Cyberseks is het beleven van seks via internet. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe?
De meest eenvoudige is het bekijken van erotische foto's of het lezen van erotische verhalen, waardoor men seksueel opgewonden raakt. Dit kan al dan niet gepaard gaan met masturbatie. Ook kan men door middel van chatten, speakers, headsets en een webcam met andere internetgebruikers communiceren, en erotische taal uitwisselen. Dit gaat in veel gevallen ook gepaard met wederzijdse masturbatie, of uitwisseling van erotische foto's of filmpjes, al dan niet van zichzelf. In sommige gevallen blijft het contact en komt het tot een ontmoeting. Hierbij zal dan vaak seksueel contact plaatsvinden.

Aan deze manier van seks beleven kleven zowel voordelen als risico's.

Voordelen
* men kan makkelijk contacten leggen;
* anonimiteit is gewaarborgd, men kan dus alle seksuele lusten en voorkeuren kwijt waar men zich in het dagelijks leven voor schaamt;
* er is geen risico van zwangerschap/HIV.


Risico's
* Een cyberseksende nieuwsgierige puber beseft mogelijk niet dat een ander zich op internet anders voor kan doen, en zou zich tot een ontmoeting kunnen laten verleiden, met alle risico's van dien. Dit geldt wellicht in mindere mate voor een volwassene.
* Erotische foto's of filmpjes van de chatter zelf zouden wel eens misbruikt kunnen worden, door ze bijvoorbeeld door te spelen naar een seksblad of sekssite. Dit overkwam de Amerikaanse Libby Hoeler die een masturbatiefilmpje van zichzelf aan haar vriendje stuurde. Toen de liefde over was zette deze het filmpje uit wraak op het internet. Ook in Nederland is dit gebeurd. Vaak komen deze filmpjes terecht op de zogenaamde bonnasses-websites.
* Er bestaat het gevaar dat mensen verslaafd kunnen raken aan internet - cq cyberseks. Er kan dan gesproken worden van een cyberseksverslaving.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/