Als je Haaksbergen uitrijd in de richting van Buursekom je na 2 0 4 kilometer aan linkerkant een parkeerplaats tegen. Weg inrijden en links is het. Zeer ruime parkeerplaats en 's avonds na 21.00 uur is er vaak wat te doen. Als er iemand alleen is laat men vaak eerst de autolichten aan zodat vanaf de weg te zien dat er iemand is. Bij drukte is alles gedoofd. Ook jongens op fietsen of scooters.

Parkeerplaats Veenbult, tussen afrit 28 (Gorinchem-Oost) en 29 (Leerdam). Aan het begin en eind een stuk bos. De meeste activiteiten vinden plaats aan het eind van de parkeerplaats. Eigenlijk de hele dag door vinden er activiteiten plaats met de nadruk op het eind van de middag zo tussen 16.00 - 19.00 maar ook daarna kan het er gezellig zijn. Altijd wat te doen. Mooi afgelegen en geen last van vervelende types omdat de eerstvolgende afslag na deze parkeerplaats een aantal kilometers verderop ligt. Zomers ook veel naakt recreanten langs het water.
Het publiek is alleen mannelijk en varieert van jong tot oud.

De parkeerplaats bij saunacomplex de Thermen, niet op de parkeerplaats van de sauna maar gelijk het bord P volgen van de parkeerplaats (rechts) uitzicht over het water en een mooi aangelegd park. Hier is veel wisselend jong en oud publiek na 21:00 uur.

http://www.bdsmstore.nl/