geurvreter

Een bijzonder vervelend type die je echt niet tegen wilt komen, vreemd genoeg wordt hij in vrijwel elke supermarkt verkocht. De geurvreter is levensgevaarlijk, dat hij achter zweetvoeten aangaat is onplezierig. Als het daar maar bij blijft...

stamppot

Dit lid van de vrouwtjesbeestjes is beslist niet te verwarren met een type waar wij mannen dol op zijn, rondborstig en dol op... Dit vrouwspersoon heeft maar één doel in haar leven en dat is stampen, een lesbienne die liever mannen stampt dan hutspot. Een levensgevaarlijke pot!

fluitjevaneencent

We denken er vaak zo makkelijk over en we gaan meestal fluitend door het leven, echter deze grapjurk probeert de toon te zetten met een fluitje van een cent. LEVENSGEVAARLIJK !

getast

Hier hoeven geen woorden aan vuil worden gemaakt, echter een woord van waarschuwing is wel op z'n plaats. Dit monstertje is door mannenhaters bedacht... hoe kan het ook anders, dus opgepast mannenbroeders voordat ook jij een hoog stemmetje krijgt.

fellatelist

Nu moeten we de mannenbroeders toch ernstig waarschuwen, de fellatelist is weer in het land, deze gruwel is stiekem met de ouder heer Klaas in boot meegekomen. Hij heeft handig misbruik gemaakt van zwarte pieten discussies en heeft zo ons land kunnen betreden. Deze gevaarlijk gek verzamelt fallussen, dus mannen weest gewaarschuwt!

http://www.bdsmstore.nl/