Partnerruil is een seksuele praktijk, waarbij twee paren die normaal gesproken een vaste relatie hebben van seksuele partner wisselen. Bij meer dan twee paren spreekt men van groepsseks. Iemand die aan partnerruil deelneemt wordt een swinger genoemd.
Partnerruil vindt vaak in georganiseerd verband plaats. Er bestaan commerciële parenclubs en privéswingerfeesten waarbij partnerruil plaatsvindt, maar bij parenclubs komt daarnaast vaak gangbangs voor.

De motivatie om aan partnerruil deel te nemen kan variëren, maar voor de meeste deelnemers is het eenvoudig de behoefte om "het" eens met iemand anders te doen. Het wordt dan ervaren als een verbreding van het seksleven; belangrijke aspecten bij partnerruil vormen de onderlinge afspraken, die van te voren worden gemaakt: doet men "het" in één ruimte of juist in 2 kamers en hanteert men bepaalde grenzen. Er is dus duidelijk geen sprake van "vreemd gaan", maar de wisseling van partner gebeurt in alle openheid. Partnerruil is tevens een algemene seksuele fantasie.

Belangrijk is hierbij vooraf duidelijke afspraken te maken van wat je samen goed vind over wat je wel en niet doet tijdens de partnerruil

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/