2 thaise meidenHet onderstaande is ons gemaild door een man die van een sexvakantie in Thailand heeft genoten die door xsecrets.nl is georganiseerd, hij wil anoniem blijven en heeft ons gevraagd zijn verhaal te plaatsen maar zijn naam te veranderen.

De dag dat ik op schiphol vertrok was ik  een beetje nerveus, niet omdat ik op vakantie ging maar omdat het een sexvakantie zou worden, dat had ik nog nooit gedaan.
De vlucht was met China Airlines waardoor ik sochtends vroeg al in Bangkok lande. Ik wilde wel wat meer dan alleen maar sex dus is mijn vakantie een rondreis geworden. Luxe was mij beloofd... en dat heb ik ook gekregen, in plaats van zoals de meeste mensen doen Bangkok meteen te bezoeken ben ik direct doorgevolgen naar Chaing Mai in het noorden.
Op het vliegveld daar kwam ik laat in de ochtend aan en werd ik opgewacht door mijn reisbegeleider en chauffeur, een Nederlander die daar woont. Snel de koffers in de auto gegooid en op weg naar mijn hotel, een Boutique Hotel... lekker zwembad erbij. Ik had het advies gekregen rustig aan te doen om even te wennen aan het tijdverschil en het temperatuur verschil. Mijn reisbegeleider, Michael zal ik hem noemen vertrok en zou mij savonds op komen halen.
In mijn hotel kamer werd ik opgewacht door een lekkere thaise meid, die schaars gekleed op mijn bed lag te wachten. Toen ik haar zag kreeg ik meteen een stijve...

Ze vond dat ik eerst mezelf op moest frissen in de badkamer...
Samen onder de douche waar ik door haar gesopt word en heel even raakte ze mijn stijve aan om die ook netjes af te soppen. Meer dan dat deed ze niet op dat moment. Maar nadat ze me afgedroogd had moest ik op het bed gaan liggen, waar ze mij heerlijk begon te pijpen. Aan de manier waarop ze dat deed was het duidelijk dat ik niet te snel klaar mocht komen, maar daar was ik veel te geil voor.
Ik pakte haar hoofd beet en zorgde ervoor dat ze mijn pik diep in haar mond nam, dat duurde echt niet lang en ik spoot haar mond vol, dat vond ze duidelijk lekker... en ze zorgde er dan ook voor dat ze me top op de laatste druppel leeg had gezogen.
Daarna kreeg ik een body to body massage om mij te ontspannen en ondanks dat ik nog steeds erg geil was viel ik in slaap.
Na een paar uur werd ik wakker en was het Thaise meisje vertrokken, ze had een briefje voor me achter gelaten.

"thank you, you tasted very nice"

Michael kwam mij een uur later ophalen en vroeg hoe mij eerste uurtjes in Thailand bevallen waren.
Ik lachte en vertelde dat ik fantastisch gepijpt was...

We zijn die avond samen uit eten gegaan wat voor mij een verrassing was omdat dat niet bij de prijs inbegrepen was.
Een kantoke dinnershow... Lekker gegeten, behoorlijk pittig moet ik zeggen en er werden traditionele dansen opgevoerd terwijl we zaten te zeten. Hartstikke leuk... daarna samen met Michael over de Night bazar gaan wandelen. Ik heb mijn ogen uit gekeken... vooral toen we naar de beergardens gingen. De eerste was een nette tent waar ze zelfs Belgische biertjes schonken, dat had ik echt niet verwacht.
Daarna naar de wat minder nette tenten.
Wat een lekkere meiden liep daar rond. Michael vroeg me of ik daar wat uit wilde zoeken voor de nacht of dat ik hetzelfde meisje nog een keer wilde, maar vertelde hij erbij die is alleen goed in pijpen. Ik had mijn keuze snel gemaakt... ze pijpt me de hele nacht maar door lachte ik.
Hij pakte zijn mobiele telefoon en na wat Thais met haar gesproken te hebben zei hij dat ze al naar het hotel onderweg was.

We hebben nog wat biertjes gedronken waarna Michael mij bij het hotel had afgeleverd.
Die nacht ben ik nog twee keer in haar mond klaar gekomen en ben ik tijdens een heerijk massage in slaap gevallen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd lag ze nog naast me en zijn we weer samen onder de douche gegaan,maar dit keer heb ik haar staand geneukt. Was wel ff wennen... de Thaise meisjes zijn echt een stuk kleiner dan wij, dus moest ik een beetje door de knieen... maar desalnietemin was het lekker. Ze heeft mijn pik nadat ik was klaargekomen schoon gelikt. Uiteraard kreeg ik weer een sopbeurt

Die dag ben ik een trekking tour gaan maken van twee dagen en heb dus ook in de jungle overnacht, was echt geweldig maar daar geen lekkere thaise tussen mijn lakens. Dat wist ik van te voren al en toch ben ik blij de tocht gemaakt te hebben.

Na Chaing Mai ben ik naar Thaton gereisd met Michael in zijn "kleine" Toyota Fortuner... wat een auto, daar kan je met gemak met z''n zessen in. In Thaton ben ik een avond alleen op stap gegaan en een beetje teveel bier gedronken. Geen sex... ik was al blij dat ik heelhuids in mijn hotelkamer was aangekomen (met hulp van een Tuk Tuk chauffeur). De volgende ochtend ben ik met een longtailboot naar Chiang Rai gereisd en onderweg door de jungle gevaren en een tussenstop gemaakt bij zo''n Hill Tribe.
Mooie ontspannen tocht overigens.

In Chiang Rai werd ik weer door Michael opgewacht die mijn koffers al bij het hotel had afgegeven waar ook een Thais meisje op me wachte.
Ik ben die dag mijn hotelkamer niet meer uitgekomen. Roomservice heeft eten en drinken gebracht en voor de rest ben ik alleen maar met dat meisje bezig geweest.
Wat en geile meid was dat zeg. We hadden heerlijk geneukt en ik lag bij te komen maar ze had er nog niet genoeg van, dus had ze een vibrator gepakt waarmee ze verder ging. Het duurde daardoor ook niet bepaald lang voor ik weer een stijve had die ze met plezier bereed.
Ik lag op mijn rug op het bed terwijl ze over me heen ging zitten en mijn pik eerst in haar natte kutje liet glijden maar daarna moest hij in haar kontje. Dat was erg strak en het koste ok wat moeite voor ik hem er helemaal in had. Ze kreunde nogal luid en kwam bijna gillend klaar...
Ik ben in slaap gevallen... ze had me compleet afgemat... dacht dat ik zelfs een schrale pik zou hebben, maar de volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door haar terwijl ze me aan het pijpen was.
Terwijl ze bezig was klopte Michael aan de deur... antwoord hoefde ik niet te geven dat deed zij al door weer luid te kreunen.
Dik een uur later heb ik haar achtergelaten en ben eerst gaan ontbijten. Daar zat Michael me op te wachten.

We hebben het programma voor die dag doorgenomen... De Witte Tempel en daarna zou ik gaan fietsen in in de omgeving.
Die Witte Tempel is toch wel een heel bijzonder ding, ik had iets religieus verwacht maar kwam ook oog in oog met allerlei westerse dingen... Spiderman om maar een voorbeeld te geven. Die dag ben ik vooral aan het kijken en bekijken geweest...
Voor savonds in mijn hotel had Michael dit keer twee meisjes geregeld, bisex meiden.... heerlijk, als ik moe werd gingen ze samen verder, maar ik heb ze wel alletwee een keer stevig moeten neuken en ze vond ook dat ze een portie warm sperma in hun mondjes verdient hadden. Goh wat vond ik dat nou erg.

De dagen daarna zijn we langzaam naar het zuiden afgereisd, Pitsanuloke, Nakhon Sawan, Ayutthaya en uiteindelijk Hua Hin aan het strand. Onder weg een paar lekkertjes tussen de lakens gehad.

In Hua Hin heeft Michael me overgedragen aan twee Thaise vriendinnen die de rest van mijn vakantie bij mij gebleven zijn. Voelde me zo af en toe bijna schuldig als ik samen met die meisjes op pad ging en dan brave boekhouders samen met Moeke zag lopen terwijl ze hun ogen niet van mijn vriendinnetjes af konden houden.
Eigenlijk ook niet zo raar... uitermate geil gekleed... ultra korte rokjes etc etc. Werd er zelf natuurlijk ook flink geil van.
Twee weken lang elke dag net zo vaak sex als ik wilde en aan kon. Kontjes, kutjes en mondjes die graag gevuld wilden worden overal en altijd.
Zelfs toen we met z'n drietjes op stap waren en ik een stijve kreeg terwijl we op een terrasje zaten te drinken...  werd ik meegenomen naar een donker hoekje en eerst even snel leegezogen. De meisjes zorgden er met veel plezier voor dat ik niet lang een stijve had, ook al was dat midden in Hua Hin, verbazingwekkend hoe inventief dat duo was.

Mijn vakantie zit erop helaas... maar volgend jaar ga ik beslist weer...

Sjaak.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/