Geef jouw sexleven een extra drive door tijdens de sex te praten. Niet over de prijs van de boontjes natuurlijk, maar praat over wat je aan het doen ben, over wat je wilt doen of wat je lekker vind.
Dat is niet voor iedereen even makkelijk, daarom kun je het beste beginnen met relatief onschuldige dingen. Ben je met een man bezig... geef zijn penis een naam en praat tegen hem als je hem gaat pijpen.

Een andere makkelijke manier is om te beginnen is praten over wat de ander doet. Bijvoorbeeld: "Mmmhhh wat lekker doe je dat met je tong" of "Ga vooral door met het strelen van mijn ballen."
Of... "wat een lekker nat kutje heb je."

Als je er over twijfelt of je dit wel kunt, oefen dan gewoon voor de spiegel daar zul je in het begin vooral jezelf aan het lachen mee maken, maar je raakt er wel door aangewend om die woorden te gebruiken. Breid daarna je woordenschat uit met andere sexueel getinte woorden.

Er zijn ook mensen die het heerlijk vinden om op allerlei geile manieren toegesproken te worden, zoals Sletje of spermaslet. Voor deze mensen moet je wel je hele sexuele vocabulaire aanspreken. Maar belangrijkste hierbij is de toon die je gebruikt! De toon en je houding zijn bepalend of het gesprokene opwindend is of niet! Houd er wel rekening mee dat lang nie alle vrouwen zo aangesproken willen worden, sommige vrouwen zullen er totaal op af knappen.
Mannen zijn wat dat betreft anders die zullen als ze zodanig wordne toegesproken tijdens de sex het sneller als sexueel stimulerend zien.

Zij wil zelf graag bovenop om te neuken

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/