tietneuken

Aan deze opdracht is niets ingewikkelds en je gaat jouw partner er vast heel erg blij mee maken. Je gaat een week lang elke dag van sex genieten. In deze week kleed je jezelf natuurlijk sexy en verleid je jouw partner elke dag. Wat, waar, wanneer en hoe je het met hem doet is niet van belang. Als je elke dag een vluggertje met hem wil, nog voor het eten... ga vooral je gang.
Zorg ervoor dat hij er van geniet, laat hem voelen dat je een vrouw ben die naar hem verlangt.

spanking
We hebben allemaal wel iets sexueels wat heel stiekem wel eens graag zouden willen doen maar om de een of andere reden nog nooit gedaan hebben. Het kan zijn dat je het net te kinky vind omdat met jouw partner te doen. Hij kan het immers wel eens afschuwelijk vinden...
Dat kan iets simpels zijn... je kunt het bijvoorbeeld geweldig vinden om hem af te trekken en hem over jouw tietem te laten spuiten. Maar aftrekken... dat vind hij echt niks.
Maar toch blijft dat verlangen er, je kunt niet even een knop omdraaien om dat uit te zetten.
Deze opdracht is simpel en veilig.
Je gaat jouw fantasie vertellen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pijpen parkeergarage

Sex op plekjes waar je misschien gezien zou kunnen worden door anderen is natuurlijk spannend. Sex op een plek waarvan je zeker weet dat je daar gezien wordt is zelfs een beetje kinky.
Hoever durf jij te gaan?

Neem je partner mee en ga hem uitgebreid pijpen op zo'n spannende plek. Komt hij klaar... dan ga je door totdat hij nog een keertje in je mond spuit.
Een goed voorbeeld van een spannend plekje is in de auto, bijvoorbeeld in een parkeergarage... In de auto is het meestal redelijk "veilig" om te doen, net naast de auto, maakt je natuurlijk al snel veel zichtbaarder.
Er zijn ook sexparkeerplaatsen.

tong gebruiken tijdens pijpem

Pijpen kan je op heel veel verschillende manieren, dat weet je vast wel... Lees anders dit maar eens

Jij gaat je partner, of een ''slachtoffer" verwennen door alleen je tong te gebruiken. Je mag zijn pik niet in je mond nemen. Begin eerst met alleen zijn eikel langs alle kanten te likken of me je lippen te beroeren. Daarna ga je ook langs de stam van zijn pik verder tot aan zijn ballen. Zachtjes bijten mag ook, pas als hij klaar gaat komen mag je hem in je mond nemen om de portie sperma als beloning in je mond te laten spuiten.
Als hij is klaargekomen mag je zijn eikel in je mond nemen om de laatste druppeltes eruit te zuigen.

sex in toilet

Speeltjes zijn er in alle maten en soorten en bedoeld om jou te laten genieten, als je alleen bent of samen met jouw partner.
Veel vrouwen hebben daarom meerdere speeltjes en genieten ervan om met hun mechanische vriendje vaak meerdere keren klaar te komen.

Je kunt er op meerdere manieren van genieten, ook als je alleen bent. Je kunt er een spel van maken, waarmee je net doet alsof je vreemd gaat met jouw "vriendje". Daar zijn verschillende scenario's voor te bedenken. Het maakt niet uit of je kiest voor een dildo of voor een vibrator, kies welk sex speeltje jij het lekkerst vind.

Ditmaal neem je jouw "vriendje" meer naar jouw werk. Zo rond 11 uur ga je naar het toilet en neem je jouw tas mee waar uiteraard jouw vriendje in zit. In het toilet ga je met je rug tegen de deur staan en ga je jezelf staand verwennen. Fantaseer dan dat je vreemd gaat en heerlijk staand genomen word. En laat jouw vriendje met lange diepe halen je nemen alsof je door jouw vriend langzaam en diep geneukt wordt. Als je klaar komt denk dan aan jouw vriend die je dan volspuit en zijn warme zaad in je voelt spuiten.
Je voelt het tussen je dijen een beetje plakkerig worden... ga door en bevredig jezelf intens, waarna je gewoon weer aan het werk gaat alsof je niets bijzonders gedaan hebt, herhaal dit in de middag nog een keer.

http://www.bdsmstore.nl/