blow job

Was uit eten met een vriend, die spreekt beroerd Nederlands dus spreken we samen meestal Engels. Ik heb er geen moeite mee en kan me redelijk goed uitdrukken in het Engels, niks aan de hand dus. Grappig is de bijkomstigheid dat mensen in de oomgeving vaak denken dat we dan beiden geen Nederlands spreken of verstaan. Zo gebeurde het dat we zaten te eten in een Japans restaurant in Arnhem en ik vang een flard van en geprek op van twee dames aan een tafeltje achter mij.

Deze dames spraken over mijn en jullie site: xsecrets.nl
Uiteraard deed ik mijn best om goed mee te luisteren. Mijn vriend had dat natuurlijk snel door en wilde weten wat er aan de hand was.
Toen ik hem dat uitlegde verscheen er een grote smile op zijn gezicht.

Hoewel ik het niet letterlijk kon volgen was het me duidelijk dat ze tegen elkaar aan het opscheppen waren.
De een had het over haar man en wat ze allemaal met hem doet, zij vond at het heel wat was, maar daar denk ik iets genuanceerder over.
Haar vriendin vertelde over de site en hoe ze alles aan het uit proberen zou zijn wat ze kon vinden, grappig werd het dat ze beweerde dat met mij gedaan te hebben.
Ik zou haar geleerd hebben hoe ze een man echt lekker kan pijpen.

Zo zou ik van alles met haar gedaan hebben en zij met mij, waar we samen ongelooflijk van genoten. Meerdere orgamses achter elkaar, zou ze hebben gehad.
Ik zou haar in al haar gaatjes geneukt hebben, op de meest spannende plekjes...
Haar fantasie... maar ik kreeg er wel een stijve door...

Toen ik zag dat de meisjes wilden vertrekken heb ik snel afgerekend en naar buiten gegaan. Op de stoep hebben we even gewacht tot zij ook buiten kwamen en ik zag meteen dat ze hun auto op dezelfde parkeerplaats hadden gezet als ik de mijne. Ik liet ze voor mij lopen en gaf op de parkeer plaats het meisje een tik op haar kontje.
Ze draaide zich om en wilde waarschijnlijk iets zeggen maar daar kreeg ze niet de kans voor.
Op je knieen, mond open en ogen dicht, zei ik tegen haar.
Die mond ging wel open maar niet op haar knieen...
Ik stapte op haar af en vertelde wie ik ben, uiteraard gewoon in het Nederlands.

Ze wist zich geen houding te geven, maar daar hielp ik haar bij. Ik duwde haar naar beneden... wat ze nu wel deed en niet alleen ging haar mond open, ze maakte ook mijn broek open en begon me te pijpen. We stonden tussen twee auto's in in het donker dus heeft niemand echt gezien wat er gebeurde. Op haar vriendin na natuurlijk. Die keek wel erg nadrukkelijk, maar hield zich buiten wat wij deden.
Nadat ik dat geile mondje volgespoten had heb ik haar mijn visitekaartje gegeven... bel me...!

Ook haar vriendin heb ik een kaartje gegeven. Ben benieuwd wie mij gaat bellen

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/