Wij gaan graag op wintersport, sexsport noemen we het ook wel eens. Dat is ooit begonnen als een geintje tijdens een zomer vakantie waarbij wen een rondreis maakten. Elke dag weer in een nieuw bed. Ik maakte quasi gekscherend de opmerking dat het bed ingewijd moest worden. We kunnen nooit goed slapen in een bed waar we geen sex in hebben gehad... zo ook met de douche. Vrouwlief had er wel zin in ;-)
Sindsdien zijn wij tijdens vakantie sexueel veel actiever dan thuis. We verzinnen iedere keer wel iets waar we nog nooit...
Zo gebeurde dat ook in een sauna tijdens een wintersport vakantie. Ik was nog nooit gepijpt in de sauna en vrouwlief wilde daar graag verandering in brengen. En ja ze is gek op pijpen, ze vind het fijn om mij te laten genieten en vind het geweldig als ik in haar mond klaar kom.
Zo werden wij betrapt door een ander stel dat ook van de sauna gebruik wilde maken. Vrouwlief hield wel snel op maar ik on mijn stijve niet snel genoeg verstoppen onder de handdoek.
Het stel had het uiteraard meteen door en de man Hans lachte breeduit, zijn vrouw Hanneke iets minder, die wist zich niet goed een houding te geven. Was even schrikken maar al snel maakte Hans opmerkingen te over. Mijn wederhelft, Anja, is nog steeds een lekker wijf met flinke grote tieten waar Hans steeds een beetje stiekem naar gluurde.
Zijn eigen vrouw Hanneke was iets minder rijkelijk bedeeld maar had toch op z'n minst wel een C-cup en zag er verder ook wel smakelijk uit.
En daar zat ik dan, nog steeds met een stijve die niet weg wilde gaan. Hanneke keek verdacht vaak naar mijn harde plassertje, terwijl haar man Anja nog net niet aflikte.
Intussen werden de opmerkingen steeds minder netjes en Hans kreeg ook een stijve wat Anja ook niet was ontgaan. Nu zijn wij niet bepaald jaloers aangelegd en laten elkaar vrij wat sex betreft maar het met een ander doen waar je dan zelf bij ben is toch net wat anders. Ik zag aan de ogen van Anja dat ze nog steeds zin had en ik zag haar ook naar Hans kijken. Ze ging wat verzitten zodat hand een nog wat mooier uitzicht had, haar benen wijder zodta hij haar kale kutje kon bekijken. Hans schoof wat dichterbij en zou liefst meteen Anja gepakt hebben, maar ik denk dat hij zich inhield omdat hij niet alleen was. Anja keek mij aan met een blik van "mag ik". Ik knikte alleen maar en ze legde meteen een hand op een been van Hans, die nog wat dichterbij schoof.
Zijn Hanneke wist nog niet goed wat ze moest doen of zeggen. Dus stond ik op en ging naast haar zitten, ze keek me wanhopig aan, niet goed wetend wat ze met deze situatie aan moest.
Anja tijfelde niet langer en gin op haar knieen tussen de benen van Hans zitten en begon hem te pijpen.
Hanneke wilde protesteren maar die kans gaf ik haar niet, ik pakte haar had en legde die op mijn stijve waarop ze mij onzeker aankeek. En ik greep haar stevig vast en zag haar tepels hard worden. Ze wilde wel maard durfde nog niet goed.
Maar mijn stijve liet ze echt niet los, die hield ze zo stevig vast alsof dat haar reddingsboei was. Dus fluisterde ik in haar oor dat ze me ook wel mocht pijpen in de veronderstelling dat ook Hanneke graag...
In plaats daarvan fluisterde ze angstig dat ze dat nooit deed.
Tja, dan maar eens lekker neuken, zei ik, en trok haar op mijn schoot. Nog durfde ze niet...
Ik zei tegen haar dat ze zich niet in hoefde te houden, haar hans deed dat immers ook niet. En ik speelde met haar tepels, beet er zachtjes in.
Dat mag wel harder hoor... je mag me hard aanpakken als je wilt.
Begin jij maar eens mij zo lekker te neuken, antwoorde ik.
Ook dat had ze zo nog nooit gedaan, zij lag altijd onder op haar rug zodat Hans snel kon neuken en klaar komen.
Ze kwam wat omhoog en frommelde mijn stijve in haar toch wel erg natte kut.
Hans vond het toch niet helemaal je van het dat zijn vrouwtje mij aan het neuken was en er zichtbaar van genoot.
Of hij wilde protesteren weet ik niet, maar kans kreeg hij niet echt Anja liet hem klaarkomen en zoog hem compleet leeg.
Terwij hij klaar kom ging ze net als Hanneke mij bereed Hans berijden die daar zichtbaar genoot.
Hanneke was over haar twijfel heen en ging helemaal los. Lang voordat ik klaar zou kunnen komen kwam zei al luid kreunend aan haar hoogtepunt en liet zich opzij van mij vallen. Half op haar buik.
Ik greep haar stevig beet en trok haar kontje wat omhoog en drukte mijn pik in haar kont. Dat had heel wat gekreun te gevolg, maar het beviel haar echt wel. Ik gaf haar een tik op haar billen om haar wat aan te vuren.
Haar Hans keer verbaas toe maar genoot ook uitgebreid van de grote tieten van Anja die hem zo ongeveer schraal neukte.
Hanneke was niet veel gewend, dat was wel duidelijk maar genoot ervan en had er voorlopig ook nog niet genoeg van. Haar echtgenoot wel, die was net nog even verder leeg gezogen door Anja en was compleet kapot gegaan.
Ik ga naar bed, kom jij ook zo mompelde hij naar Hanneke. Die mompelde nog wat terug maar wat... geen idee.
Ik kwam daarna vrij snel klaar,  dat was nog maar mijn eerste keer. Ik moet eerst netjes afgesopt worden dus werd ik door de dames mee gesleept naar een douche. Twee minuten later waren we tot de conlusie gekomen dat onze kamer een beetje gerieflijker zou zijn.
Kamer werd natuurlijk meteen bed.
En Anja begon me direct te pijpen waar Hanneke ietwat gebiologeerd naar keek. Ze had het nog nooit gedaan en zou het nooit zomaar doen, maar Anja trok haar erbij en duwde haar hoofde bijna letterlijk op mijn stijve.
Hij smaakt echt lekker hoor... probeer maar eens en duwde mijn stijve in haar open mond. Hanneke probeerde het even en keek verbaasd naar mij. Dat smaakt echt lekker... mag ik... Anja keek heel even toe maar wilde ook en begin lang mijn pik te likken. Zo raakte de tonge van de dames elkaar en niet veel langer werd dat meer dan tomgen.
Ze lagen te zoenen en vergaten mij compleet.
Dat was niet de bedoeling.
Hee, ik ben hier de meester in huis, bromde ik. Anja lachte even maar Hanneke keek me aan met vragende ogen. Ik maakte vervolgens een geintje... over de knie. Hanneke bood vervolgens haar kontje aan waar ik haar fikse tik op gaf, ze kreunde. Niet omdat ik haar pijn deed. Nee ze werd er zo mogelijk nog geiler van, dus kreeg ze nog een paar tikken.
Anja keek mij aan.
Ik gaf haar de opdracht om de tepels van Hanneke te bijten.
Zorg dat die geile slet het goed voelt !
Hanneke ging helemaal door het lint, er ging een compleet nieuwe wereld voor haar open. Anja en ik hebben haar uitgebreid onder handen genomen en ik heb haar in haar mond geneukt terwijl Anja haar kutje likte.
Ze is vrij laat die nacht naar haar eigen kamer gegaan, waar Hans lag te snurken.
Die vakantie is ze bijna elke nacht stiekem bij ons in bed gekropen als Hans in slaap was gevallen.
Ze werd onze sexslavin, van mij maar ook van Anja.
Die vakantie is al een flinke tijd geleden, maar Hanneke komt geregeld bij ons op bezoek. Ze woont niet zo ver weg bij ons vandaan en werkt ook vlakbij waar ik werk.
Tijdens de lunch spreken we regelmatig af en krijgt Hanneke een aanvulling op haar lunch, een stevig portie sperma. Want daar is ze nu zo ongeveer verslaafd aan. Haar Hans mag ze zo af en toe wel eens pijpen, maar liefst neukt hij haar nog steeds als ze wijdbeens op haar rug ligt.
FF flink tekeergaan en dan in slaap vallen, dat vind hij het lekkerst.
Hanneke vind het prima, ze krijgt nu veel en precies wat ze graag wil.

 

 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/