf door bleef pompen. De vrouw die hij neukte had van genot haar ogen gesloten. Maar de man wist dat dat niet de enige reden was. Ook voor schaamte had zij haar ogen gesloten, schaamte ten opzichte van haar vriendje die hulpeloos vastgebonden op het bed lag en verwachtte dat de oudere vrouw hem zou helpen. Maar het overweldigende genot, de verkrachting die ze van Menno moest ondergaan weerhield haar daarvan. Menno raakte de controle over zijn lichaam kwijt. Zijn pik in de belegen kut zwol op tot voor hem ongekende proporties. Maar de opwinding was te groot om klaar te komen. Net voordat de man lichtelijk in paniek zou raken, keek hij naar het vastgebonden ventje. Hij huilde. In een fractie van een seconden begreep hij waarom en een bevrijdende kramp trok door zijn onderbuik. "Hij huilt natuurlijk omdat zijn vriendin niets meer doet om haar te bevrijden! En dat ze geniet van de aanranding!!!", schoot het door hem heen. Diep drongen zijn nagels in de vette kont. Een reet die de bezitster ervan zover mogelijk naar achteren stak zodat ze hem zo goed mogelijk kon voelen. Deze ongekende opwinding, de onmacht van vrouwelijk genot; Menno dacht hij het gevonden had. Hij spoot het onderlijf van de oudere vrouw vol met zijn zaad. Haar enorme tieten leken trillend zijn sperma in ontvangst te nemen.

Toch was het gevoel net zo snel verdwenen als dat het gekomen was. Met zijn bevrediging was zijn rol in het trio ook uitgespeeld. De volgespoten vrouw maakte snel haar huilende vriendje los en poogde hem te troosten. Minachtend keek Menno het tweetal aan. Al snel liep hij naar de woonkamer en wachtte op de ochtend. En terwijl hij naar de opkomende zon keek, hoorde hij boven in zijn slaapkamer de twee de liefde met elkaar bedrijven. "Blijkbaar hadden ze het bijlegd", dacht Menno schamper. "Of misschien heeft die jongensslet zijn vriendin begrepen en wordt er nu ook geil van", Aan de geluiden te horen werd de opwinding steeds heftiger. Menno wenste het allemaal niet meer aan te horen. Ook wilde hij geen beelden meer voor zijn geestesoog zien van de smerige memmen van de ouwe taart. Hij kleedde zich aan en liep de ochtend in.

Met de onrust in zijn lijf, maar geïnteresseerd in de bouwvallige huizen en nauwe steegjes, liep hij de binnenstad door. Hier en daar schrok hij op van scharminkelige, verwilderde katten die schichtig wegschoten als hij voorbij kwam. Een rat scharrelde onder een trap die van de grond naar een verfafbladderende voordeur leidde. Het smerige beest keek hem tussen de open treden aan. Menno huiverde en liep snel verder. Het aantal oude houten huizen verminderde. Menno moest tot zijn spijt constateren dat hij langzaam het oudste gedeelte van het stadje verliet. Hier, zo wist hij, begon het business district. Ruimte was duur, vrijwel alle huizen stonden naast elkaar. Daar waar dat om bouwkundige redenen niet mogelijk was, werden de kapitale panden gescheiden door ijldunne steegjes. Opeens werd zijn aandacht getrokken door een licht gekreun en gehijg. Voorzichtig sloop hij naar het smalle steegje waar het geluid vandaan leek te komen. Met zijn rug tegen de muur schuifelde hij voetje voor voetje dichterbij. Het geluid werd intenser, duidelijker. "Wat er zich ook afspeelde", dacht Menno, "het is in de steeg". Hij was bij de rand aangekomen. Behoedzaam draaide hij zijn hoofd om het hoekje en keek de smalle doorgang in. Het was er donker zijn ogen moesten even wennen. Maar voordat die zich volledig hadden aangepast aan de donkere omgeving zag hij een smalle gestalte staan. Een gestalte die met de rug tegen de muur van het hetzelfde pand aanstond als waar hij zich achter verschool. Menno"s ogen werden groter. De gestalte was een vrouw, een enorm vette vrouw met borsten als verkeerszuilen, een bierbuik waar Vonhoff een puntje aan kon zuigen en vaal-zwarte haren. Er gebeurde iets met de mooie man. Dat zo een plurk van een vrouw zo sterk en krachtig zichzelf aan het helpen was, dat zette bij hem een knop om. Op slag was hij verliefd, verliefd op deze walvis. Hij zag dat ze haar ogen gesloten had en ze hield haar hoofd achter in de nek. Af en toe openden de prachtig vet-zwoele lippen zich en lieten een zacht gekreun ontsnappen. Menno zag dat dat de vetslet geen bh aan had, maar verwonderde zich er niet om - een borstenhouder voor dit creatuur moest nog worden uitgevonden. Het duurde even voordat de man zich met een schok realiseerde dat haar armen en handen zich intensief ter hoogte van haar kruis bewogen. Meteen schoot zijn pik tegen de binnenkant van zijn broek. "Ze vingert zichzelf!", schoot het door hem heen. Hij fixeerde zijn blik op haar schaamstreek. Met haar handen hield de onderkant van jurk ietwat omhoog. Ondanks de duisternis kon hij de binnenkant van haar dijen en een toefje schaamhaar ontwaren. Daaronder zag hij het wit van een kanten slipje. "Ze heeft haar slipje uitgedaan!" Menno raakte over zijn toeren, hij viel en kwam met zijn gehele lichaam voor de ingang van de steeg te staan.

Menno durfde niet op te kijken. Hij realiseerde zich dat de vrouw hem beter kon zien dat hij haar. "Wat doe je daar?", hoorde hij een prettige vrouwenstem vragen. "Ik eeh, tja, liep een beetje rond en ik hoorde iemand kreunen", wist Menno er stamelend uit te brengen. "En dus kwam je even kijken?", ging de vrouw verder. Een trilling was in haar stem op te merken. "Ja", antwoordde Menno, verbaasd over haar laconieke gedrag. "Ze zou zich toch ook moeten doodschamen?", schoot het door hem heen. "Kijk dan maar even verder, ik was net aardig op gang gekomen". Met stomheid geslagen keek Menno naar de vrouw. Ze had haar rokje nu helemaal omhoog geslagen. Haar slipje werd strakgespannen, halverwege haar dijbenen. Ze masseerde met een hand haar kut, de andere woelde door haar geile tieten. Menno zag iets, maar kon door haar wulpse bewegingen en de schaarse lichtval niet onderscheiden wat het was. Ze bracht haar gigantische bekken wat naar voren. De ochtendzon wierp wat van haar onzekere stralen in het nauwe steegje. Wat Menno zag benam hem de adem. Haar venusheuvel, of nee, venusberg was prachtig geplaveid met pluizig, zacht schaamhaar. Daaronder zaten haar schaamlappen. Het geplooide vlees werd zachtjes maar intens van elkaar gehaald door vaardige maar vetvlezige handen. Rond de opening tot haar hemelse binnenlichaam was de supervrucht nat en gezwollen. Nu kon Menno zien wat hij zoëven al had opgemerkt. Uit haar vaginahuis stak een nylon koord, hij kon het nu goed zien. Zijn eerste reactie was dat het een tampon moest zijn. Maar de man realiseerde zich dat tampons niet met nylon geleverd werden, zeker niet voor zo"n superkut. "Zie je dit koordje?", hijgde de vrouw alsof ze zijn gedachten had geraden. "Schrik niet, maar hierom sta ik in deze steeg. Mhmm, hierom moet ik mijzelf betasten, bevredigen". Ze begon wilder en wilder met haar onderlijf te draaien. In een spraakzaam verlichte steeg stonden twee mensen, maar voor Menno voltrok zich voor zijn ogen een steeds wilder wordend feest. Het beeld van de wulps en hevig bewegende vrouw vulde heel zijn bevattingsvermogen. Ze draaide zich weer met de rug tegen de muur en bewoog haar kontje ertegenaan. Het was alsof ze hem vergat. Ze sloot haar ogen en wierp haar hoofd in haar nek. De vrouw begon luider te kreunen. Met grote ogen keek Menno toe hoe ze aan het koordje trok. Een grote bal kwam uit haar spleet tevoorschijn. De vrouw hijgde, wist van genot niet meer wat ze met haar hemellichaam moest doen. Ze nam de bel-wah bal in één van haar handen en stimuleerde daarmee haar clitoris. Haar gekreun nam in volume af, maar werd intenser. Weer trok ze aan het touwtje. Een tweede bal kwam uit haar vochtige neukhol. En ook deze bracht ze in de buurt van haar clitoris. Met een enorme pik in zijn broek zag de ochtendwandelaar dat ze met de twee orgasmeballen haar clitoris leek te pletten. Er moest in elk geval nog één bal in haar grote kut zitten, want er stak nog steeds een koordje uit. Menno wist niet meer hoe hij het had. Zijn pik en zak schreeuwden om geleegd te worden. Maar gaf hij eraan toe, dan zou hij ongetwijfeld een hoop van dit schouwspel moeten missen. Dus bleef hij kijken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat een vrouw zo opgewonden, zo geil zou kunnen zijn. Onmiskenbaar steeg haar genot, er leek geen einde aan te komen. Haar gehijg begon gejaagder te klinken, haar ademhaling verliep hortender en stotender. "Ga je komen?", vroeg Menno net zo opgewonden. Maar de smerige sloerie antwoordde niet in woorden. Haar lillijf trilde ongecontroleerd tegen de muur en haar handen flitsten over de lekkerste plekjes van haar inmiddels geilnat geworden schaamstreek. De muur trilde op zijn fundering. Het vele zachte vlees was felroze opgezwollen. Af en toe zag hij haar clitoris dieprood tussen de twee ballen opdoemen. Menno werd gek. Zonder dat hij zichzelf hoefde aan te raken, voelde hij het bloed in zijn pik pompen. De steegdel hief een langgerekt gekreun aan. Menno zag met open mond dat ze langzaam maar vastberaden weer aan het koordje begon te trekken. Ze kwam klaar, dat was de man wel duidelijk. Hij zag haar halsaderen opzwellen en haar gezicht rood worden. Onder luid gekreun en wilde bewegingen verscheen er tussen het natte vlees een derde, een vierde en een vijfde bal; en dat alles verliep langzaam maar intens. De man had nog de tegenwoordigheid van geest zijn pik razendsnel uit zijn gulp te wippen. En zonder zijn enorm opgezwollen vleeslat nog verder aan te raken, liep het sperma zomaar uit zijn buis en viel naar de grond. De vrouw rilde na, telkens met haar hoofd en kontje tegen de muur schurend. Menno hield zijn ogen onafgebroken op haar gericht. Ze sloeg haar ogen op. Ze hield de vijf ballen aan het touwtje voor haar gezicht en rook eraan. Met haar andere hand masseerde ze de vetbollen die haar tieten waren nog wat na. Weer trok er een spastische rilling door haar lijf. Menno zag het allemaal ademloos aan, zijn armen hingen slap naast zijn lichaam. De vrouw keek hem aan. Vrijwel ogenblikkelijk richtte ze haar blik op de nog stijve, nadruipende lul die uit zijn gulp hing. Een lange slijmdraad hing ter hoogte van zijn knieën. De vrouw verzamelde de genotsballen in haar hand en stopte die in een handtasje dat naast haar op de grond stond. Langzaam schoof ze haar slipje naar boven en raakte daarbij haar schaamstreek nog even aan. Een vage genotsnawee deed haar de ogen sluiten en ze rilde ervan. Toen schikte ze haar rokje en begon te lopen, in Menno"s richting. Hij rook haar heerlijke parfum en zag haar prachtige blonde lokken steeds dichterbij komen. Ze keek naar zijn pik. Een glimlach speelde rond haar lippen. Toen richtte ze blik op een punt dat achter Menno lag en ze waggelde hem voorbij, zomaar zonder verder een woord te zeggen. Verslagen en compleet uit het veld geslagen bleef Menno staan en staarde de nauwe steeg in. Het enige dat hij gewaar werd, was het stampen van haar zolen die zich steeds verder van hem verwijderden.

Menno zat op het muurtje dat uitkeek over het strand. De vrouw die hij enkele uren daarvoor in de nauwe steeg zichzelf had zien bevredigen, was een stipje geworden aan de horizon tussen land en water. Hij was haar gevolgd na het avontuur in de steeg. Ze liep een grootwarenhuis binnen en ging meteen naar de damesafdeling. Menno volgde haar en zag haar zichzelf een paskamer inproppen. De man drentelde wat op de afdeling totdat Ollie de Olifant er weer uitkwam. Het viel hem op dat ze nu meer geprononceerd met haar machtige heupen wiegde. Hij was bang dat ze hem zou zien, maar uit niets bleek dat de geile slet vermoedde dat hij in de buurt was. Ze liep naar de lingerie-afdeling kocht een boxershort - een slipje zou never nooit niet gepast hebben. Ze rekende af en draaide in een ruk haar hoofd in zijn richting. Vijfentwintig meter stond ze van hem vandaan, maar Menno zag dat ze haar fonkelende ogen strak op hem gericht hield. Er was geen twijfel mogelijk, ze keek hem, en hem alleen aan en liep op hem toe! Steeds dichterbij kwam de vrouw van dromen op hem af, met om haar mond diezelfde glimlach die ze hem in de steeg had gegeven. Zonder haar ogen van hem af te houden, opende ze haar handtasje en hield deze zo dat iedereen erin kon kijken. Weer rook hij haar parfum en zag dat prachtige lichaam. Hij moest wel in haar tasje kijken, zo dwingend waren haar ogen en die glimlach. Net voordat ze hem voorbij zou lopen, remde ze af. Menno keek in de tas. Hij was helemaal leeg! Toen schreed de vrouw hem voorbij, intens met haar heupen bewegend. De man miste wat in die tas en in een flits realiseerde hij zich wat het was. Die bel-wah ballen! Die vijf genotsballen aan het koord, die zaten natuurlijk weer in haar enorme vetkut! Menno kreunde en draaide zich om. Nog net zag hij haar op de roltrap strompelen, met haar blik strak vooruit maar met die fantastische glimlach. Hij volgde haar weer en een enorme knots van geilheid in zijn broek. En nu, nu zat hij op het muurtje. Hij wist niet wat hij verder moest doen. Het werd al middag, en zijn droomvrouw was nu geheel uit het zich verdwenen. Hij kon haar eenvoudigweg niet meer volgen, hij kon het niet meer aan. De man was verslagen. Vernietigd meer, door de meest perfecte vrouw die hij ooit had ontmoet. Althans, dat was ze voor hem. Dacht hij maar een beetje aan haar, dan trok er een pijnlijke scheut door zijn lendenen. Hij moest dat lijf neuken, hij moest haar vet bezitten. Maar hoe? Hoe kon hij haar ooit betoveren? Ze kon niet blijven lopen, hoe lekker dat ook met die balletjes moest zijn. Menno kon in elk geval niet meer. De opwinding, de ondraaglijke begeerte hadden hem zijn energie ontnomen. Maar hij stelde zich voor hoe het kon zijn... Hij liep achter aan, op he trottoir langs de boulevard. Het werd al donker. Plots week ze af en liep het strand op. Ze keek even om zich heen of niemand haar zou zien. Menno wist zich snel achter een reclamezuil te verbergen. De perfecte vrouw deed haar tentdoeken uit. Ze ging wijdbeens op haar zeil zitten. Op gepaste afstand keek hij tegen haar rug. Met beide handen zat ze in haar schaamstreek. Ze schokte en sidderde. "Daar gaat ze nog een keer", bedacht de man zich en werd hevig opgewonden. Ze stopte iets bewegelijks in haar handtas waarvan hij wist dat het de genotsballetjes waren. De tas verborg ze onder haar kleden. Helemaal naakt stond ze op en liep naar de waterlijn. Zonder zich in te houden, liep de perfecte vrouw de zee in. Haar lichaam wiegde als een ijsberg in de poolzee. Ondanks de enorme afstand kon hij haar uitstekende tepels door het koude water prachtig op het zachte vet van haar tieten onderscheiden. Echter, lang kon hij er niet van genieten, want ze begon te zwemmen. Haar slagen waren sierlijk en deden haar soepel en snel door het water bewegen, zoals veel ontiegelijk vette mensen goed kunnen zwemmen. Menno hield het niet meer uit. Hij besloot zichzelf te laten zien. Zij daar naakt in het water en hij aangekleed op het strand, dat gaf hem de kracht die hij nodig had. Hij liep langs haar doeken, maar keurde de stapel geen blik waardig. De man wist inmiddels wat daarin lag. Vlak bij het water hield hij halt en wachtte haar op. De man zag haar naar hem kijken. Langzaam zwom ze op hem af. Blijkbaar kreeg ze weer vaste grond onder haar voeten, want in één ruk richtte ze zich op. Haar aanblik benam hem de adem. Ze kwam steeds dichterbij. Menno voelde zijn pik zwellen, het knelde pijnlijk achter zijn spijkerbroek. Ze kwam tot vlak bij hem. Ze knielde en ontknoopte zijn broek. Zijn keiharde lul sprong de vrijheid tegemoet. Vrijwel meteen nam ze hem in haar mond. Geroutineerd liep ze haar lippen en tong rond de lekkerste plekjes van zijn eikel spelen. Hij woelde door haar haren die door de zwoele avondlucht snel droogden. Intens en liefdevol pakte ze zijn ontblote billen en nam zijn lans tot diep achter in haar keel. Menno snikte van genot. Met zijn tanden op elkaar en met gesloten ogen wierp hij zijn hoofd achterover. Iedere aanblik van deze vrouw die hem op deze manier pijpte, deed hem dichter bij zijn orgasme komen. En dat wilde hij niet, nog niet. Af en toe dreef ze haar kalknagels in zijn billen. Alsof ze zo uiting gaf aan haar eigen genotsgolven. Het deed pijn maar het was heerlijk tegelijk. "Ik hou het niet meer", stamelde Menno. "Geeft niet", zei de vrouw met een zwoele stem terug, "of wil je misschien meer?" "Ja, ja, ja!", antwoordde de man gehaast. De vrouw stond op en pakte hem bij de hand. Ze leidde hem naar een kleine inham, net om de bocht van het strand. Ze bleef staan, draaide zich om en zei: "Neem me dan maar, helemaal". Menno haastte zich haar vast te pakken, maar ze schudde haar hoofd. "Nee, nee, ik wil jou ook helemaal naakt voelen". Snel en gek van begeerte deed Menno zijn kleren uit. Helemaal naakt nam hij de perfecte vrouw in zijn armen. Hij kreunde. "Wil je me?", vroeg ze hijgend en met half geloken ogen. "Ooh ja, godallemachtig ja!", steunde Menno uit. Zijn handen gleden langs alle welvingen van haar lichaam. Alles aan haar was heerlijk vet, rond en zacht; dit was de perfecte vrouw en hij had haar in zijn armen! Gewillig liet zij zich door hem betasten, onderging het begerige genot van de playboy. Met lichte dwang trok hij haar naar beneden. Zelf vleide hij ook op het zoutminnend mos. Hij voelde hoe ze met de warme binnenkant van beide benen, hem zoveel mogelijk wilde voelen. Hij droomde, het zoete genot beving hem compleet. Zijn pik stond kaarsrecht omhoog en het rood van de ondergaande zon speelde door haar lieftallige lokken. Ze genoot van de liefde, ze begeerde de begeerte om haar. Zonder een woord te zeggen liet zij zich op zijn lichaam trekken. De man en de vrouw rilden allebei toen zijn pik het broeierig natte vlees raakte. Als vanzelf zakte ze over hem heen. De warmte om zijn pik bracht hem vervoering, het voelde alsof hij thuiskwam. De genotsribbeltjes in haar vagina stimuleerden als vanzelf de lekkerste plekje op zijn eikel. Maar de hitte van haar opwinding omhelsde innig zijn pik en stroomde in zijn onderbuik. Het was zalig, het was allesomvattend heerlijk. De perfecte vrouw begon zich langzaam over zijn pik te bewegen, Menno snakte naar adem. Toch maakte hem dat nog geiler dan dat hij al was. Iedere keer liet ze hem steeds dieper in haar glijden - haar kur at hem op. Ze rilde heftig op het moment dat ze met haar spleet geheel op zijn onderbuik zat. Hij voelde zijn schaamhaar vettig-nat worden en drukte zich steviger tegen haar aan. Ze kreunde en schokte ongecontroleerd. Hij hoefde het niet te vragen; hij wist dat ze klaarkwam. Nog steeds met zijn pik in haar kantelde ze haar bekken iets en wreef met beide handen over haar clitoris om de naweeën van haar eerste orgasme beter te kunnen begeleiden. Zwaar hijgend en lichtjes kreunend draaide ze zich op zijn pik om. Ze keek nu naar hem met diezelfde glimlach die hij al twee keer had gezien. Weer bewoog ze over zijn pik, intens, op en neer, op en neer. Menno voelde de kramp in zijn ballen aanzwellen. Hij zou gaan komen. De vrouw voelde zijn staaf groeien en masseerde deze door haar koeienkutspieren samen te trekken. Maar zo wilde hij niet spuiten, hij wilde zichzelf helemaal laten gaan! Hij omklemde haar middel en draaide haar op haar rug. Nu lag hij op haar, zijn pik klotste welhaast in de kleddernatte kut. Zwaar stootte hij zijn lichaam naar voren. En met evenveel inspanning omklemde zij met haar neukkanaal de natte stok. De kramp in zijn ballen werd intenser, zijn dierlijke neukbewegingen volgden. Steeds harder en dieper penetreerde hij de perfecte vrouw. De masserende neukopening en haar gejaagde ademhaling moedigden hem aan. Met open mond, maar zonder ook maar iets te zeggen loosde hij zijn eerste zaad.

In zijn hoofd flitste beelden van de perfecte vrouw die zijn zaad opving met haar mond en doorslikte. Haar bevallige lichaam dat er open en gewillig bij lag, haar ogen die gesloten waren van genot. Dikke stralen sperma verlieten zijn lichaam en Menno stierf van zoet genot. Rillend deed hij zijn ogen open. Het was helemaal donker geworden. Nog narillend vroeg hij zich af waarom hij niet meer op het zeemos zat. Iemand tikte hem op zijn schouder. Blij omdat hij nu zijn liefde kon verklaren aan de perfecte vrouw, draaide hij zijn hoofd om. Hij keek recht in de ogen van een man. Verbijsterd keek hij om zich heen en realiseerde hij zich dat hij nog steeds op het muurtje zat. De vrijage met de perfecte vrouw had zich in zijn hoofd afgespeeld. Angstig keek hij naar zijn kruis. Voor de tweede keer die dag hing zijn pik druipend van het sperma uit zijn gulp. Nu pas besefte Menno dat een hele kluwen mensen om hem heen stond. Een lachende menigte. Alleen één van de voorste vrouwen lachte niet. Ze had door haar gestalte drie plaatsen nodig. Om haar lippen speelde een glimlach die hij al drie keer eerder had gezien die dag...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/