Gisterenavond de hele avond lekker zitten happen en drinken... Glaasjes wijn, Irisch Coffee etc. Ik had het wel naar mijn zin, na twaalven even naar buiten om de buren ook de nieuwjaarswens te geven. Een groot deel van de mensen in mijn staat waren elders de jaar wisseling aan het vieren dus was het relatief rustig op straat.
Ondanks de laaghangende bewolking toch veel vuurwerk wat werd afgestoken daardoor nogal veel herrie zodat ik mezelf niet eens verstond. Eén van mijn buren is een alleenstaande vrouw, gaf haar een hand en ze zei iets maar ik verstond er geen woord van. Daarom liep ik bij haar naar binnen en zag dat ze de hele avond alleen was geweest. Één glas op tafel... maar wel een lege wijnfles.
Daar zei ik iets van... zo van je hoeft toch niet in je eentje, waarop zij antwoorde dat ze alles alleen deed.
Ietwat lollig zei ik "echt alles" en daar bedoelde ik natuurlijk sex mee.
Ze had het wel door maar zei eigenlijk niet veel, wat binnensmonds gemompel.
Ik vermoede dat ze ondanks de wijntjes ff niet wist hoe zich een houding te geven, ook niet zo raar, zo goed kende ze mij eigenlijk niet.
Nog steeds lollig merkte ik op dat ik haar met alles hielp... schilderijtje ophangen, computer problemen, dus ook met...
Even zag ik haar ogen oplichten, alsof ze wilde zeggen "Ja graag!", maar dat zou ze nooit zomaar zeggen.
Ik had haar nog steeds geen nieuwjaars wens, had gegeven.
In plaats van een hand en een kusje op haar wang, pakte ik haar stevig vast en zoende haar vol op haar mond.
Tot mijn verbazing duwde ze mij niet van zich af.
Ik drukte haar nog steviger tegen mij aan en pakte haar kontje, ze begon me terug te zoenen en ook haar handen grepen mij beet.
Kreeg er wel meteen een stijve door wat ze gevoeld moet hebben.
Mijn date stond op straat met andere buren te kletsen en kon gelukkig niet binnenkijken.
Buurvrouw had gelukkig een jurkje aan zodat mijn handen als snel in haar slipje zaten en die naar beneden schoof en een nat kutje ontdekte.
Ik kon haar niet uitgebreid een beurt geven... en ik wist ff niet zo snel wat te doen.
Buurvrouw maakte mijn broek open en trok die naar beneden. Ze ging op haar knieen zitten en haalde mijn stijve uit mijn slip en begon me direct te pijpen. Ik was zo ontzettend geil geworden... waardoor ik veel te snel klaar kwam. Ze slikte mijn sperma en kwam overeind...
Zo heb ik vast een voorproefje, morgen wil ik de rest van je krijgen fluisterde ze in mijn oor
En nu terug naar je vriendinnetje... ik kreeg nog een zoen en werd naar buiten gebonjourd.
Mijn vriendinnetje keek me aan zo van waar bleef je nou, die wilde niet de hele nacht verdoen met kletsen met mijn buren.
Ik had ff nodig om dit te verwerken...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/