Beffen is het oraal bevredigen van de vrouw. Goed beffen is meer dan alleen het likken van de vagina en we zullen proberen je hier wat meer over beffen te vertellen. Voor als je het nog nooit gedaan hebt, maar ook als je het al vaker hebt gedaan kunnen we je misschien nog wat handige tips en trucs geven.

Ongeveer 55% van de mannen bevredigt de vrouw oraal. Van deze 55% vindt 95% het heerlijk om te doen, terwijl 82% van de vrouwen het opwindend vindt om oraal bevredigd te worden.

De kunst van beffen ligt in het feit hoe snel je als man kunt ontdekken wat een vrouw lekker vindt bij het beffen. Dit kan ze natuurlijk gewoon zeggen, maar niet iedere vrouw praat hier tijdens de seks zo gemakkelijk over en dus moet je als man op haar lichaamstaal letten en op bijvoorbeeld gekreun. Beffen is voor vrouwen vaak de combinatie van strelen en stimulatie met de handen en het afwisselend likken van haar vagina.

Open met je vingers de schaamlippen van de vrouw en begin langzaam met je tong de binnenste schaamlippen en het gebied rond de clitoris te likken. Om de clitoris draai je cirkeltjes. Sommige vrouwen zijn erg gevoelig bij het likken van haar clitoris, als je dat merkt kun je het likken van haar clitoris beter afwisselen met het gebied er omheen, vindt ze het heel lekker dan kun je met je tong meer aandacht op haar clitoris leggen. Met je tong kan je ook krachtige, korte bewegingen over haar clitoris maken of een andere manier is om met een platte uitgestrekte tong, lange likkende bewegingen te maken. Natuurlijk kun je met een uitgestrekte tong ook in de vagina van de vrouw gaan met penetrerende bewegingen, voor een zogenaamde ‘tongue fuck’.  
Wat door veel vrouwen wordt gewaardeerd is wanneer de man zijn lippen om de clitoris van de vrouw sluit en zachtjes zuigende bewegingen maakt. Let dan wel goed op haar reactie, want een clitoris kan uiterst gevoelig zijn!
Zoals eerder gezegd is het lekker wanneer het beffen wordt afgewisseld met handen en vingers. Je kunt natuurlijk ook in combinatie met het beffen met één of meerdere vingers haar vagina bevredigen, maar kan dit ook afwisselen.

De gemakkelijkste manier om een vrouw te beffen is wanneer de vrouw op haar rug ligt en de man met zijn hoofd tussen haar benen. Als man kun je dan met je handen en tong overal gemakkelijk bij en de vrouw ligt ontspannen.

Een andere positie is dan de vrouw op haar knieën gaat zitten en de man van achteren plaats neemt. Je kunt dan wel moeilijk met je tong de clitoris bereiken, maar kan wel met je tong dieper in haar vagina komen. Wanneer je het lekker vindt kan je ook met je tong de vrouw anaal stimuleren (rimmen).

Staand is natuurlijk ook een manier. Het is dan een idee voor de vrouw één van haar benen ergens op te laten steunen. Dit staat niet alleen meer ontspannen, maar geeft ook meer ruimte voor de man.

Met standje 69 bevredig je elkaar tegelijk. Het is een heerlijk standje om een vrijpartij mee te beginnen of mee af te wisselen. Het nadeel is wel dat je zelf niet optimaal kunt genieten omdat je zelf ook aan het pijpen/beffen bent. Ook is het zo dat wanneer één van beide is klaar gekomen het heel moeilijk is om de partner dan nog tot een hoogtepunt te laten komen.

Zittend op het gezicht van de man (face sitting) is ook een mogelijkheid, maar wordt door niet iedereen als lekker ervaren. Voor de man kan het enigszins beklemmend zijn. Voor vrouwen die dominant zijn is het lekker om eens te proberen, maar ben je meer een genieter dan is dit niet de ideale positie.

Niet iedere vrouw kan van orale bevrediging een orgasme krijgen. Je vingers en handen kunnen dan een belangrijke tweede rol spelen. Toch zijn er ook vrouwen die wel van orale bevrediging klaar kunnen komen. Wanneer je als man merkt dat een vrouw op het punt staat klaar te komen verander dan vooral je beweging van je tong op dat moment niet meer, zodra je dit doet zakt de spanning vaak weer af en moet het weer op een ander punt worden opgebouwd. Dus vooral doorgaan met dezelfde beweging op het punt dat jij denkt dat de vrouw klaar zal komen!

Zij wil zelf graag bovenop om te neuken

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/