kutje

GLASGOW - Wie aan Schotland denkt kan niet om de whisky en de kilts heen, waaronder de lullen vrolijk in hun blootje zwieren. Stonden de mannen al bekend als grootgebruikers van het nationaal product, sinds de emancipatie in Schotland heeft toegeslagen draaien ook de vrouwtjes hun hand niet om voor een paar flinke neuten. Helaas met voor sommige vrouwen vreemde bijwerkingen.

Over de originele Schotse whisky niets dan goeds.
Maar sinds de export met grote sprongen vooruit is gegaan en de belasting op het binnenlands verbruik de laatste jaren flink is gestegen, zijn veel Schotten weer op eigen houtje whisky gaan stoken. Vooral op het platteland vindt de eigen gestookte drank grote aftrek en is deze de helft goedkoper dan de bekende merken. Ook geëmancipeerde vrouwen zijn, nu deze drank naar verhouding goedkoop is, whisky gaan drinken en dat heeft, zoals gezegd, bij sommigen vreemde gevolgen gehad.
Ontstaan bij mannen problemen na het drinken van grote hoeveelheden, bij menig vrouw begint de buik al na twee glazen te rommelen en willen de opgehoopte whisky-gassen via hun kut het lichaam verlaten. Thuis of in de pub kan het gebeuren dat vrouwen ter plaatse een niesbui in hun slipje of directoire krijgen, die even hard aankomt als een scheet na het eten van peulvruchten. De whisky niesbuien waar de vrouwen last van hebben zijn er in soorten. Sommige lijken het meest op een knetterende scheet, maar er zijn er ook, die door het persen van de dijen gillend en fluitend tussen de schaamlippen het luchtruim kiezen.
Artsen staan voor een raadsel en hebben vrouwen aangeraden alleen maar goedgestookte whisky te drinken. Maar de gewenning heeft al toegeslagen en geen enkele bezoeker kijkt in de kroeg op, wanneer een vrouw al hoestend en proestend met haar kut afscheid neemt van haar alcoholisch gestookt gas. Het nadeel is wel, dat wanneer veel vrouwen whisky drinken, de kutlucht te snijden valt. Een waard zei onlangs: "Als hier twintig vrouwen uit hun kut zitten te niezen en te boeren geeft dat dezelfde lucht als gooide ik twintig flessen whisky over de vloer". Mannen hebben geen problemen met hun niezende vrouwen.
Alleen Patrick McGuire geeft een mening: "Mijn vrouw is ook een aardige drinkster geworden. Maar sinds zij drinkt bef ik haar niet meer. De eerste keer dat ik met mijn mond tussen haar benen lag en haar kittelaar likte moest ze niezen. Ik werd bijna alweer dronken, nu van haar kutlucht. Als ze gedronken heeft bef en lik ik haar niet meer. Soms, als ik mijn pik in haar heb, moet ze haar gas ook kwijt en dan krijg je een gevoel dat je ballen tegen het plafond zullen slingeren.
Ze kan mijn lul er echt uitschieten., hoor!" Een eigenaar van een sexclub uit Edinburgh zag wel iets in dit nieuwe fenomeen. Bij hem mogen vrouwen gratis goedkope whisky drinken en laten zien en horen wat ze met hun kut kunnen. In tegenstelling tot de kroeg, waar de ontlading in de slipjes plaatsvindt dienen de vrouwen in zijn club met gespreide benen en een blote kut de kunstjes te vertonen. De vrouw die met haar kut een pingbolletje tegen een van zijn lampen kan niezen verdient bovendien een premie van vijftien pond.
De ontwikkelingen in Schotland zijn in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Zolang niet duidelijk is waarom de Schotse vrouwen vreemde geluiden uit hun kut produceren, raden de artsen Engelse vrouwen aan andere alcoholische dranken te nuttigen. 

ROME - Nuchtere mensen geloven niet in wonderen. Toch vinden er soms vreemde voorvallen plaats, waarbij zelfs de meest verstokte ongelovige even de wenkbrauwen fronst. Vooral de inwoners van landen als Italië, Spanje en Portugal zijn zeer gevoelig voor niet te verklaren verschijnselen. In dat licht kan ook de geschiedenis worden gezien van het moderne Romeinse onderwijzeresje, dat via Umbrië naar Nicosane reisde om haar grootmoeder te bezoeken. Had zij inderdaad een ontmoeting met Maria?

Nicosane is een klein dorp, dat leeft van de aubergineteelt. De mannen van het dorp hebben jarenlang zoveel gif gespoten, dat ze onvruchtbaar zijn geworden. Hun kloten zijn opgdroogd en zelfs hun pik wil niet meer in de hoogte komen. Sinds een tiental jaren was er dan ook geen kind meer in het dorp geboren. Of toch wel. De dochter van de herbergierster had vorig jaar het leven geschonken aan een dochter, nadat ze negen maanden daarvoor een verdwaalde Duitse zakenman op doorreis, in de herberg van haar moeder zijn slaapkamer had gewezen. Maar er zou spoedig een verandering in de potentie van de dorpelingen komen, waar niemand op die bewuste vrijdagavond in juni een vermoeden van had.
Het was op die avond dat bij de dorpsdokter luid aan de bel werd getrokken en een hysterisch meisje bijna in zijn armen viel. Nadat hij haar had gekalmeerd vertelde zij hem, dat ze onderweg een liftster had meegenomen. De vrouw had haar voorspeld, dat ze in een pastorie zou overnachten. Ze wilde haar een belangrijke taak op de schouders leggen en had haar opgedragen met enige regelmaat tien Weesgegroetjes te bidden, hetgeen ze, nadat de vrouw was uitgestapt, ook had gedaan. Maar toen was haar kutje vreselijk gaan vloeien. Het vocht leek niet op de haar bekende kutsappen. Ze was bang dat ze dood ging en wilde dat de dokter haar onderzocht. De man liet het meisje haar kut ontbloten en kon niets bijzonders ontdekken. Zij stelde voor tien Weesgegroetjes te bidden.
Terwijl ze languit in haar blote kont op de onderzoekstafel lag deed ze haar gebeden. Opeens gulpte er een geleiachtige massa uit haar kut, waar de arts verbaasd naar keek. Hij kon het vocht niet thuisbrengen en geloofde, dat de duivel bezit van het meisje had genomen. Hij riep de pastoor erbij en samen waren ze nog eens getuige van de wonderbaarlijke uitvloeiing. De pastoor bevestigde de mening van de arts, dat het duivelswerk was en besloot de vrouw mee te nemen naar zijn pastorie, waar hij de duivel zou proberen uit te bannen. Hij vertelde de vrouw daar wat hij van plan was en omdat hij wist dat de duivel zeer weerbarstig kon zijn, stelde hij voor haar aan het bed vast te binden, zodat zij zichzelf niet zou kunnen bezeren. De jonge vrouw vond alles goed als ze maar van die vieze troep uit haar kut werd verlost. Nadat de pastoor haar had vastgebonden gebood hij haar weer tien Weesgegroetjes te bidden. Weer opende het kutje zich en gutste het vocht over de sprei. De pastoor - toch al nieuwsgierig naar een echte kut, die hij alleen maar kende uit de literatuur en de biechtstoel - wilde echter wel eens even van het vocht proeven en stak zijn vinger in het kutje, die hij vervolgens aflikte. Die daad van nieuwsgierigheid zou het dorp totaal veranderen.
Hij voelde plots leven komen in zijn geslacht. Zij priesterlijke lul rees onweertaanbaar onder zijn kleed omhoog en hij had het gevoel dat zijn ballen vol stroomden. Een boze stem in hem zei dat hij zijn teelballen moest legen, maar zijn geloof hield hem overeind en het zaad vloeide op eigen kracht langs zijn schacht naar zijn balzak. Op dat moment kreeg de pastoor een bijzondere inval. Hij liet midden in de nacht de kerklokken luiden. De dorpelingen kwamen geschrokken uit hun huizen en vroegen aan elkaar of er brand of oorlog was. Ze kwamen allen naar de kerk waar de pastoor hen opwachtte. Hij had het kutvocht van het meisje intussen opgevangen in een kommetje onder haar spleet te houden en riep alle mannen naar voren. Zijn vinger doopte hij keer op keer in het kommetje en smeerde bij elke man een paar druppels vocht op de tong. Het resultaat was overweldigend. De vrouwen zagen tot hun grote verbazing, dat de (pyama)broeken van hun mannen door de stijf wordende pikken begonnen te bewegen en zelfs bij de bakker, die altijd vroeg naar bed ging en in een korte broek sliep, stak de lange snikkel uit zijn rechterbroekspijp. De mannen voelden tevens hun gezwollen ballen vollopen en trokken hitsig hun vrouwen mee naar huis.
Die nacht is er sinds jaren weer flink geneukt in Nicosane. Onlangs, negen maanden na die vreemde nacht, werden in de dorpskerk vierendertig baby’s tegelijk door een trotse pastoor gedoopt.
Mocht u, beste lezer(es), dit verhaal niet geloven. Wel! Uw verslaggever was erbij en heeft alles met eigen ogen zien gebeuren en ook de wonderbaarlijke stijve aan den lijve ondervonden 

De vrouw was een bolletje geworden, elk detail aan haar lichaam was niet meer te onderscheiden. Toch bleef hij aan haar enorme borsten denken en daarmee aan haar hele lijf. De mooiste, de meest mysterieuze en de welvarendste delen van haar lichaam had hij in zijn geheugen opgeslagen. Niet dat de knappe man zich op dat moment zo verwonderde dat hij zo geobsedeerd was door een vrouw. Maar had Menno de vorige dag verteld dat hij zo zou reageren, dan had hij je smadelijk uitgelachen. Maar ja, wie kon hem dat kwalijk nemen. Het was tenslotte een knappe man en knappe mannen kunnen vrouwen krijgen bij de vleet. Ging hij uit, dan was hij zich verzekerd van vrouwenvlees, mooi, strak en gewillig.
Maar het waren vooral de ochtenden wanneer er een rondborstige vreemde vrouw onder zijn douche stond, dat hij iets miste. Ook de vorige nacht was er een geweest van veel sex en overgave. Een jongen van nauwelijks achttien en een oudere vrouw hadden hem plezier bezorgd, veel plezier zelfs. Er was zelfs een moment tijdens het sexspel dat hij dacht dat hij 'het' had gevonden. De jongen lag vastgebonden op bed, geblinddoekt en met een prop in zijn mond.
Zo had Menno dat gewild en zo hadden ze het gedaan. Eenmaal onbeweegbaar, vond het knaapje het toch wel een beetje eng worden. Zijn oudere vriendin wilde hem helpen, maar Menno stond dat niet toe. Sterker nog, voor de verschrikte ogen van de vastgebonden jongen, neukte hij zijn oudere vriendin. Aanvankelijk stribbelde deze enorm tegen, ze moest immers haar angstige vriendje bevrijden. "Nee, ik wil niet dat je het doet. Niet op deze manier", had ze hem van over haar schouder toegeschreeuwd. Maar Menno was er doof voor. Krachtig als hij was, bond hij haar polsen vast aan de bedspijlen, naast de vastgebonden handen van de angstige jongen. Klemvast hield hij haar billen vast en propte van achteren zijn knoertharde lul in de redelijk vochtige spleet. Vrijwel direct begon hij wild te pompen. Gaandeweg de neukpartij nam de tegenstand af. Ze begon haar lichaam zo te positioneren dat hij haar flink kon nemen. Het tegenstribbelen ging bijna onmerkbaar over in steeds intensiever gekreun. Wild en bijzonder opgewonden keek Menno naar het tweetal terwijl hij straf door bleef pompen. De vrouw die hij neukte had van genot haar ogen gesloten. Maar de man wist dat dat niet de enige reden was.
Ook voor schaamte had zij haar ogen gesloten, schaamte ten opzichte van haar vriendje die hulpeloos vastgebonden op het bed lag en verwachtte dat de oudere vrouw hem zou helpen. Maar het overweldigende genot, de verkrachting die ze van Menno moest ondergaan weerhield haar daarvan. Menno raakte de controle over zijn lichaam kwijt. Zijn pik in de belegen kut zwol op tot voor hem ongekende proporties. Maar de opwinding was te groot om klaar te komen. Net voordat de man lichtelijk in paniek zou raken, keek hij naar het vastgebonden ventje. Hij huilde. In een fractie van een seconden begreep hij waarom en een bevrijdende kramp trok door zijn onderbuik. 'Hij huilt natuurlijk omdat zijn vriendin niets meer doet om haar te bevrijden! En dat ze geniet van de aanranding!!!', schoot het door hem heen. Diep drongen zijn nagels in de vette kont. Een reet die de bezitster ervan zover mogelijk naar achteren stak zodat ze hem zo goed mogelijk kon voelen. Deze ongekende opwinding, de onmacht van vrouwelijk genot; Menno dacht hij het gevonden had. Hij spoot het onderlijf van de oudere vrouw vol met zijn zaad. Haar enorme tieten leken trillend zijn sperma in ontvangst te nemen.

Toch was het gevoel net zo snel verdwenen als dat het gekomen was. Met zijn bevrediging was zijn rol in het trio ook uitgespeeld. De volgespoten vrouw maakte snel haar huilende vriendje los en poogde hem te troosten. Minachtend keek Menno het tweetal aan. Al snel liep hij naar de woonkamer en wachtte op de ochtend. En terwijl hij naar de opkomende zon keek, hoorde hij boven in zijn slaapkamer de twee de liefde met elkaar bedrijven. 'Blijkbaar hadden ze het bijlegd', dacht Menno schamper. 'Of misschien heeft die jongensslet zijn vriendin begrepen en wordt er nu ook geil van', Aan de geluiden te horen werd de opwinding steeds heftiger. Menno wenste het allemaal niet meer aan te horen. Ook wilde hij geen beelden meer voor zijn geestesoog zien van de smerige memmen van de ouwe taart. Hij kleedde zich aan en liep de ochtend in.

Met de onrust in zijn lijf, maar geïnteresseerd in de bouwvallige huizen en nauwe steegjes, liep hij de binnenstad door. Hier en daar schrok hij op van scharminkelige, verwilderde katten die schichtig wegschoten als hij voorbij kwam. Een rat scharrelde onder een trap die van de grond naar een verfafbladderende voordeur leidde. Het smerige beest keek hem tussen de open treden aan. Menno huiverde en liep snel verder. Het aantal oude houten huizen verminderde. Menno moest tot zijn spijt constateren dat hij langzaam het oudste gedeelte van het stadje verliet. Hier, zo wist hij, begon het business district. Ruimte was duur, vrijwel alle huizen stonden naast elkaar. Daar waar dat om bouwkundige redenen niet mogelijk was, werden de kapitale panden gescheiden door ijldunne steegjes. Opeens werd zijn aandacht getrokken door een licht gekreun en gehijg. Voorzichtig sloop hij naar het smalle steegje waar het geluid vandaan leek te komen. Met zijn rug tegen de muur schuifelde hij voetje voor voetje dichterbij. Het geluid werd intenser, duidelijker.
'Wat er zich ook afspeelde', dacht Menno, 'het is in de steeg'.
Hij was bij de rand aangekomen. Behoedzaam draaide hij zijn hoofd om het hoekje en keek de smalle doorgang in. Het was er donker zijn ogen moesten even wennen. Maar voordat die zich volledig hadden aangepast aan de donkere omgeving zag hij een smalle gestalte staan. Een gestalte die met de rug tegen de muur van het hetzelfde pand aanstond als waar hij zich achter verschool. Menno's ogen werden groter. De gestalte was een vrouw, een enorm vette vrouw met borsten als verkeerszuilen, een bierbuik waar Vonhoff een puntje aan kon zuigen en vaal-zwarte haren. Er gebeurde iets met de mooie man. Dat zo een plurk van een vrouw zo sterk en krachtig zichzelf aan het helpen was, dat zette bij hem een knop om. Op slag was hij verliefd, verliefd op deze walvis. Hij zag dat ze haar ogen gesloten had en ze hield haar hoofd achter in de nek. Af en toe openden de prachtig vet-zwoele lippen zich en lieten een zacht gekreun ontsnappen. Menno zag dat dat de vetslet geen bh aan had, maar verwonderde zich er niet om - een borstenhouder voor dit creatuur moest nog worden uitgevonden. Het duurde even voordat de man zich met een schok realiseerde dat haar armen en handen zich intensief ter hoogte van haar kruis bewogen. Meteen schoot zijn pik tegen de binnenkant van zijn broek.
'Ze vingert zichzelf!', schoot het door hem heen. Hij fixeerde zijn blik op haar schaamstreek. Met haar handen hield de onderkant van jurk ietwat omhoog. Ondanks de duisternis kon hij de binnenkant van haar dijen en een toefje schaamhaar ontwaren. Daaronder zag hij het wit van een kanten slipje.
'Ze heeft haar slipje uitgedaan!' Menno raakte over zijn toeren, hij viel en kwam met zijn gehele lichaam voor de ingang van de steeg te staan.

Menno durfde niet op te kijken. Hij realiseerde zich dat de vrouw hem beter kon zien dat hij haar. "Wat doe je daar?", hoorde hij een prettige vrouwenstem vragen. "Ik eeh, tja, liep een beetje rond en ik hoorde iemand kreunen", wist Menno er stamelend uit te brengen.
"En dus kwam je even kijken?", ging de vrouw verder. Een trilling was in haar stem op te merken. "Ja", antwoordde Menno, verbaasd over haar laconieke gedrag.
'Ze zou zich toch ook moeten doodschamen?', schoot het door hem heen. "Kijk dan maar even verder, ik was net aardig op gang gekomen". Met stomheid geslagen keek Menno naar de vrouw. Ze had haar rokje nu helemaal omhoog geslagen. Haar slipje werd strakgespannen, halverwege haar dijbenen. Ze masseerde met een hand haar kut, de andere woelde door haar geile tieten. Menno zag iets, maar kon door haar wulpse bewegingen en de schaarse lichtval niet onderscheiden wat het was. Ze bracht haar gigantische bekken wat naar voren. De ochtendzon wierp wat van haar onzekere stralen in het nauwe steegje. Wat Menno zag benam hem de adem. Haar venusheuvel, of nee, venusberg was prachtig geplaveid met pluizig, zacht schaamhaar. Daaronder zaten haar schaamlappen. Het geplooide vlees werd zachtjes maar intens van elkaar gehaald door vaardige maar vetvlezige handen. Rond de opening tot haar hemelse binnenlichaam was de supervrucht nat en gezwollen. Nu kon Menno zien wat hij zoëven al had opgemerkt. Uit haar vaginahuis stak een nylon koord, hij kon het nu goed zien. Zijn eerste reactie was dat het een tampon moest zijn. Maar de man realiseerde zich dat tampons niet met nylon geleverd werden, zeker niet voor zo\'n superkut. "Zie je dit koordje?", hijgde de vrouw alsof ze zijn gedachten had geraden. "Schrik niet, maar hierom sta ik in deze steeg. Mhmm, hierom moet ik mijzelf betasten, bevredigen". Ze begon wilder en wilder met haar onderlijf te draaien. In een spraakzaam verlichte steeg stonden twee mensen, maar voor Menno voltrok zich voor zijn ogen een steeds wilder wordend feest. Het beeld van de wulps en hevig bewegende vrouw vulde heel zijn bevattingsvermogen. Ze draaide zich weer met de rug tegen de muur en bewoog haar kontje ertegenaan. Het was alsof ze hem vergat. Ze sloot haar ogen en wierp haar hoofd in haar nek. De vrouw begon luider te kreunen. Met grote ogen keek Menno toe hoe ze aan het koordje trok. Een grote bal kwam uit haar spleet tevoorschijn. De vrouw hijgde, wist van genot niet meer wat ze met haar hemellichaam moest doen. Ze nam de bel-wah bal in één van haar handen en stimuleerde daarmee haar clitoris. Haar gekreun nam in volume af, maar werd intenser. Weer trok ze aan het touwtje. Een tweede bal kwam uit haar vochtige neukhol. En ook deze bracht ze in de buurt van haar clitoris. Met een enorme pik in zijn broek zag de ochtendwandelaar dat ze met de twee orgasmeballen haar clitoris leek te pletten. Er moest in elk geval nog één bal in haar grote kut zitten, want er stak nog steeds een koordje uit. Menno wist niet meer hoe hij het had. Zijn pik en zak schreeuwden om geleegd te worden. Maar gaf hij eraan toe, dan zou hij ongetwijfeld een hoop van dit schouwspel moeten missen. Dus bleef hij kijken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat een vrouw zo opgewonden, zo geil zou kunnen zijn. Onmiskenbaar steeg haar genot, er leek geen einde aan te komen. Haar gehijg begon gejaagder te klinken, haar ademhaling verliep hortender en stotender. "Ga je komen?", vroeg Menno net zo opgewonden. Maar de smerige sloerie antwoordde niet in woorden. Haar lillijf trilde ongecontroleerd tegen de muur en haar handen flitsten over de lekkerste plekjes van haar inmiddels geilnat geworden schaamstreek. De muur trilde op zijn fundering. Het vele zachte vlees was felroze opgezwollen. Af en toe zag hij haar clitoris dieprood tussen de twee ballen opdoemen. Menno werd gek. Zonder dat hij zichzelf hoefde aan te raken, voelde hij het bloed in zijn pik pompen. De steegdel hief een langgerekt gekreun aan. Menno zag met open mond dat ze langzaam maar vastberaden weer aan het koordje begon te trekken. Ze kwam klaar, dat was de man wel duidelijk. Hij zag haar halsaderen opzwellen en haar gezicht rood worden. Onder luid gekreun en wilde bewegingen verscheen er tussen het natte vlees een derde, een vierde en een vijfde bal; en dat alles verliep langzaam maar intens. De man had nog de tegenwoordigheid van geest zijn pik razendsnel uit zijn gulp te wippen. En zonder zijn enorm opgezwollen vleeslat nog verder aan te raken, liep het sperma zomaar uit zijn buis en viel naar de grond. De vrouw rilde na, telkens met haar hoofd en kontje tegen de muur schurend. Menno hield zijn ogen onafgebroken op haar gericht. Ze sloeg haar ogen op. Ze hield de vijf ballen aan het touwtje voor haar gezicht en rook eraan. Met haar andere hand masseerde ze de vetbollen die haar tieten waren nog wat na. Weer trok er een spastische rilling door haar lijf. Menno zag het allemaal ademloos aan, zijn armen hingen slap naast zijn lichaam. De vrouw keek hem aan. Vrijwel ogenblikkelijk richtte ze haar blik op de nog stijve, nadruipende lul die uit zijn gulp hing. Een lange slijmdraad hing ter hoogte van zijn knieën. De vrouw verzamelde de genotsballen in haar hand en stopte die in een handtasje dat naast haar op de grond stond. Langzaam schoof ze haar slipje naar boven en raakte daarbij haar schaamstreek nog even aan. Een vage genotsnawee deed haar de ogen sluiten en ze rilde ervan. Toen schikte ze haar rokje en begon te lopen, in Menno\'s richting. Hij rook haar heerlijke parfum en zag haar prachtige blonde lokken steeds dichterbij komen. Ze keek naar zijn pik. Een glimlach speelde rond haar lippen. Toen richtte ze blik op een punt dat achter Menno lag en ze waggelde hem voorbij, zomaar zonder verder een woord te zeggen. Verslagen en compleet uit het veld geslagen bleef Menno staan en staarde de nauwe steeg in. Het enige dat hij gewaar werd, was het stampen van haar zolen die zich steeds verder van hem verwijderden.

Menno zat op het muurtje dat uitkeek over het strand. De vrouw die hij enkele uren daarvoor in de nauwe steeg zichzelf had zien bevredigen, was een stipje geworden aan de horizon tussen land en water. Hij was haar gevolgd na het avontuur in de steeg. Ze liep een grootwarenhuis binnen en ging meteen naar de damesafdeling. Menno volgde haar en zag haar zichzelf een paskamer inproppen. De man drentelde wat op de afdeling totdat Ollie de Olifant er weer uitkwam. Het viel hem op dat ze nu meer geprononceerd met haar machtige heupen wiegde. Hij was bang dat ze hem zou zien, maar uit niets bleek dat de geile slet vermoedde dat hij in de buurt was. Ze liep naar de lingerie-afdeling kocht een boxershort - een slipje zou never nooit niet gepast hebben. Ze rekende af en draaide in een ruk haar hoofd in zijn richting. Vijfentwintig meter stond ze van hem vandaan, maar Menno zag dat ze haar fonkelende ogen strak op hem gericht hield. Er was geen twijfel mogelijk, ze keek hem, en hem alleen aan en liep op hem toe! Steeds dichterbij kwam de vrouw van dromen op hem af, met om haar mond diezelfde glimlach die ze hem in de steeg had gegeven. Zonder haar ogen van hem af te houden, opende ze haar handtasje en hield deze zo dat iedereen erin kon kijken. Weer rook hij haar parfum en zag dat prachtige lichaam. Hij moest wel in haar tasje kijken, zo dwingend waren haar ogen en die glimlach. Net voordat ze hem voorbij zou lopen, remde ze af. Menno keek in de tas. Hij was helemaal leeg! Toen schreed de vrouw hem voorbij, intens met haar heupen bewegend. De man miste wat in die tas en in een flits realiseerde hij zich wat het was. Die bel-wah ballen! Die vijf genotsballen aan het koord, die zaten natuurlijk weer in haar enorme vetkut! Menno kreunde en draaide zich om. Nog net zag hij haar op de roltrap strompelen, met haar blik strak vooruit maar met die fantastische glimlach. Hij volgde haar weer en een enorme knots van geilheid in zijn broek. En nu, nu zat hij op het muurtje. Hij wist niet wat hij verder moest doen. Het werd al middag, en zijn droomvrouw was nu geheel uit het zich verdwenen. Hij kon haar eenvoudigweg niet meer volgen, hij kon het niet meer aan. De man was verslagen. Vernietigd meer, door de meest perfecte vrouw die hij ooit had ontmoet. Althans, dat was ze voor hem. Dacht hij maar een beetje aan haar, dan trok er een pijnlijke scheut door zijn lendenen. Hij moest dat lijf neuken, hij moest haar vet bezitten. Maar hoe? Hoe kon hij haar ooit betoveren? Ze kon niet blijven lopen, hoe lekker dat ook met die balletjes moest zijn. Menno kon in elk geval niet meer. De opwinding, de ondraaglijke begeerte hadden hem zijn energie ontnomen. Maar hij stelde zich voor hoe het kon zijn... Hij liep achter aan, op he trottoir langs de boulevard. Het werd al donker. Plots week ze af en liep het strand op. Ze keek even om zich heen of niemand haar zou zien. Menno wist zich snel achter een reclamezuil te verbergen. De perfecte vrouw deed haar tentdoeken uit. Ze ging wijdbeens op haar zeil zitten. Op gepaste afstand keek hij tegen haar rug. Met beide handen zat ze in haar schaamstreek. Ze schokte en sidderde. 'Daar gaat ze nog een keer', bedacht de man zich en werd hevig opgewonden. Ze stopte iets bewegelijks in haar handtas waarvan hij wist dat het de genotsballetjes waren. De tas verborg ze onder haar kleden. Helemaal naakt stond ze op en liep naar de waterlijn. Zonder zich in te houden, liep de perfecte vrouw de zee in. Haar lichaam wiegde als een ijsberg in de poolzee. Ondanks de enorme afstand kon hij haar uitstekende tepels door het koude water prachtig op het zachte vet van haar tieten onderscheiden. Echter, lang kon hij er niet van genieten, want ze begon te zwemmen. Haar slagen waren sierlijk en deden haar soepel en snel door het water bewegen, zoals veel ontiegelijk vette mensen goed kunnen zwemmen. Menno hield het niet meer uit. Hij besloot zichzelf te laten zien. Zij daar naakt in het water en hij aangekleed op het strand, dat gaf hem de kracht die hij nodig had. Hij liep langs haar doeken, maar keurde de stapel geen blik waardig. De man wist inmiddels wat daarin lag. Vlak bij het water hield hij halt en wachtte haar op. De man zag haar naar hem kijken. Langzaam zwom ze op hem af. Blijkbaar kreeg ze weer vaste grond onder haar voeten, want in één ruk richtte ze zich op. Haar aanblik benam hem de adem. Ze kwam steeds dichterbij. Menno voelde zijn pik zwellen, het knelde pijnlijk achter zijn spijkerbroek. Ze kwam tot vlak bij hem. Ze knielde en ontknoopte zijn broek. Zijn keiharde lul sprong de vrijheid tegemoet. Vrijwel meteen nam ze hem in haar mond. Geroutineerd liep ze haar lippen en tong rond de lekkerste plekjes van zijn eikel spelen. Hij woelde door haar haren die door de zwoele avondlucht snel droogden. Intens en liefdevol pakte ze zijn ontblote billen en nam zijn lans tot diep achter in haar keel. Menno snikte van genot. Met zijn tanden op elkaar en met gesloten ogen wierp hij zijn hoofd achterover. Iedere aanblik van deze vrouw die hem op deze manier pijpte, deed hem dichter bij zijn orgasme komen. En dat wilde hij niet, nog niet. Af en toe dreef ze haar kalknagels in zijn billen. Alsof ze zo uiting gaf aan haar eigen genotsgolven. Het deed pijn maar het was heerlijk tegelijk.
'Ik hou het niet meer', stamelde Menno.
'Geeft niet', zei de vrouw met een zwoele stem terug, 'of wil je misschien meer?'
'Ja, ja, ja!', antwoordde de man gehaast. De vrouw stond op en pakte hem bij de hand. Ze leidde hem naar een kleine inham, net om de bocht van het strand. Ze bleef staan, draaide zich om en zei: 'Neem me dan maar, helemaal'. Menno haastte zich haar vast te pakken, maar ze schudde haar hoofd. 'Nee, nee, ik wil jou ook helemaal naakt voelen'. Snel en gek van begeerte deed Menno zijn kleren uit. Helemaal naakt nam hij de perfecte vrouw in zijn armen. Hij kreunde. 'Wil je me?', vroeg ze hijgend en met half geloken ogen. 'Ooh ja, godallemachtig ja!', steunde Menno uit. Zijn handen gleden langs alle welvingen van haar lichaam. Alles aan haar was heerlijk vet, rond en zacht; dit was de perfecte vrouw en hij had haar in zijn armen! Gewillig liet zij zich door hem betasten, onderging het begerige genot van de playboy. Met lichte dwang trok hij haar naar beneden. Zelf vleide hij ook op het zoutminnend mos. Hij voelde hoe ze met de warme binnenkant van beide benen, hem zoveel mogelijk wilde voelen. Hij droomde, het zoete genot beving hem compleet. Zijn pik stond kaarsrecht omhoog en het rood van de ondergaande zon speelde door haar lieftallige lokken. Ze genoot van de liefde, ze begeerde de begeerte om haar. Zonder een woord te zeggen liet zij zich op zijn lichaam trekken. De man en de vrouw rilden allebei toen zijn pik het broeierig natte vlees raakte. Als vanzelf zakte ze over hem heen. De warmte om zijn pik bracht hem vervoering, het voelde alsof hij thuiskwam. De genotsribbeltjes in haar vagina stimuleerden als vanzelf de lekkerste plekje op zijn eikel. Maar de hitte van haar opwinding omhelsde innig zijn pik en stroomde in zijn onderbuik. Het was zalig, het was allesomvattend heerlijk. De perfecte vrouw begon zich langzaam over zijn pik te bewegen, Menno snakte naar adem. Toch maakte hem dat nog geiler dan dat hij al was. Iedere keer liet ze hem steeds dieper in haar glijden - haar kur at hem op. Ze rilde heftig op het moment dat ze met haar spleet geheel op zijn onderbuik zat. Hij voelde zijn schaamhaar vettig-nat worden en drukte zich steviger tegen haar aan. Ze kreunde en schokte ongecontroleerd. Hij hoefde het niet te vragen; hij wist dat ze klaarkwam. Nog steeds met zijn pik in haar kantelde ze haar bekken iets en wreef met beide handen over haar clitoris om de naweeën van haar eerste orgasme beter te kunnen begeleiden. Zwaar hijgend en lichtjes kreunend draaide ze zich op zijn pik om. Ze keek nu naar hem met diezelfde glimlach die hij al twee keer had gezien. Weer bewoog ze over zijn pik, intens, op en neer, op en neer. Menno voelde de kramp in zijn ballen aanzwellen. Hij zou gaan komen. De vrouw voelde zijn staaf groeien en masseerde deze door haar koeienkutspieren samen te trekken. Maar zo wilde hij niet spuiten, hij wilde zichzelf helemaal laten gaan! Hij omklemde haar middel en draaide haar op haar rug. Nu lag hij op haar, zijn pik klotste welhaast in de kleddernatte kut. Zwaar stootte hij zijn lichaam naar voren. En met evenveel inspanning omklemde zij met haar neukkanaal de natte stok. De kramp in zijn ballen werd intenser, zijn dierlijke neukbewegingen volgden. Steeds harder en dieper penetreerde hij de perfecte vrouw. De masserende neukopening en haar gejaagde ademhaling moedigden hem aan. Met open mond, maar zonder ook maar iets te zeggen loosde hij zijn eerste zaad.

In zijn hoofd flitste beelden van de perfecte vrouw die zijn zaad opving met haar mond en doorslikte. Haar bevallige lichaam dat er open en gewillig bij lag, haar ogen die gesloten waren van genot. Dikke stralen sperma verlieten zijn lichaam en Menno stierf van zoet genot. Rillend deed hij zijn ogen open. Het was helemaal donker geworden. Nog narillend vroeg hij zich af waarom hij niet meer op het zeemos zat. Iemand tikte hem op zijn schouder. Blij omdat hij nu zijn liefde kon verklaren aan de perfecte vrouw, draaide hij zijn hoofd om. Hij keek recht in de ogen van een man. Verbijsterd keek hij om zich heen en realiseerde hij zich dat hij nog steeds op het muurtje zat. De vrijage met de perfecte vrouw had zich in zijn hoofd afgespeeld. Angstig keek hij naar zijn kruis. Voor de tweede keer die dag hing zijn pik druipend van het sperma uit zijn gulp. Nu pas besefte Menno dat een hele kluwen mensen om hem heen stond. Een lachende menigte. Alleen één van de voorste vrouwen lachte niet. Ze had door haar gestalte drie plaatsen nodig. Om haar lippen speelde een glimlach die hij al drie keer eerder had gezien die dag...

'De Duitse autobaan, een winterse dag. Tom vloekte hartgrondig. Het verkeer op de linkerweghelft werd opgehouden door een achterlijke Opel Corsa. Hij claxonneerde, lang en irritant. Maar de kleine, zuinige wagen wist van geen wijken. Hij zette een inhaalmanoeuvre naar rechts in. Al toeterend kwam hij langszij. Ter hoogte van de voorste stoelen bleef Tom hangen. Hij keek de wagen in en tikte snel achter elkaar met zijn vinger tegen zijn voorhoofd. Een bejaard echtpaar staarde hem apathisch aan. Eerst de man, de bijrijder, en langzaam kwam de bestuurster wat naar voren om de zenuwachtige medeweggebruiker naast haar te kunnen bekijken. "Geen wonder, geen fuckin' wonder!", schold Tom. Hij drukte op het knopje van het bijrijdersraam en schreeuwde: "Was haben sie 55 jahr geleiten gemacht, arshlochen!" Hij wist niet of zijn grammatica goed was, evenmin of ze hem überhaupt hadden gehoord. Maar opgelucht gaf hij een dot gas en stoof weg.

Tom kende de weg op zijn duimpje, maandelijks reed hij deze route. Van Deventer naar Wenen en weer terug. Tom G. was hofleverancier van cocaïne voor de Weense upperclass. Via een beleidsmedewerker van een kleine splinterpartij, voorzag de welvarende Nederlandse Engelsman het gehele Oostenrijkse politieke spectrum van pepdrugs. Tom had een hekel aan dat dure gedoe. Veel srupules om grof geld aan dat hypocriete zooitje te verdienen had hij niet.

Ruw werd de jongeman uit zijn overpeinzingen gerukt. Hij keek in zijn achteruitkijkspiegel en zag een stuk achter hem nog net de Corsa over de kop door de lucht vliegen en op de tegengestelde rijbaan terecht komen. Daarna verdween het vreselijke beeld van de spiegel omdat snelweg een bocht maakte. "Jezus fuck, zo had ik het ook niet bedoeld!", krijste hij uit. "Fuck!!!" Een fractie van een seconde later hoorde hij van ver de doffe klappen van op elkaar inrijdend metaal. Razendsnel flitste hij met zijn groot licht om de tegenliggers die ter hoogte van hem reden, te waarschuwen. Enkele remden af, de meesten flitsten net zo hard door. Terwijl hij door bleef seinen, pakte Tom in een beweging zijn telefoon en belde het alarmnummer van de Autobahn. Kort en zakelijk gaf hij de locatie door en wat er aan de hand was. De telefoniste wilde zijn naam weten, maar Tom verbrak als in een automatisme de verbinding. In zijn branche was het geven van een naam alleen al onwenselijk, zeker aan de kit. Dit alles had zich in nog een tien seconden afgespeeld. Nu pas schoot het door hem heen om te stoppen, om te helpen. Maar de politie kon elk moment komen, dus reed hij door. "Ooh jezus", huilde Tom, maar hij reed door, hard.

Drie kilometer verder was een wegrestaurant. Hij schatte in of hij kon stoppen. De hulpdiensten zouden in elk geval aan de andere kant zijn. En bovendien, hij kon altijd beweren dat hij al wat langer in het restaurant zat. Bibberend draaide hij de afslag op. Inmiddels waren de sirenes van alle kanten al duidelijk hoorbaar. Klanten en personeel van het restaurant stonden op de parkeerplaats en keken naar de steeds leger wordende autobaan. "Was ist passiert?", schreeuwde een vetzak die brutaal zijn weg versperde. "Weiss ich nicht", zei Tom door het geopende raam, "het gebeurde achter me, ik heb het niet kunnen zien". De man bleef staan. "Mensch, laat me erdoor", schreeuwde Tom, "Ich brauche ein caffee, darf ich?!!!" Argwanend stapte de Duitser opzij. Later zou hij getuigen dat Tom naar alle waarschijnlijkheid de veroorzaker van het ongeluk was. De drugshandelaar snelde naar binnen en schoot de wc in. "Allejezus, geen wonder dat die man me zo wantrouwde, ik zie eruit als een lijk", dacht hij. Het koude water op zijn gezicht deed hem goed.

Tom liep naar het buffet en bedacht zich toen dat zijn sigaretten nog in zij auto lagen. Even overwoog hij een nieuw pakje te kopen, maar hij ging toch naar buiten.
Er stonden nog meer mensen op de parkeerplaats, enkelen liepen zelfs al op de vluchtstrook in de richting van het ongeluk. De vette Duitser was niet meer te zien. Nonchalant mengde Tom zich tussen het publiek. Niemand herkende hem van het incident met de dikzak. Opgelucht liep hij naar de auto en pakte zijn peuken. Als in een automatisme keek hij in de achteruitkijkspiegel. In een flits herinnerde hij zich dat direct voor en achter de Corsa geen enkele andere wagen zat. "Ze waren zelf tegen de vangrail aangereden", bedacht hij zich. "En had dat misschien met mij te maken?" Schuldgevoel laaide in hem op. Onvast op zijn benen liep hij terug naar het restaurant. Plots werd zijn weg versperd. Tom keek op.

Een bloedmooie dame keek hem aan. "Hallo Nicky Lauda, wat zie jij pips?", vroeg ze zwoel in onvervalst Nederlands. De schrik sloeg de man om het hart. "Wa, wat zeg je?", stamelde hij in het Nederlands terug. "Herinner jij de Audi achter je toen je die ouwetjes inhaalde?". Ze likte met haar tong langs haar lippen en wachtte op een antwoord, "Mhmmm?" Tom schudde naar eerlijkheid zijn hoofd. "Wel, laten we maar even naar een kamertje gaan, dan zal ik het je uitleggen", kirde de mooie vrouw en ze ging hem voor. Tom volgde niet begrijpend. Een kamer was snel geregeld, alhoewel Tom ervoor moest tekenen. Toch deed hij het. Later zou hij verklaren dat hij nog steeds niet begreep waarom. Sex was op dat moment totaal nog niet im frage.

De bloedmooie vrouw deed de deur voor hem open en zwierde zelf ook naar binnen. Ze duwde hem op het bed en ging voor hem staan. "Ik zal het je vertellen", zei ze hees terwijl ze hem een knipoog gaf. "Ik reed achter je. Nadat je met die Corsa had gecommuniceerd, stoof je weg. Vrijwel meteen gingen de ouwetjes naar rechts. Ik kon er dus links langs". De vrouw begon zich te ontkleden. "Ik zag dat de man ruzie maakte met zijn vrouw. Telkens wees hij op jou. Nadat ik was gepasseerd, zwaaide de auto weer met een ruk naar de linkerbaan. De achterliggende wagens remden af". Ze had haar blouse uitgedaan en ontknoopte haar bh. Een paar fantastische borsten verwelkomden zachtjes wiegend hun vrijheid. Ze streelde zichzelf en sprak verder. "Ik reed door, maar bleef in de spiegel kijken. De man en vrouw ruzieden verder. Blijkbaar wilde zij naar rechts, maar hij wilde dat ze op de linkerweghelft bleef rijden. De auto zwaaide vervaarlijk heen en weer". Met open mond hoorde Tom het verhaal aan. Hij was verbijsterd door de manier waarop ze het vertelde. Haar stem was langzaam overgegaan in opgewonden gehijg. Begeleid door af en toe een kreuntje begon ze haar borsten te strelen. "Ik, ooh, aaah, weet het niet. Drie, vier keer slingerde de wagen van links naar rechts. Ik bleef kijken. Hij pakte telkens het stuur. En zomaar, zonder dat ik het zelf in de gaten had, gleden mijn vingers tussen mijn dijen. Het was, ooh, het was alsof ik zou weten wat er zou gaan gebeuren. En toen, oooh jaaah! Pffff, toen raakte de voorkant van de wagen de vangrail. Mhmmm, vrijwel direct sloeg de wagen over de kop. Het dak raakte de vangrail en de wagen kreeg daardoor nog een zet. Aaah, tssss, jaaah, ooh ja, ooh ja, en hij vloog naar de andere kant". "Stop!", schreeuwde Tom terwijl hij zijn ogen gefixeerd hield op haar handen die wild tussen haar eigen mooie benen graaiden.

De vrouw stopte en keek hem verbouwereerd aan. "Maar snap je het dan niet?", vroeg ze quasi-onschuldig. Tom schudde zijn hoofd. Een paar tranen trokken vochtige sporen over zijn wangen. "Jij hebt die luitjes vermoord. Door jou kregen ze ruzie, door jouw irritante weggedrag. En ik, mhmmm -haar vingers bewogen weer achter het geile slipje- ik heb het allemaal mogen zien, mhmm". Ze liep op hem af en ze raakte hem aan. "Handsome, hoe heet je eigenlijk, ik ben Sabrina". "Tom", zei de man met zijn hoofd bijna tussen zijn knieën. "Zeg jij eens eerlijk Tom, vind jij het geen opwindende gedachte? De opwinding dat jij verantwoordelijk bent voor de dood, hun dood, mhmm?" Tom keek haar aan. Ze betastte haar borsten, kneep en draaide haar heerlijke spenen. Zijn lid richtte zich op. Hij dacht erover na. Was er opwinding in zijn schuld? Haar hand gleed over haar eigen lichaam, recht naar haar geschoren kut. Hij volgde haar, gefascineerd. Hij dacht na over zijn schuldgevoel, hij zag een zich daarop masturberende vrouw. Pervers, gruwelijk. Toch sprong hij niet op om haar tot de orde te roepen, toch bleef hij kijken naar het geile, roodroze schaamvlees.

"Kijk maar eens goed hoe opgewonden ik ervan ben geworden", steunde Sabrina. Ze maakte zichzelf open. Met grote ogen zag hij het vrouwelijke slijm zitten. Pareltjes geil maakten zich los uit haar neukgat en kwamen op de binnenkant van haar dijen terecht. "Je bent ziek", zei Tom zacht. Sabrina knikte en retourneerde: "En jij bent een moordenaar". Dit was voor Thomas teveel. Hij sprong op, greep een arm en sleurde haar op het bed. In een oogwenk had zijn kleren uitgedaan. "Ooh ja, verkracht me, neem me, moordenaar, bruut!", kweelde de vrouw. Ze stak haar gespreide benen in de lucht. De kut was open, nat en klaar om genaaid te worden. Tom liet zich ertussen vallen. Zijn enorm gezwollen lid schampte het geschoren vlees. Hardhandig propte hij zijn tokus in het warme gat. Sabrina gilde het uit. "Ooh ja, naai me, neem me. Doe het! Doe het!" En Tom deed het. Woest en gretig haalde hij zich in en uit haar lichaam. Steeds sneller, steeds bruter stootte hij zijn paal in het schreeuwende onderlichaam, tussen het natte neukvlees.

Sabrina legde haar benen om zijn middel. Ze trok hem bij iedere stoot nog steviger tegen zich aan. "Zeg wat je bent", beval ze opgewonden, "zeg wat je bent!" Haar memmen werden wild heen en weer geslingerd door zijn en haar bewegingen. Tom zag dat ze zich af en toe in haar tepel kneep. Het werd hem teveel. Het zaad maakte zich los uit zijn lichaam en spoedde zich naar de overgave. Hij wilde, moest, kon het niet voorkomen. "Ik, oooh", kreunde hij, "Ik ben een moordenaar!!!" Tom en Sabrina kwamen tegelijk klaar. Net voordat zijn zaad in haar spoot, steunde ze: "Ik zie ze nu verongelukken, het gebeurt weer!!!" Tom nam het over. Zijn hele wezen zat in het beeld van de achteruitkijkspiegel. En hij kwam erop klaar. Voor een moment schaamde hij zich er niet voor, voor een moment was het zijn opwinding. De man loosde dikke zaadklodders in de orgastisch samengeknepen kut. Vlijmscherpe nagels drongen in zijn rug, verstarde benen hielden hem vastgeklemd en het verstikkende, weke vlees van haar tieten werd in zijn gezicht geduwd.

Bezweet en hijgend kwam het perverse tweetal tot rust. Een moment keken ze elkaar aan, toen waren ze verstrengeld in een innige tongzoen. "Had je het ook? Had je het ook?", bleef ze gehaast en opdringerig vragen. Tom knikte, sloot zijn ogen en zei zachtjes: "Ja, jammer genoeg wel". "Ooh schatje", barstte Sabrina uit, "ooh wat opwindend, ooh wat geil". Ze zette zich op zijn middel en schoof opgewonden met haar clitoris over zijn onderbuik. Tom\'s pik richtte zich weer op. En voor de tweede keer zat hij in haar, nu deed zij het voor hem. Ze wilde in alle standen genaaid worden. Tom\'s opwinding kwam niet meer van het ongeluk, maar van Sabrina\'s eerlijke perversiteit. Hij naaide haar zoals zij het wilde. Bij iedere stoot moest hij in detail vertellen wat hij had gezien in zijn spiegel. Bij iedere stoot kwam zij klaar. Tom had iets dergelijks nog nooit meegemaakt in zijn leven, en het wond hem mateloos op.

Nog twee keer kwam hij klaar, in haar mond en in haar anus, toen was het vuur definitief weg. Ook Sabrina was uitgeput. Ze snurkte zachtjes terwijl hij de kamer uitsloop. Pas in de rechtszaal kwamen ze elkaar weer tegen. Hij als verdachte van drugshandel, zij als getuige. De officier moest hard maken dat Tom op de dag van het ongeluk naar Wenen reed voor zijn criminele handel. Na een lang en intensief onderzoek kwam het Openbaar Ministerie met het ongeluk naar voren. Sabrina, de vette Duitser en wat restaurantpersoneel identificeerden hem. Ook het ongeluk zelf kwam ter sprake. Maar niemand achtte het redelijk dat hij daar schuldig aan kon zijn. Hij kreeg acht jaar, waarvan twee voorwaardelijk. Van de perverse Sabrina is de afgelopen twee jaar niets meer vernomen. 

kop83

Ze was blij dat ze eindelijk thuis was. Geen airco in je auto hebben tijdens deze hittegolf was een ramp.

Ze gooide haar tas in de hoek en liep direct door naar haar slaapkamer. Heel even wierp ze een kritische blik op haar collectie bikini’s, maar toch maar gewoon de bovenste van de stapel, zwart. Ze ontdeed zich van haar kleding en gleed haar bikini in. Ze vervolgde haar weg naar de douche, draaide haar haren in een nonchalant staartje en gritste het flesje zonnebrandolie van het plankje. Vastbesloten om lekker in de tuin van de zon te genieten en te relaxen. Het was veel te druk op haar werk geweest.

In de tuin klapte ze een stretcher open, zette een glas frisdrank binnen handbereik en ging liggen. Heerlijk, ontspanning!

Ze moest in slaap gevallen zijn, want versuft werd ze wakker van de brandende zon op haar huid. Ze ging zitten en pakte de olie en wreef het uit over haar onderbenen. Toen ze wat druppels olie op haar bovenbenen liet vallen kriebelde het in haar buik. Dit warme weer maakte haar onrustig. Ze wreef de olie uit over haar bovenbeen en bij de aanraking van de binnenkant van haar dijen kreeg ze het nog warmer. Toen ze langs de rand van haar bikinibroekje kwam en haar vingers er iets onder liet glijden ging haar hart sneller kloppen.

Ze was opgewonden, voelde haar hart bonzen in haar klitje.

Opnieuw pakte ze de fles met zonnebrandolie en liet nu wat druppel op haar andere been vallen. Toen ze de fles naast zich neer zette zag ze een weerkaatsing van licht boven bij het raam van de overbuurman. Ze kneep haar ogen samen om het beter te kunnen zien, maar voelde zich tegelijkertijd veilig verscholen achter haar zonnebril. Ja, ze wist zeker dat er iemand stond….. Even voelde ze zich opgelaten en twijfelde ze wat ze moest doen. Het idee dat misschien haar buurman stond te kijken wond haar ook wel erg op. Daarom ging ze verder, wreef de olie langzaam uit over haar bovenbeen en liet haar hoofd achter in haar nek vallen van genot. Ze gleed met haar vingers opnieuw onder het stof van het bikinibroekje door en raakte met het topje van haar vinger haar kutje aan. Ze was nat. Ze trok haar hand terug en likte haar vingertopje af.

Weer werd ze afgeleid door een weerkaatsing van licht aan de overkant. Zo onopvallend mogelijk draaide ze haar hoofd om te kunnen kijken. Duidelijk zag ze de silhouet van haar overbuurman en zag dat hij iets halverwege gezicht vast hield. Een verrekijker! Hij was op haar gericht! Wat moest ze doen? Stoppen? Nee, daarvoor was het gevoel te sterk, het geile gevoel wat ze had, de drang om zichzelf te verwennen, de drang om te genieten. Hmm, ze kon de buurman net zo goed mee laten genieten, en goot een paar druppels olie op haar buik en boven haar bikinitopje. Met een simpele beweging maakte ze deze los en liet het naast zich op de grond vallen. Ze liet zich langzaam achterover zakken, smeerde de olie uit over haar huid. Hoe warm het ook was, haar tepels stonden stijf vooruit en leken harder te worden toen ze haar borsten streelde. Met haar andere hand gleed ze over de gladde stof van haar bikinibroekje en voelde hoe vochtig deze al was. Ze schoof het broekje opzij en gleed met twee vingers bij zichzelf naar binnen. Ze kronkelde van genot.

Ze wilde meer voelen, iets wat haar van binnen op zou vullen en wilde opstaan om een vibrator te pakken toen ze zich weer bewust werd van haar buurman. Ze kon duidelijk zien dat hij zijn verrekijker nog maar met één hand vast had, zijn andere hand ging langzaam op en neer… Hij stond zich af te trekken! Ze vond het een geil idee dat hij aan zijn pik stond te trekken door de aanblik van haar in de tuin. Zou ze hem laten merken dat ze het zag? Hij was dan wel jaren ouder dan zij, maar hij wond haar ook op, vooral nu…….

http://www.bdsmstore.nl/