kop116

Wat ben ik allejezus blij dat het weekend achter de rug is... klinkt gek, maar ben blij dat ik vanmorgen weer aan het werk kon. Ben ik hard aan toe, compleet versleten. Begin ik nu ineens oud te worden of...

Sinds een paar weken heb ik een nieuw sexvriendinnetje. Puur alleen voor sex, niet mijn idee maar van haar.
Mannen die zich afvragen hoe je daar dan aankomt, sorry geen idee. Dit vriendinnetje ken ik al heel lang. Ooit, een eeuw geleden of zoiets hadden we meer samen dan alleen maar sex. Maar mijn leven ging rechts af en het hare links af. Kwam bij dat ze verhuisde voor haar werk en dat was meteen einde oefening. En oefenen deden we, veeeeeeel.

Maand of twee geleden kreeg ik een mailtje... zoiets... weet je nog wie ik ben? Mocht ik het vergeten zijn, na een bak koffie... aan de wijn kwam ik niet toe, herinnerde ik mij haar passie. Nee ze was geen achttien meer, maar mijn god de passie sprong er van af. Na een voorzichtig kusje zoende ze me als een verliefde tiener, die minstens drie maanden geen sex had gehad.
Twee handen op mijn billen die mij tegen haar aandrukten. Natuurlijk voelde ze hoe mijn pik hard werd en die moest natuurlijk bevrijd worden.
Die middag gebeurde er van alles, ik had alleen de botte pech dat ik een afspraak had waar ik echt niet onderuit kon.

Daarna nog een keer afgesproken waarbij we gestoord werden. Ook balen... en na wat vluggertjes spraken we af om de tijd voor elkaar te nemen.
Afgelopen weekend was het zover, eindelijk dacht ik.

Om ongestoord te kunnen genieten van elkaar had ik wat snelle gerechten en koude schotels in huis gehaald, verschillende broodjes etc. en uiteraard genoeg te drinken en wat noodzakelijke wijntjes. Uiteraard slagroom, honing en meer op te likken spul...
Bovendien heeft Durex tegenwoordig heel geil spul om te smeren en wat blauwe snoepjes mochten ze nodig zijn.

In plaats van elkaar meteen heftig af te matten hebben we langzaam van elkaar genoten, maar zijn niet echt gestopt.
Ze begon met me te pijpen... tergend langzaam, alsof ze niet wilde dat ik klaar zou komen. Ik dacht echt dat ik gek werd... ik moest klaar komen. Maar iedere keer remde ze me weer af en begin opnieuw. Ik kon me niet langer inhouden en greep haar hoofd stevig vast en begon haar wild in haar mond te neuken. Dat sletje moest maar eens voelen en slikken!
Klaar komen viel ik achterover zodat mijn sperma alle kanten opvloog. In haar gezicht, over die lekkere tieten van haar, over mijn eigen buik.

Likken slet gromde ik nog steeds klaarkomend... ze genoot ervan.
Niet alleen van mijn sperma, maar ook dat ik haar dwong.
Gaandeweg ontdekte ik dat ze het geweldig vond dat ik haar zo nu en dan echt stevig aan pakte. Beetje dominant af en toe, tik op haar billen, tepels soms net wat te hard in bijten. Die tepels stonden ook wel heel erg uitdagend naar voren priemen.
Bijten in haar klitje... eerst schrok ze maar ze werd er wel heel erg wild van, natte kut had ze al, veel natter kont dat niet worden...

Dit weekend hebben we op bijne elk denkbare manier van en met elkaar genoten. Ik heb het niet geteld, maar haar kutje heb ik meerdere keren volgespoten, net als haar kontje en niet te vergeten dat geile mondje, vanmorgen nog voor ik aan het werk ging. Het was lekker echt... maar ik ben kapot, versleten, op en zoekende naar een nieuwe batterij. Mijn pik heeft rust nodig... een nachtje in ieder geval, denk ik.

Hoewel....

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/