Ieder dag zag ik je voorbij komen en genoot ik van je. Ik had je nadat ik je de eerste keer in de bioscoop had gezien geprobeerd je stiekem in de gaten te houden. Uit te vissen wie je bent, what makes you tick.

In het geheim droomde ik van je en dat waren niet bepaald het soort dromen waar je over verteld. Door die dromen begon je mijn leven steeds meer te beheersen. Ik kon je niet meer uit mijn gedachten krijgen. Maar die dromen zijn dan ook zo ongelooflijk geil.

Steeds weer zie ik dat beeld voor me. Je ziet eruit als een ondeugend meisje en kijkt me aan met ogen die eigenlijk zeggen mag ik je pik uit je broek halen. Alleen de gedachte al bezorgt me een stijve pik.
Jij als dat geile sletje die mijn stijve pik kusjes geeft. Ik vertel stap voor stap hoe je verder moet gaan. Hoe je een man zoals ik kan laten genieten. Intussen heb ik je bloesje opgemaakt en kan ik in je behaatje kijken naar je borstjes.  Je maakt je behaaltje los voor me zodat ik ze helemaal kan zien.

Maar nu heb je me echt geil gemaakt en wil ik je eigenlijk bruut nemen. Ineens ben ik niet meer zo afwachtend en ruk ik letterlijk je de kleren van het lijf. Ik ben geil en ik wil je... NU en hier. Je kijkt me aan en ik zie een glimlach op je gezicht... Je wilt het net zo graag als ik. Geile slet je vind het lekker als ik je hard neem! Ik zal je neuken tot je gilt van genot, mijn laatste druppel zal ik in je spuiten. Hoe dat weet  ik nog niet... je mond, je kutje en je kontje krijgen allemaal een beurt. Ja ook dat parmantige kontje moet eraan geloven slet. Maar eerst wil ik je zien vingeren... je kutje zien glinsteren van jouw geilheid. Laat me zien hoe geil je bent... laat me genieten slet.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/