De Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming ofwel NVSH werd in 1946 opgericht. Het was de voortzetting van de in 1881 opgerichte Nieuw-Malthusiaanse Bond. In Amsterdam begon de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs in dat jaar een spreekuur voor geboorteregeling.
Jan Rutgers is een andere bekend gebleven naam uit de begintijd van de NVSH naar wie de Rutgersstichting is genoemd die tussen 1969 en 2002 consultatiebureaus bemensde voor problemen met seksualiteit en voor verstrekking van voorbehoedsmiddelen.

De bloeitijd van de NVSH lag in de jaren 60 toen er meer dan zestig consultatiebureaus voor anticonceptie en seksualiteit waren. Het ledental bedroeg op het hoogtepunt in 1966 meer dan 200.000. In die tijd brak de NVSH een lans voor pedofilie. Na de seksuele revolutie werd anticonceptie in de reguliere gezondheidszorg opgenomen waardoor een van de bestaansredenen van de NVSH wegviel. In 1985 was de NVSH bijna failliet. Anno 2002 heeft de NVSH ongeveer 1500 leden en draait volledig op vrijwilligers.

Het tijdschrift van de NVSH, de Sekstant, met daarin vooral de brievenrubriek Wij Willen Weten met vragen die openhartig en onbevoordeeld werden beantwoord, was een belangrijk voorlichtingsmiddel in een periode in Nederland dat jongeren nog vrijwel geen seksuele voorlichting kregen op school, en ouderen er vrijwel niet over durfden te spreken

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/