Vrijwel iedereen gaat ooit wel eens vreemd en daar is niets mis mee!

Soms heb je sexueel net iets meer of anders nodig dan in de bestaande relatie mogelijk is. Dat kan een relatie die verder heel goed kan zijn behoorlijk verstoren. Een simpel voorbeeld, jij wil graag eens ondervinden hoe het is om in je kontje geneukt te worden of simpelweg van een uitgebreid voorspel willen genieten. Maar jouw partner moet daar niets van hebben.
Je kunt dan jouw verlangens terzijde zetten, als je dat kan is dat mooi. Veel vaker zal dat gevoel steeds terug blijven komen en altijd weer frustratie oproepen. Dat kan heel vervelend zijn en je relatie flink verstoren.

Ook dat kan je accepteren, maar dat hoeft niet.

Je kunt ook jouw sexuele verlangens invullen door vreemd te gaan. Maar zoals zo vaak moet je dit willen en durven.
Wat je niet wilt is jouw huidige relatie op het spel zetten. En logisch je hebt immers een lieve partner waar je met heel je hart van houd en hij is niet alleen goed voor jou maar houd ook met heel zijn hart van jou.
Je kunt vreemd gaan zonder problemen te veroorzaken.

Om dat te doen moet je goed nadenken over hoe je dat gaat doen.
Het moet natuurlijk wel de moeite waard zijn om het te doen, dus de juiste partner vinden die aan jouw sexuele wensen kan en wil voldoen. Meer van hetzelfde zit je niet echt op te wachten. Dus is het zaak dat je anoniem op zoek gaat naar een sexpartner.
Uiteraard mag jouw wederhelft dat niet ontdekken.

Je begint met voor jezelf een alter ego te bedenken. Ee andere naam waar je jezelf achter verschuilt, als je een foto gebruikt mag dat natuurlijk niet een foto zijn waarop je herkenbaar bent. Niet alleen jouw partner kan jouw alter ego per ongeluk vinden, maar ook andere mensen die jou kennen. Dus zorg ervoor dat je beslist niet herkend kan worden. Een foto waar je gezicht niet op staat in een omgeving die niet bekend is.
Heb je dat niet dan zou je een foto kunnen bewerken met een programma zoals Photoshop.
Dat kan natuurlijk niet iedereen. Mocht je hulp nodig hebben... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Niet minder belangrijk, maak een nieuw emailadres aan https://www.google.com/intl/nl/gmail/about/ zodat jouw emailen niet per ongeluk door iemand anders gelezen kunnen worden.
Uiteraard is het dan wel handig om ook de browser geschiedenis te wissen, zodat jouw partner niet per ongeluk kan zien op welke sites je gekeken hebt!

Als je jouw alter ego bedacht hebt kan je jezelf inschrijven bij gratis datingsites en chatsites.
Kijk eens bij Knuz, Badoo, Tagged en paiq

Wees duidelijk over wat je wilt en dat je niet op zoek bent naar een relatie maar eenmalige sex. Daar zullen niet veel mannen bezwaar tegen hebben.
Zoek iemand die niet in jouw woonplaats woont, zodat je hem niet per ongeluk tegen kunt komen.
Uiteraard spreek je niet af in jouw eigen huis, is wel makkelijk maar veel te gevaarlijk.

Houd je aan deze "spelregels" en geniet van de sex.

orgasme

Over het vrouwelijk orgasme is al zoveel geschreven dat er eigenlijk geen geheimen meer rond zouden mogen bestaan. En toch denken nog veel vrouwen dat ze abnormaal zijn wanneer ze niet tot een orgasme komen. Bij sommigen lukt het enkel door masturbatie, anderen hebben zelfs nog nooit een orgasme gehad. Is er dan een fysieke oorzaak? Neen, het beleven van een orgasme, of het nu clitoriaal, vaginaal of een G-spot orgasme is, zit volledig tussen je twee oren. Verschillende factoren kunnen de oorzaak zijn voor het uitblijven van het hoogste genot.


Hier zijn enkele tips die tot een bevredigend sexleven leiden met zinderende orgasmes:

- Leer je eigen lichaam kennen: streel jezelf, masturbeer, zoek uit wat jij lekker vind. Zo kan je  aanwijzingen geven aan je partner.

- Experimenteer met speeltjes: breng een dildo of vibrator in terwijl je je laat beffen door je partner

- Concentreer je op wat jij voelt: veel vrouwen voelen hun eigen genot wegebben omdat ze te veel met hun partner bezig zijn. Richt je helemaal op je onderbuik. Voel hoe je spieren zich aanspannen, voel de prikkelingen door je heen gaan terwijl je clitje wordt gestimuleerd.

- Maak je niet druk omdat het wat langer duurt: bij de gemiddelde vrouw duurt het ongeveer 12 minuten voor ze klaarkomt.

- Durf je partner aanwijzingen te geven: vertel gerust wat je opwindt. Je partner zal heel geil worden als hij ziet hoe jij geniet.

- Laat je gaan: wees niet bang dat je te veel geluid gaat maken of een gek gezicht gaat trekken bij het klaarkomen. Schreeuw gerust heel de boel bij elkaar. Laat niets je afleiden van je concentratie om tot een orgasme te komen.

Tot slot: laat je fantasie de vrije loop. Elk orgasme begint in de hersenen.

Er zijn toch dingen waar je nog meer van kunt genieten. Veel mannen dromen ervan om sochtends wakker te worden omdat het lieftallige vrouwtje zijn pik in zijn mond heeft. Jongens dat is echt genieten, volledig mee eens.
Maar laat haar ook genieten... ga samen onder de douche en sop elkaar helemaal af en neem dan vooral de tijd om haar goed te verwennen met een zachte spons. Neem er even de tijd voor en geniet van de strelingen... geef haar dan staand een flinke beurt. Neuk haar langzaam in haar favoriete gaatje. Kom je klaar... eigenlijk als je denkt klaar te gaan komen laat haar dan gaan pijpen. En niet stoppen natuurlijk als je haar mond vol hebt gespoten. Laat haar nog even doorlikken en zuigen.

condoom

Hoe doe je een condoom om? Bij elke condoomverpakking is een gebruiksaanwijzing gevoegd. Zoiets ga je natuurlijk niet even lezen als je gaat vrijen!
Echter: vrijwel alle ongelukjes met condooms worden veroorzaakt door onjuist gebruik. Daarom is het erg belangrijk de gebruiksregels nauwkeurig door lezen. Als het de eerste keer is dat je een condoom gebruikt kun je van te voren een paar keer oefenen. Een jongen doet dat bij zichzelf, een meisje kan oefenen met bijvoorbeeld een dildo of een komkommer.


Juist gebruik van een condoom:

  • Open de verpakking door deze in het midden te scheuren en beide helften van de strip naar beneden te bewegen. Het condoom kan dan eenvoudig uit de strip genomen worden. Gebruik nooit een schaar, mes of iets anders scherps om de strip te openen!
  • Het condoom nooit van tevoren afrollen of opblazen.
  • Het omdoen van een condoom gaat het makkelijkst als de voorhuid van de stijve penis naar achteren is geschoven.
  • Neem de top van het condoom tussen duim en wijsvinger, zodat er geen lucht meer in zit en er ruimte overblijft om sperma op te vangen.
  • Plaats -als de penis volledig stijf is- het condoom op de top van de penis en rol met de andere hand het condoom zo ver mogelijk af over de stijve penis. Pas op voor beschadiging van het condoom door scherpe nagels of ruwe handen!
  • Houd na de zaadlozing het condoom vast bij de rand en trek terug voordat de penis verslapt.
  • Haal het condoom van de penis (niet te dicht bij je partner), leg er knoopje in en gooi het weg (niet in het toilet).
  • Controleer de houdbaarheidsdatum en neem het condoom pas vlak voor gebruik uit de folie.

Met condooms kan je meer dan alleen maar het juiste gebruik...
Vul het condoom met lauw water en gebruik het als een dildo... naar binnen brengen en dan zachtjes knijpen in het deel dat nog uitsteekt ;-)

Er zijn duizenden meningen over het fenomeen vreemd gaan... en uiteraard heb ik er ook wel een mening over. Feit is dat vrijwel iedereen dat wel eens doet of gedaan heeft of wil doen. De christelijk moraal van de laatste paar honderd jaar heeft ons verteld dat sex zondig is en alleen is toegestaan om kinderen te verwekken in een huwelijks relatie. Die stelling is wel aardig achterhaald.

Ik heb niets tegen vreemd gaan zolang jouw partner daar niet een hoop ellende over zich heen krijgt. Uiteraard moet je helemaal zelf weten wat je doet, met wie en hoe...

Toen ik nog getrouwd was genoot mijn ex ook wel eens van een andere pik dan de mijne, daar had niks op tegen... Hoewel ze het glashart ontkende, maar toen ze een geslachtsziekte opliep... je snapt hem. Nu heb ik geen teer zieltje zodat mijn ego geen enorme deuk heeft opgelopen, bovendien zo strikt nam ik het ook niet met de huwelijkse trouw. Ook ik genoot van andere vrouwen.. destijds maakten we beiden daar geen probleem van en dat is mijns inziens wel belangrijk.
Belangrijk is dat je ook je eigen partner niet vergeet... mijn ex is verzot op sperma slikken dus heb ik met "enige graagte"  haar daarin altijd voorzien. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit een andere vrouw ontmoet die beter kon pijpen zan zij dat deed...

Vreemdgaan... zorg er voor dat je er beiden mee kunt leven, anders haal je er uiteindelijk een hoop ellende mee op je dak.

http://www.bdsmstore.nl/