condoom

Hoe doe je een condoom om? Bij elke condoomverpakking is een gebruiksaanwijzing gevoegd. Zoiets ga je natuurlijk niet even lezen als je gaat vrijen!
Echter: vrijwel alle ongelukjes met condooms worden veroorzaakt door onjuist gebruik. Daarom is het erg belangrijk de gebruiksregels nauwkeurig door lezen. Als het de eerste keer is dat je een condoom gebruikt kun je van te voren een paar keer oefenen. Een jongen doet dat bij zichzelf, een meisje kan oefenen met bijvoorbeeld een dildo of een komkommer.


Juist gebruik van een condoom:

  • Open de verpakking door deze in het midden te scheuren en beide helften van de strip naar beneden te bewegen. Het condoom kan dan eenvoudig uit de strip genomen worden. Gebruik nooit een schaar, mes of iets anders scherps om de strip te openen!
  • Het condoom nooit van tevoren afrollen of opblazen.
  • Het omdoen van een condoom gaat het makkelijkst als de voorhuid van de stijve penis naar achteren is geschoven.
  • Neem de top van het condoom tussen duim en wijsvinger, zodat er geen lucht meer in zit en er ruimte overblijft om sperma op te vangen.
  • Plaats -als de penis volledig stijf is- het condoom op de top van de penis en rol met de andere hand het condoom zo ver mogelijk af over de stijve penis. Pas op voor beschadiging van het condoom door scherpe nagels of ruwe handen!
  • Houd na de zaadlozing het condoom vast bij de rand en trek terug voordat de penis verslapt.
  • Haal het condoom van de penis (niet te dicht bij je partner), leg er knoopje in en gooi het weg (niet in het toilet).
  • Controleer de houdbaarheidsdatum en neem het condoom pas vlak voor gebruik uit de folie.

Met condooms kan je meer dan alleen maar het juiste gebruik...
Vul het condoom met lauw water en gebruik het als een dildo... naar binnen brengen en dan zachtjes knijpen in het deel dat nog uitsteekt ;-)

Zij wil zelf graag bovenop om te neuken

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/