Vrijwel iedereen gaat ooit wel eens vreemd en daar is niets mis mee!

Soms heb je sexueel net iets meer of anders nodig dan in de bestaande relatie mogelijk is. Dat kan een relatie die verder heel goed kan zijn behoorlijk verstoren. Een simpel voorbeeld, jij wil graag eens ondervinden hoe het is om in je kontje geneukt te worden of simpelweg van een uitgebreid voorspel willen genieten. Maar jouw partner moet daar niets van hebben.
Je kunt dan jouw verlangens terzijde zetten, als je dat kan is dat mooi. Veel vaker zal dat gevoel steeds terug blijven komen en altijd weer frustratie oproepen. Dat kan heel vervelend zijn en je relatie flink verstoren.

Ook dat kan je accepteren, maar dat hoeft niet.

Je kunt ook jouw sexuele verlangens invullen door vreemd te gaan. Maar zoals zo vaak moet je dit willen en durven.
Wat je niet wilt is jouw huidige relatie op het spel zetten. En logisch je hebt immers een lieve partner waar je met heel je hart van houd en hij is niet alleen goed voor jou maar houd ook met heel zijn hart van jou.
Je kunt vreemd gaan zonder problemen te veroorzaken.

Om dat te doen moet je goed nadenken over hoe je dat gaat doen.
Het moet natuurlijk wel de moeite waard zijn om het te doen, dus de juiste partner vinden die aan jouw sexuele wensen kan en wil voldoen. Meer van hetzelfde zit je niet echt op te wachten. Dus is het zaak dat je anoniem op zoek gaat naar een sexpartner.
Uiteraard mag jouw wederhelft dat niet ontdekken.

Je begint met voor jezelf een alter ego te bedenken. Ee andere naam waar je jezelf achter verschuilt, als je een foto gebruikt mag dat natuurlijk niet een foto zijn waarop je herkenbaar bent. Niet alleen jouw partner kan jouw alter ego per ongeluk vinden, maar ook andere mensen die jou kennen. Dus zorg ervoor dat je beslist niet herkend kan worden. Een foto waar je gezicht niet op staat in een omgeving die niet bekend is.
Heb je dat niet dan zou je een foto kunnen bewerken met een programma zoals Photoshop.
Dat kan natuurlijk niet iedereen. Mocht je hulp nodig hebben... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Niet minder belangrijk, maak een nieuw emailadres aan https://www.google.com/intl/nl/gmail/about/ zodat jouw emailen niet per ongeluk door iemand anders gelezen kunnen worden.
Uiteraard is het dan wel handig om ook de browser geschiedenis te wissen, zodat jouw partner niet per ongeluk kan zien op welke sites je gekeken hebt!

Als je jouw alter ego bedacht hebt kan je jezelf inschrijven bij gratis datingsites en chatsites.
Kijk eens bij Knuz, Badoo, Tagged en paiq

Wees duidelijk over wat je wilt en dat je niet op zoek bent naar een relatie maar eenmalige sex. Daar zullen niet veel mannen bezwaar tegen hebben.
Zoek iemand die niet in jouw woonplaats woont, zodat je hem niet per ongeluk tegen kunt komen.
Uiteraard spreek je niet af in jouw eigen huis, is wel makkelijk maar veel te gevaarlijk.

Houd je aan deze "spelregels" en geniet van de sex.

Zij wil zelf graag bovenop om te neuken

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/