Er is niks mis mee om te masturberen, daar doe je niemand kwaad mee en het is echt niet slecht voor je. Masturberen kan erg lekker zijn.

Iedereen masturbeert, ook getrouwde mannen en vrouwen genieten er van, soms ook samen. Het kan erg opwindend zijn om de ander te zien masturberen. Sommige vrouwen vinden het ook erg lekker als ze een portie sperma bijvoorbeeld over hun borsten gespoten word. Niet alleen borsten natuurlijk... het verschilt van vrouw tot vrouw. En niet alle vrouwen vinden het lekker. Maar als je als man dit doet houd er dan wel rekening mee dat de vrouw die je net ondergespoten hebt beslist meer zal willen...
Masturberen kan natuurlijk ook als een “pauze-spelletje” gedaan worden. Is jouw vriend net klaar gekomen en is zijn pik niet stijf gebleven geef hem dan even de tijd en geil hem flink op door te masturberen...  wedden dat hij zo weer een stijve heeft ;-)

Masturberen kan je doen met je handen of je kunt ook hulpmiddelen gebruiken die vooral voor vrouwen in ruime mate voorhandig zijn. De verschillende sexshops hebben een ruim assortiment aan dildo’s, vibrators, eitjes en ander lekkere speeltjes.
Voor mannen zijn er ook wel wat hulpmiddelen maar lang niet zoveel als voor vrouwen.

Sommige mannen hebben er moeite mee om hun vrouw, vriendin met een vibrator te zien spelen, eigenlijk worden ze een beetje jaloers en zien het speeltje als een soort concurrent.
Onzin natuurlijk, het is voor de meeste vrouwen een aanvulling en niet meer dan dat...

Masturberen mannen meer dan vrouwen? Dat is natuurlijk onzin, mannen en vrouwen hebben ongeveer gelijke hoeveelheid aan sexuele verlangens. Maar denk ook eens aan de hoeveelheid sexspeeltjes die er voor vrouwen zijn en dan aan het aantal voor mannen.

Masturberende man

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/