Fetisjisme is in de ruimste zin het genot beleven aan voorwerpen of rituelen. Dit hoeft niet per definitie seksueel genot te zijn, echter hiermee is het vaak wel verbonden.

Voorwerpen of kledingstukken waar de fetisjist zich op kan richten (dit zijn slechts voorbeelden, er zijn veel meer mogelijkheden):

* fluweel
* gips
* jarretelle
* lycra
* rubber
* lak
* lange nagels
* latex
* leer
* luiers
* nylons / panty''''s
* plastic
* schoenen
* uniformen
* voeten

Met deze fetisjobjecten kan geknuffeld, gestreeld, gevoeld, gelikt, geroken en in geval van kledingstukken gedragen worden. Opwinding, lekker gevoel. Dit zijn de uitingen die daaraan verbonden zijn. Ook seks met deze objecten behoort tot de uitingen.

Soms is enkel het aanwezig zijn van het object niet voldoende. Het is dan nodig dat iemand anders het fetisjobject ter hand neemt en gebruikt. Vaak is dit iemand van het andere geslacht. Voorbeelden hiervan zijn o.a.

* het opblazen van ballonnen (Ballon fetisj)
* mensen die roken (in het Engels: smoking fetish).
* seks hebben met je partner die zich erop kleedt, zoals latex of panty's
* jonge mannen die sportschoenen dragen (in het Engels: sneaker fetish)

De fetisjist raakt opgewonden wanneer hij - in gedachten, via allerlei media, of in het echt - geconfronteerd wordt met dit beeld. Er bestaat dan ook veel pornografie specifiek gericht op de verschillende soorten fetisjismen.

Het komt geregeld voor dat fetisjisten er pas op latere leeftijd achter komen dat zij niet de enige zijn. Vaak wordt er een link gelegd met ervaringen die zijn opgedaan in de jeugd. Een voorbeeld hiervan is wanneer een jongen een dominante moeder heeft gehad en moeder droeg vaak hoog gehakte laarzen. Dit kan voor de betreffende jongen een reden zijn dat hij hier later een fetisj aan overhoudt. Dit is echter niet een "wet".

Het Internet heeft door middel van anonieme forums en discussiegroepen een grote bijdrage geleverd aan het zelfbewustzijn van fetisjisten, zeker in het geval van de meer zeldzame fetisjes.

Vaak is er een connectie met de verschijningsvormen van sadomasochisme.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/