geilste vrouw

Een aantal jaren geleden werkte ik bij een pornobedrijf waar we de verkiezing van de geilste vrouw van Nederland voor het eerst hebben georganiseerd.
Eigenlijk onverwacht waren er vrij veel vrouwen die mee wilden dingen naar deze titel en zeker niet alleen maar mooie jonge slanke meiden, want dat heeft er natuurlijk niets mee te maken.
Bij deze verkiezing gaat het er niet om hoe je eruit ziet, maar om jouw sexuele animo, hoe graag jij je met sex bezig houd, wat je lekker vind, jouw wellust.

Die verkiezing gaan we nu weer houden en jij kan er aan mee doen. Iedere vrouw mag mee doen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe en als je dat wilt blijf je anoniem.
Jouw foto vervangen we dan door een archief foto en je krijgt een andere naam, zodat je niet herkent kunt worden.
Wel vertellen we op de site waarom jij de geilste vrouw ben... jouw verhaal, jouw belevenis, jouw avontuur wat jij sexueel lekker vind.
We vertellen liever wat jouw favoriete standje is en jouw geheime sexuele fantasie en waar je dat beleefd, Amsterdam, Sittard of Heerjansdam is niet bepaald belangrijk.

Mee doen doe je door het formulier hiervoor in te vullen, daarna nemen we contact met je op want we willen natuurlijk wel zeker weten dat jij echt de geilste vrouw bent of in ieder geval denkt te zijn. Dus vul in dat formulier en doe mee met de verkiezing van de geilste vrouw. 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/