sex in de auto

Tegenwoordig gebeurt het niet zo vaak meer dat je lifters onderweg tegenkomt. Liftsters al helemaal niet...
Zelf heb ik vaak zat met mijn duim omhoog langs de kant van de weg gestaan en ook wel wat geile avonturen erdoor beleefd.

Twee vrouwen van midden veertig die mij meenamen... dat liep een beetje uit de hand. Twee dagen later kwam ik pas op mijn bestemming uit, doodmoe. Zo heb ik in de loop der jaren flink wat afgeneukt door te gaan liften.

Andersom is het zeer beperkt gebleven, slechts 1 x heb ik een vrouw meegenomen die er wel zin in had. Die zat me vanaf het begin al meteen op te geilen en het draaide er uiteindelijk op uit dat ze begon te pijpen terwijl ik nog reed. Snel een parkeerplaats opgereden waar ik wat meer kon genieten van haar geile mondje. Op de parkeerplaats heb ik haar nog flink geneukt, geil.. maar toch ietwat onhandig. Ze moest naar Zwolle en ik eigenlijk niet verder dan Utrecht, maar ben toch doorgereden naar Zwolle en onderweg nog een keer gestopt bij een weg restaurant.
We hebben daar wat gegeten en toen we weggingen was het inmiddels donker geworden. Terwijl we naar de auto liepen kreeg ik weer zin en heb haar staande tegen de auto geneukt, klaar komen mocht ik niet in haar kutje. Dat moest in haar mond... alsof ik dat erg zou vinden ;-)
Ik heb haar later die avond in Zwolle afgezet en terug gereden naar Utrecht, ben haar daarna nooit meer tegen gekomen helaas.

Wie heeft dit soort lift - ervaringen ook meegemaakt?

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/