Wij gaan graag op wintersport, sexsport noemen we het ook wel eens. Dat is ooit begonnen als een geintje tijdens een zomer vakantie waarbij wen een rondreis maakten. Elke dag weer in een nieuw bed. Ik maakte quasi gekscherend de opmerking dat het bed ingewijd moest worden. We kunnen nooit goed slapen in een bed waar we geen sex in hebben gehad... zo ook met de douche. Vrouwlief had er wel zin in ;-)
Sindsdien zijn wij tijdens vakantie sexueel veel actiever dan thuis. We verzinnen iedere keer wel iets waar we nog nooit...
Zo gebeurde dat ook in een sauna tijdens een wintersport vakantie. Ik was nog nooit gepijpt in de sauna en vrouwlief wilde daar graag verandering in brengen. En ja ze is gek op pijpen, ze vind het fijn om mij te laten genieten en vind het geweldig als ik in haar mond klaar kom.
Zo werden wij betrapt door een ander stel dat ook van de sauna gebruik wilde maken. Vrouwlief hield wel snel op maar ik on mijn stijve niet snel genoeg verstoppen onder de handdoek.
Het stel had het uiteraard meteen door en de man Hans lachte breeduit, zijn vrouw Hanneke iets minder, die wist zich niet goed een houding te geven. Was even schrikken maar al snel maakte Hans opmerkingen te over. Mijn wederhelft, Anja, is nog steeds een lekker wijf met flinke grote tieten waar Hans steeds een beetje stiekem naar gluurde.
Zijn eigen vrouw Hanneke was iets minder rijkelijk bedeeld maar had toch op z'n minst wel een C-cup en zag er verder ook wel smakelijk uit.
En daar zat ik dan, nog steeds met een stijve die niet weg wilde gaan. Hanneke keek verdacht vaak naar mijn harde plassertje, terwijl haar man Anja nog net niet aflikte.
Intussen werden de opmerkingen steeds minder netjes en Hans kreeg ook een stijve wat Anja ook niet was ontgaan. Nu zijn wij niet bepaald jaloers aangelegd en laten elkaar vrij wat sex betreft maar het met een ander doen waar je dan zelf bij ben is toch net wat anders. Ik zag aan de ogen van Anja dat ze nog steeds zin had en ik zag haar ook naar Hans kijken. Ze ging wat verzitten zodat hand een nog wat mooier uitzicht had, haar benen wijder zodta hij haar kale kutje kon bekijken. Hans schoof wat dichterbij en zou liefst meteen Anja gepakt hebben, maar ik denk dat hij zich inhield omdat hij niet alleen was. Anja keek mij aan met een blik van "mag ik". Ik knikte alleen maar en ze legde meteen een hand op een been van Hans, die nog wat dichterbij schoof.
Zijn Hanneke wist nog niet goed wat ze moest doen of zeggen. Dus stond ik op en ging naast haar zitten, ze keek me wanhopig aan, niet goed wetend wat ze met deze situatie aan moest.
Anja tijfelde niet langer en gin op haar knieen tussen de benen van Hans zitten en begon hem te pijpen.
Hanneke wilde protesteren maar die kans gaf ik haar niet, ik pakte haar had en legde die op mijn stijve waarop ze mij onzeker aankeek. En ik greep haar stevig vast en zag haar tepels hard worden. Ze wilde wel maard durfde nog niet goed.
Maar mijn stijve liet ze echt niet los, die hield ze zo stevig vast alsof dat haar reddingsboei was. Dus fluisterde ik in haar oor dat ze me ook wel mocht pijpen in de veronderstelling dat ook Hanneke graag...
In plaats daarvan fluisterde ze angstig dat ze dat nooit deed.
Tja, dan maar eens lekker neuken, zei ik, en trok haar op mijn schoot. Nog durfde ze niet...
Ik zei tegen haar dat ze zich niet in hoefde te houden, haar hans deed dat immers ook niet. En ik speelde met haar tepels, beet er zachtjes in.
Dat mag wel harder hoor... je mag me hard aanpakken als je wilt.
Begin jij maar eens mij zo lekker te neuken, antwoorde ik.
Ook dat had ze zo nog nooit gedaan, zij lag altijd onder op haar rug zodat Hans snel kon neuken en klaar komen.
Ze kwam wat omhoog en frommelde mijn stijve in haar toch wel erg natte kut.
Hans vond het toch niet helemaal je van het dat zijn vrouwtje mij aan het neuken was en er zichtbaar van genoot.
Of hij wilde protesteren weet ik niet, maar kans kreeg hij niet echt Anja liet hem klaarkomen en zoog hem compleet leeg.
Terwij hij klaar kom ging ze net als Hanneke mij bereed Hans berijden die daar zichtbaar genoot.
Hanneke was over haar twijfel heen en ging helemaal los. Lang voordat ik klaar zou kunnen komen kwam zei al luid kreunend aan haar hoogtepunt en liet zich opzij van mij vallen. Half op haar buik.
Ik greep haar stevig beet en trok haar kontje wat omhoog en drukte mijn pik in haar kont. Dat had heel wat gekreun te gevolg, maar het beviel haar echt wel. Ik gaf haar een tik op haar billen om haar wat aan te vuren.
Haar Hans keer verbaas toe maar genoot ook uitgebreid van de grote tieten van Anja die hem zo ongeveer schraal neukte.
Hanneke was niet veel gewend, dat was wel duidelijk maar genoot ervan en had er voorlopig ook nog niet genoeg van. Haar echtgenoot wel, die was net nog even verder leeg gezogen door Anja en was compleet kapot gegaan.
Ik ga naar bed, kom jij ook zo mompelde hij naar Hanneke. Die mompelde nog wat terug maar wat... geen idee.
Ik kwam daarna vrij snel klaar,  dat was nog maar mijn eerste keer. Ik moet eerst netjes afgesopt worden dus werd ik door de dames mee gesleept naar een douche. Twee minuten later waren we tot de conlusie gekomen dat onze kamer een beetje gerieflijker zou zijn.
Kamer werd natuurlijk meteen bed.
En Anja begon me direct te pijpen waar Hanneke ietwat gebiologeerd naar keek. Ze had het nog nooit gedaan en zou het nooit zomaar doen, maar Anja trok haar erbij en duwde haar hoofde bijna letterlijk op mijn stijve.
Hij smaakt echt lekker hoor... probeer maar eens en duwde mijn stijve in haar open mond. Hanneke probeerde het even en keek verbaasd naar mij. Dat smaakt echt lekker... mag ik... Anja keek heel even toe maar wilde ook en begin lang mijn pik te likken. Zo raakte de tonge van de dames elkaar en niet veel langer werd dat meer dan tomgen.
Ze lagen te zoenen en vergaten mij compleet.
Dat was niet de bedoeling.
Hee, ik ben hier de meester in huis, bromde ik. Anja lachte even maar Hanneke keek me aan met vragende ogen. Ik maakte vervolgens een geintje... over de knie. Hanneke bood vervolgens haar kontje aan waar ik haar fikse tik op gaf, ze kreunde. Niet omdat ik haar pijn deed. Nee ze werd er zo mogelijk nog geiler van, dus kreeg ze nog een paar tikken.
Anja keek mij aan.
Ik gaf haar de opdracht om de tepels van Hanneke te bijten.
Zorg dat die geile slet het goed voelt !
Hanneke ging helemaal door het lint, er ging een compleet nieuwe wereld voor haar open. Anja en ik hebben haar uitgebreid onder handen genomen en ik heb haar in haar mond geneukt terwijl Anja haar kutje likte.
Ze is vrij laat die nacht naar haar eigen kamer gegaan, waar Hans lag te snurken.
Die vakantie is ze bijna elke nacht stiekem bij ons in bed gekropen als Hans in slaap was gevallen.
Ze werd onze sexslavin, van mij maar ook van Anja.
Die vakantie is al een flinke tijd geleden, maar Hanneke komt geregeld bij ons op bezoek. Ze woont niet zo ver weg bij ons vandaan en werkt ook vlakbij waar ik werk.
Tijdens de lunch spreken we regelmatig af en krijgt Hanneke een aanvulling op haar lunch, een stevig portie sperma. Want daar is ze nu zo ongeveer verslaafd aan. Haar Hans mag ze zo af en toe wel eens pijpen, maar liefst neukt hij haar nog steeds als ze wijdbeens op haar rug ligt.
FF flink tekeergaan en dan in slaap vallen, dat vind hij het lekkerst.
Hanneke vind het prima, ze krijgt nu veel en precies wat ze graag wil.

 

 

Het overkomt vrijwel iedereen wel eens dat hij of zij teveel heeft gedronken en meestal blijft het hoogstens bij wat hoofdpijn achteraf. Meestal maar niet altijd...
Ik had een date met een vrouw, iemand uit mijn verleden. Dat klinkt heel zwaar en zwart maar was het echt niet. Een vrouw die ik tig jaar geleden kende, een meisje toen van begin twintig maar waar ik nooit wat mee heb gehad. Gewoon een vriendin waar ik samen lol mee had. Niet dat ze niet aantrekkelijk was, integendeel eigenlijk. Maar ik waardeerde haar vriendschap te veel om sex met haar te hebben wat dan wellicht het einde van de vriendschap zou worden als er aan het sexuele aspect een einde zou komen.
Kort door de bocht, ik vond het een lekkere meid die ik graag een keer...

Lang niet meer gezien of gesproken. Voor zover ik wist was ze getrouwd en ergens in de buurt van Amersfoort gaan wonen. Voor mij compleet buiten beeld.

Nu kreeg ik ineens een mailtje van haar. Of ik het leuk vond om weer eens bij te kletsen, ze had verlof en wilde graag wat met mij afspreken. Zullen we ergens een hapje gaan eten en daarna ergens een drankje...
Tja, een mooie vrouw, lekker eten en drank, welke man zegt daar nee tegen. Ik niet in ieder geval.

Dus een datum afgesproken in een leuk restaurantje.
En daar zat ik dan, toch een tikkie nerveus... zo lang geleden. Ik was als eerste aangekomen in het restaurant en meteen naar binnen gegaan in de hoop dat ze er al zou zijn.
En jawel, ik zag haar meteen.
Glaasje rode wijn, dus bestelde ik er ook maar een.
We hebben lekker gegeten en wat glaasjes gedronken en zijn naar een kroegje gelopen. Was niet ver, net om de hoek.
Daar een rustig plekje opgezocht en een fles rode wijn aan laten rukken en al snel een tweede.
De wijn begon langzaam een rol te spelen, het gesprek werd steeds "vrijer" en ineens vroeg ze mij ronduit waarom ik nooit met haar sex wilde.
De derde fles werd aangerukt.
En ik probeerde haar uit te leggen waarom ik haar nooit met één vinger had aangeraakt.
Ze probeerde het wel te begrijpen maar vertelde me dat ze dat echt vreselijk vond, dat ze heel erg aan haar zelf twijfelde en dat het heel erg lang had geduurd voor ze daar overheen was gegeroeid. Ze was zo ontzettend verliefd geweest, ik was haar leven en ze kon maar niet begrijpen waarom ik wel mat allerlei meiden sex had die er wat haar betreft niet uit zagen en haar sexueel negeerde.
Nachten lang had ze wakker gelegen, masturberend, hopend, dromend.
Ze had het me nooit vergeven en kunnen vergeten en was daarom met een man getrouwd die haar meenam uit mijn wereld.
Ik was verbaasd en voelde me schuldig en ik wist me geen houding te geven. Ik had haar zelfs nu nog niet durven vertelen hoe graag ik haar wilde.
Maar dat hoefde ik ook niet, want me vertelde me gewoon dat ze nu niet eerder weg zou gaan voor ik sex met haar had gehad.

Ik bestelde een taxi en die stond 10 minuten later voor de deur en nog eens een kwartiertje later stond ik voor mijn eigen huis. Betaalde de chauffeur en nam haar mee naar binnen. Toen ze haar jas uit trok zoende ik haar... en dat werd vurig beantwoord. Ze was intussen wel duidelijk flink aangeschoten waardoor ik even twijfelde of ik haar misschien beter tegen haar zelf zou moeten beschermen.
Gezien hetgeen ze me eerder vertelde leek me dat beter van niet.
Ze was wild, gepassioneerd, zo geil als... voor we de huiskamer binnen kwamen begonnen de kledingstukken al in het rond te vliegen.
Op de bank had ik alleen nog sokken aan en zij nog jarretellen en kousen. Slipje had ze om te beginnen al niet aan.
Ze duwde me op de bank en kwam bovenop me zitten... wat een lekkere tieten heeft ze dacht ik kort, ik kreeg nergens meer tijd voor.
Ze zoende me wild en haar handen waren overal. Ik dacht dat ik gek zou worden, zou ontploffen van pure wellust.
Ik pakte haar kontje stevig vast en wilde dat ze me zou gaan neuken, maar dat zat er nog even niet in. Ze wilde zoenen en zoenen en zoenen en mijn hele lichaam...
Ze dreef me tot totale waanzin wat ze ook maar al te goed door had. Ze ging tussen mijn benen op de grond zitten en nam mijn kloppende pik in haar mond en een paar minuten later ontplofte ik...
Ze keek me aan met een blik in haar ogen die zei "nu weet je wat je gemist hebt"

Nog na schokkend sleepte ze me mee naar boven op zoek naar mijn slaapkamer waar ze me op het bed drukte en weer bovenop me ging. Ze rommelde even wat in haar tas die ze ook mee naar boven had genomen en drukte me een blauw snoepje in mijn mond. Viagra... dit zou een hele lange nacht gaan worden.

Ik had nu nog geen Viagra nodig, mijn dingetje stond nog fier overeind.
Daar maakte ze dankbaar gebruik van en begon mij langzaam te neuken, bij iedere beweging kreunde ze lichtjes en haar tieten wipten op de maat mee. Alleen dat alwas een prachtig gezicht en zou mij zelfs na mijn door nog een stijve hebben bezorgd. Ik liet haar haar gang gaan en genoot vooral van haar.
Ze werd steeds wilder en neukte hard met wilde harde stoten dreef ze mijn pik tot aan mijn ballen in haar en ik voelde haar orgasme alsof ik zelf weer klaar kwam. Ze hijgde wild maar bleef bovenop mij liggen, met mijn pik nog diep in haar natte kut. Ze kneep met haar kut... en weer en nog meer en... oh mijn god, ik kwam alweer klaar. En niet zo'n klein beetje ook, ik voelde het sperma zo ongeveer uit mijn ballen gestuwd worden.
Ze kroop van me af en begon mijn pik leeg te zuigen en vervolgens helemaal af te likken.
Ze droop van het zweet, ik zag pareltjes zweet op haar hele lijf.
Kom we gaan douchen zei ze... en wilde opstaan.
Die kans heb ik haar niet gegeven, ik drukte nu haar met haar rug op het bed en ging met mijn tong aan de slag. Eerst een tepel in mijn mond... dat bleek ze lekker te vinden dus focuste ik mij op die lekkere stevige tieten. Ze genoot niet allen zichtbaar maar ook hoorbaar. Met mijn hoofd tussen haar benen op zoek naar haar klitje...zachtjes beet ik haar daarin en stak mijn tong in haar natte kut. Dat leverde gegrom op, en ik befte haar terwijl ik haar kontje stevig vast hield zodat ze geen kant op kon.
Al snel voelde ik haar klaar komen en ze kneep mijn hoofd tussen haar benen vast alsof ik nooit meer ergens anders naar toe mocht. Het duurde even voor ze zich weer kon ontspannen...
Nu gaan we douchen zei ik...
Onder de douche hebben we elkaar gewassen, nou ja gewassen, laten genieten van een harde warme straal en een zachte spons.
Of het de Viagra was weet ik niet maar ik had alweer een stijve en ze begon me meteen te pijpen. Alleen kwam ik nu niet meer zo snel klaar en zijn we op het bed verder gegaan. Maar dit keer lag zij onder mij, op haar buik en drukte ik mijn harde paal langzaam haar kontje in.
Ik wist natuurlijk niet of ze dat wel of niet lekker zou vinden, maar als ze het niet zou willen zou ze me dat vast wel vertellen.

Ze kreunde toen ik in haar drong, maar dat kon ook door pijn veroorzaakt worden... ik was daarom ietwat voorzichtig. Maar toen de haar kontje begon te bewegen wist ik genoeg. Ze genoot ervan en gelukkig maar want dat strakke kontje beviel me wel en begon haar in toenemende mate harder te neuken, grof eigenlijk. Met harde diepe stoten ramde ik mijn pik in haar kontje. Eerst dacht ik dat ze mijn pik probeerde te pakken, maar ze was haar klit aan het strelen en kwam verdomd snel klaar. Niet alleen snel maar ook luidkeels.
Mijn buren, moeten hebben meegenoten zo hard gilde ze.
Niet alleen gillen... Jah jah neuk me harder, harder, harder was het luidkeels... Ik heb een hoop gehoord van vrouwen waar ik mee speelde, maar zij breide mijn woordenboek nog wat verder uit.
Mijn god wat was dat lekker... ik genoot van haar gore taal en kwam wild klaar. Nog terwijl mijn sperma mijn pik uitspoot wist ze zich om te draaien met als gevolg dat ik over haar heen spoot.
Ze smeerde mijn sperma over haar hele lichaam uit en wilde meer, maar ik hard niks meer over, ik was echt leeg. Dat was niet wat ze wilde en sleurde me mee naar mijn badkamer. Samen onder de douche... haar handen waren overal, maar toch vooral geinteresseerd in mijn geslachstdeel dat intussen echt niet meer stijf was. Daar nam ze geen genoegen mee, ze moest inhalen wat ze al die jaren onthouden was.

Of ik nog wat te drinken had vroeg ze... tuurlijk had ik dat en waarschijnlijk had ze het wijnrek in mijn huiskamer wel gezien. Dus hup de volgende fles... twee glazen erbij en ik kreeg even de tijd om op adem te komen. Ontspannend liggend op mijn bed werd er nog een blauw snoepje tevoorschijn getoverd wat ik braaf slikte. Ik wilde echt wel... en weer nam ze het initiatief en weer begon te ze pijpen. Intussen was ze wel iets meer dan alleen maar aangeschoten en haar taalgebruik werd er nog wat grover van.
Als ik niet zelf zoveel zin had zou je dit bijna een verkrachting kunnen noemen. Ze ging tekeer als een beest, taalgebruik en de manier waarop ze met mijn lichaam omging.
Ik moest haar kut likken met de nadruk op moest. Ze was wijdbeens over mij heen gaan zitten en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Of ik wilde of niet. "LIKKEN IK WIL KLAARKOMEN", gilde ze.
Met enige moeite wist uit mijn nachtkastje een grote vibrator te pakken die ik tegen haar kontje drukte... wat weer gegil opleverde.

Ze was echt helemaal door dolle heen en kwam in ene paar minuten klaar. Ze rolde om en lang nog naschokkend en genieten op haar rug naast me. Ze keek me aan en eiste dat ik me voor haar, alleen voor haar zou af trekken. Ik wil het zien... Mijn alleenstaande buurvrouw zal waarschijnlijk rode oren hebben gekregen ;-)
Uiteraard deed ik wat me gevraagd werd, nou ja gevraagd, het werd meer ge-eist.
Ze keek heel even toe en kon ze toen niet meer inhouden en nam het van mij over. Ze genoot omdat ze zag dat ik het lekker vond.
Maar alleen haar handen was niet genoeg voor mij. Ik pakte haar hoofd beet en begon haar in haar mond te neuken.
Dat zorgde er in ieder geval voor dat het luidkeels commentaar even ophield.
Ze had intussen de vibrator gevonden die ze in mijn kont wilde. Daar was dat ding toch echt een tikkie te groot voor, maar de trilling trok door mijn ballen wat zeker aangenaam was.
Daar had ze geen boodschap aan. Als hij er bij mij niet in kon, dan maar bij haar. Niet in haar kontje maar in die soppende kut. En helemaal erin... die vibrator is zo'n supergroot geval, flink dik, minstens drie keer zo dik als mijn pik en zeker twee keer zo lang en toch ging hij er heel gemakkelijk helemaal erin.
Ze wist haar hoofd weg te draaien en richtte zich helemaal op de vribrator. Enigszins teleurgesteld liet ik mij op mijn rug naast haar op het bed vallen en keek toe hoe ze met twee handen met de vibrator speelde. Ze gromde bij iedere stoot en ik keen enigszins gefascineerd toe terwijl ik wat halfslachtig met mijn pik speelde.

Het leek wel of ze mij compleet vergeten was zo ging ze op in haar masturbatie. Haar genoegen uitte ze intussen ook weer luidkeels.
Toen ging de deurbel.

Badjas aan en snel naar beneden.

Daar stond mijn buurvrouw voor de deur. Ik deed de deur open en ze stapte meteen naar binnen.
"Of je maakt haar stil of ik doe vanaf nu mee las ik in haar ogen"
Stil zou ik haar nooit krijgen, ook nu ze alleen op bed lag kon je haar beneden horen kreunen.
Je kunt je wellicht voorstellen dat ik even uit het lood was geslagen, mijn altijd keurige, zedige buurvouw die half gekleed...

Ik zou wel gek zijn geweest als ik haar had weg gestuurd. In plaats daarvan sleurde ik haar meteen mee naar boven. Zoende haar en begon intussen het kleine beetje kleding wat ze aan had van haar af te stropen. En gooide haar op het bed naast mijn vriendinnetje die verbaasd keek naar wat er ineens gebeurde.

Mijn buurvouw had ook wat glaasjes wijn op maar wilde graag nog een glaasje. Meteen maar nog een fles gepakt en na wat glaasjes wijn vertelde de buurvouw dat ze al de hele avond mee had geluisterd, dat ze er bloedgeil van was geworden en dat ze er al heel lang van had gedroomd om een keer met mij. Mijn vriendinnetje had ook weer wat glaasjes gedronken en kreeg intussen een dubbele tong. Dat belette haar niet om naar mijn pik te grijpen die intussen weer stijf was geworden. Buurvrouw had verbaasd gekeken naar de vibrator... die is wel heel erg dik wist ze uit te brengen. Dat lukt me niet in één keer. Vriendinnetje glimlachte en pakte het ding om die vervolgens helemaal in haar natte kut te drukken er weer uit te halen en hem aan buurvouw aan te bieden. Zo istie goed nat probeer maar eens, zei ze erbij.
Buurvrouw keek mij ietwat zenuwachtig aan en wist niet goed wat te doen, daarom pakte ik de vibrator aan van vriendinnetje en liet buurvouw de vibrator voelen. Ik schoof hem voorzichtig een klein stukje in haar kutje. Oeffff.... mmmmhhh kwam er zachtjes van haar lippen en ik duwde langzaam door tot hij er half inzat. Vriendinnetje vond dat maar slapjes en nam het van mij over en  begon buurvouw er grof meer te "neuken".

Buurvouw liet haar begaan en werd ook wat luider...
Vriendinnetje gromde "Neuken slet, neuken slet, neuk die paal"
Buurvouw genoot maar meer dan wat gegrom en gekreun hoorde ik niet.
Vriendinnrtje speelde met buurvouw en pakte haar hard en grof aan, zoals ze zelf met de vibrator gespeeld had.

Ik keek alleen toe en genoot en kreeg een paar minuten respijt die ik echt wel nodig had. Bovendien kon ik ook even nadenken over wat er nu allemaal gebeurde. Ik had een gezellig avondje met lachen om vroegere belevenissen voorgesteld, in plaats daarvan werd het wilde sex en nu met twee vrouwen die beiden eigenlijk teveel gedronken hadden.
De altijd zo nette buurvouw kreunend in mijn bed, samen met een oude vriendin... dit kan natuurlijk niet zonder gevolgen blijven.

Meer kans tot overdenken kreeg ik niet want buurvouw genoot van de vibrator maar wilde meer en dan wel een echte stijve paal. Ze greep mijn pik stevig vast en kwam overeind en begon te pijpen. "Even proeven", zei vriendinnetje, en dan neuken. Neuk die paal, nu!
Ik werd achterover gedrukt en buurvouw kroop bovenop, ze begon me langzaam te berijden.
Vriendinnetje zat haar aan te sporen en gaf haar zo nu en dan een tik op haar kont om het tempo te verhogen. Met als gevolg dat ik wilde werd bereden. Vriendinnetje ging weer wijdbeens over mijn gezicht, dus likken.
Ook nu genoot ze luidkeels terwijl ik uitzicht had op twee stel ritmisch bewegende tieten had en tot mijn verbazing zag ik die meiden zoenen, aftastend, voorzichtig maar toch echt zoenend.
Ik voelde dat ik weer klaar zou gaan komen en buurvrouw had het in de gaten.
Ze kroop van me af en wilde me gaan pijpen en kreeg als beloning een dikke straal sperma in haar gezicht. Ze nam mijn pik in haar mond en begon als een bezetene te zuigen.
Ik gaf mij volledig over aan deze twee aangeschoten vrouwen, ik zat er helemaal doorheen. Bovendien had ik zelf ook de nodige glaasjes wijn in mijn lijf zitten. Ontspannen op mijn rug liggend heb ik genoten van de dames en moet ik bekennen dat ik in slaap ben gevallen.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag ik dat er nog een fles wijn leeg was, dat was het harde ding wat ik in miijn rug voelde. Buurvrouw lag met haar arm over de fles en vriendin met haar arm over mij nog in mijn bed. Geen van beiden leek wakker te worden.
Of het aan de Viagra lag waar ik er twee van geslikt had, ik had weer een stijve paal.
Nog slapend pakte vriendin mijn stijve beet, niet dat ze er veel mee deed maar het zorgde er wel voor dat ik niet mijn bed uit kon.
Een paar minuten later werd buurvrouw langzaam wakker, ik zag dat ze naar mijn stijve keek.
Mooiste was toch de blik in haar ogen, zo van wat heb ik in godsnaam gedaan.

Ze was welbewust, meer belust eigenlijk komen aanbellen, misschien niet direct om te neuken maar veel was er niet voor nodig om haar daartoe te verleiden. En nu wist ze even niet goed wat te doen. Ze wilde wel, dat beslist, maar nu ze nuchter was en geconfronteerd werd met iest wat ze nooit gdacht had te zullen doen. Onzeker keek ze mij aan, maar ik zei niets. In plaats daarvan gooide ik de fles op de grond en trok haar tegen mij aan. Gewoon lekker ontspannen tegen elkaar aan liggen. Ik streelde haar voorzichtig maar de beweging was genoeg om ook vriendin wakker te maken, die op haar beurt ook dicht tegen me aankroop.

Dus zei ik hardop, daar lig ik dan... een stijve van hier tot Tokio en twee vrouwen die willen knuffelen.

Nu keken de dames elkaar aan, jij of ik... maar grof taalgebruik en wilde sex, dat bleef nu achterwege. Vriendin vond dat het haar beurt was om te pijpen, maar buurvrouw wilde ook dus likten ze om de beurt dus toen ik klaar kwam kregen ze beiden een straal warm sperma in hun gezicht. Dit weekend zou heel erg lang gaan duren.

 

 

 

 

lekker ding

Ik heb in een vakantie in Gambia wel erg veel sex avonturen beleefd... Het gekke was dat ik er helemaal niet op uit was maar het overkwam steeds.

Mooi voorbeeld daarvan is dat ik in een restaurant zat te eten en schuin tegenover mij een wat oudere heer met een meisje van 25 - 30. Grote borsten, waar ze nogal mee pronkte, super kort rokje dat de jarretellen zichtbaar liet, hoge hakken en iets te veel make up. Oftewel een meisje wat de man gekocht had voor die avond, maar wel een ontzettend lekker geile meid. Ze zaten te praten en dronken er wat bij. Ik zag de man opstaan en weg lopen. Dacht dat de man naar het toilet liep, echter na een half uur was hij nog niet terug.

Het meisje werd wat zenuwachtig en wist niet goed wat ze moest doen. Het was niet echt een goedkoop restaurant en ik vermoedde dat de man haar nog niet betaald had en zij dreigde voor de rekening op te gaan draaien. Waarschijnlijk had ze daar niet genoeg geld voor bij zich. Ik zat eigenlijk te kijken hoe zich dat zou gaan ontwikkelen. Dat kreeg ze in de gaten en ze keek mij smekend aan.

Ik liet haar bij mij aan tafel plaats nemen en vroeg of ze wat drinken wilde. Glas locale whisky nam ze... scherp spul trouwens, daar komt dus de term vuurwater vandaan... Na nog twee whiskies gedronken te hebben kalmeerde ze een beetje en richtte ze haar aandacht op mij. Ik voelde een hand aan mijn benen die opweg was naar mijn edele delen. Dat was dus duidelijk...
Ik nam haar mee naar het toilet en haalde daar mijn pik uit mijn broek, ze begreep maar al te goed wat de bedoeling was. Toen ze mijn pik in haar mond nam pakte ik haar hoofd stevig vast en ben haar in haar mond gaan neuken. Ze probeerde te protesteren omdat ik heel mijn pik in haar mond liet verdwijnen, maar echt de kans kreeg ze niet, ik neukte haar vrij grof in haar mond. Probeer dan maar eens wat te zeggen ;-)  Ik wilde eigenlijk nog niet klaar komen maar als we lang in het toilet zouden blijven zou het personeel van het restaurant vast komen kijken. Dat waren bepaald geen lekkere meiden dus dat zag ik echt niet zitten. Ik spoot haar mond vol en ze had moeite het weg te slikken. Er kwamen wat druppels op haar topje. Dat zag ik wel maar zei er niets van.
Uit het toilet liep ik naar de kassa om af te rekenen. De eigenaar zag meteen de sperma op haar topje en keek mij aan en begon te lachen. Hij had meteen door hoe de vork in de steel zat.
Ik heb het meisje meegenomen naar mijn hotel waar ik haar nog flink heb geneukt. Haar kontje ontmaagd en tussen haar grote tieten geneukt. Ze heeft me de volgende morgen gemasseerd met haar grote borsten en nog een keer gepijpt. Dit keer liet ik haar gang gaan...

Na het ontbijt heb ik haar 20 euro gegeven waar ze erg blij mee was, ik had immers ook de rekening in het restaurant voor haar ook betaald. Ik wilde haar weg sturen, maar ze is toch nog een paar dagen bij me gebleven. Dagen waar ze kennis heeft gemaakt met kinkie spelletjes...

'

Gisterenavond de hele avond lekker zitten happen en drinken... Glaasjes wijn, Irisch Coffee etc. Ik had het wel naar mijn zin, na twaalven even naar buiten om de buren ook de nieuwjaarswens te geven. Een groot deel van de mensen in mijn staat waren elders de jaar wisseling aan het vieren dus was het relatief rustig op straat.
Ondanks de laaghangende bewolking toch veel vuurwerk wat werd afgestoken daardoor nogal veel herrie zodat ik mezelf niet eens verstond. Eén van mijn buren is een alleenstaande vrouw, gaf haar een hand en ze zei iets maar ik verstond er geen woord van. Daarom liep ik bij haar naar binnen en zag dat ze de hele avond alleen was geweest. Één glas op tafel... maar wel een lege wijnfles.
Daar zei ik iets van... zo van je hoeft toch niet in je eentje, waarop zij antwoorde dat ze alles alleen deed.
Ietwat lollig zei ik "echt alles" en daar bedoelde ik natuurlijk sex mee.
Ze had het wel door maar zei eigenlijk niet veel, wat binnensmonds gemompel.
Ik vermoede dat ze ondanks de wijntjes ff niet wist hoe zich een houding te geven, ook niet zo raar, zo goed kende ze mij eigenlijk niet.
Nog steeds lollig merkte ik op dat ik haar met alles hielp... schilderijtje ophangen, computer problemen, dus ook met...
Even zag ik haar ogen oplichten, alsof ze wilde zeggen "Ja graag!", maar dat zou ze nooit zomaar zeggen.
Ik had haar nog steeds geen nieuwjaars wens, had gegeven.
In plaats van een hand en een kusje op haar wang, pakte ik haar stevig vast en zoende haar vol op haar mond.
Tot mijn verbazing duwde ze mij niet van zich af.
Ik drukte haar nog steviger tegen mij aan en pakte haar kontje, ze begon me terug te zoenen en ook haar handen grepen mij beet.
Kreeg er wel meteen een stijve door wat ze gevoeld moet hebben.
Mijn date stond op straat met andere buren te kletsen en kon gelukkig niet binnenkijken.
Buurvrouw had gelukkig een jurkje aan zodat mijn handen als snel in haar slipje zaten en die naar beneden schoof en een nat kutje ontdekte.
Ik kon haar niet uitgebreid een beurt geven... en ik wist ff niet zo snel wat te doen.
Buurvrouw maakte mijn broek open en trok die naar beneden. Ze ging op haar knieen zitten en haalde mijn stijve uit mijn slip en begon me direct te pijpen. Ik was zo ontzettend geil geworden... waardoor ik veel te snel klaar kwam. Ze slikte mijn sperma en kwam overeind...
Zo heb ik vast een voorproefje, morgen wil ik de rest van je krijgen fluisterde ze in mijn oor
En nu terug naar je vriendinnetje... ik kreeg nog een zoen en werd naar buiten gebonjourd.
Mijn vriendinnetje keek me aan zo van waar bleef je nou, die wilde niet de hele nacht verdoen met kletsen met mijn buren.
Ik had ff nodig om dit te verwerken...

sex in de auto

Tegenwoordig gebeurt het niet zo vaak meer dat je lifters onderweg tegenkomt. Liftsters al helemaal niet...
Zelf heb ik vaak zat met mijn duim omhoog langs de kant van de weg gestaan en ook wel wat geile avonturen erdoor beleefd.

Twee vrouwen van midden veertig die mij meenamen... dat liep een beetje uit de hand. Twee dagen later kwam ik pas op mijn bestemming uit, doodmoe. Zo heb ik in de loop der jaren flink wat afgeneukt door te gaan liften.

Andersom is het zeer beperkt gebleven, slechts 1 x heb ik een vrouw meegenomen die er wel zin in had. Die zat me vanaf het begin al meteen op te geilen en het draaide er uiteindelijk op uit dat ze begon te pijpen terwijl ik nog reed. Snel een parkeerplaats opgereden waar ik wat meer kon genieten van haar geile mondje. Op de parkeerplaats heb ik haar nog flink geneukt, geil.. maar toch ietwat onhandig. Ze moest naar Zwolle en ik eigenlijk niet verder dan Utrecht, maar ben toch doorgereden naar Zwolle en onderweg nog een keer gestopt bij een weg restaurant.
We hebben daar wat gegeten en toen we weggingen was het inmiddels donker geworden. Terwijl we naar de auto liepen kreeg ik weer zin en heb haar staande tegen de auto geneukt, klaar komen mocht ik niet in haar kutje. Dat moest in haar mond... alsof ik dat erg zou vinden ;-)
Ik heb haar later die avond in Zwolle afgezet en terug gereden naar Utrecht, ben haar daarna nooit meer tegen gekomen helaas.

Wie heeft dit soort lift - ervaringen ook meegemaakt?

http://www.bdsmstore.nl/