Ejaculatie (zaadlozing) is het uitstoten van sperma door een man of mannelijk dier, meestal bij de geslachtsgemeenschap, bij masturbatie of een natte droom. Meestal gaat de ejaculatie gepaard met een orgasme, maar zowel ejaculatie zonder orgasme als orgasme zonder ejaculatie zijn mogelijk.

De eerste zaadlozing is de eerste keer dat er sperma uit de penis komt. De eerste zaadlozing vindt bij mannen meestal plaats tussen het elfde en het zestiende jaar. De gemiddelde leeftijd is dertien jaar en twee maanden. Vanaf het moment van de eerste zaadlozing kan een jongen een kind verwekken.

Ook een beperkte minderheid van de vrouwen lijkt een ejaculatie te kunnen hebben, maar een medisch bewijs hiervoor ontbreekt alsnog. Dit verschijnsel wordt in het algemeen nog al eens verward met incontinentie, omdat het een (overigens vrijwel geurloze) vloeistof met een lage viscositeit betreft. Het is echter onmogelijk om, zoals in pornofilms wel eens te zien is, grote hoeveelheden te ejaculeren. Fysisch gezien zijn er bij vrouwen geen klieren aanwezig die zulke hoeveelheden kunnen opslaan.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/