De clitoris of kittelaar is een seksueel orgaan van de vrouw. De clitoris ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen. Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking, maar bij zacht strelen of likken (beffen) kan de vrouw een groot genot ervaren. Doorgaande stimulatie van de clitoris kan leiden tot een orgasme. Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, hetgeen het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot aan een orgasme te brengen. Naar men momenteel (2005) meent is de enige functie van de clitoris om de vrouw seksueel genot te geven.

Tijdens masturberen stimuleert een vrouw zelf haar clitoris, maar ook een man kan de vrouw vingeren. De clitoris kan net als de penis van een man een erectie krijgen, maar dit is nauwelijks zichtbaar.

Vrouwen praten niet veel over de clitoris of over masturbatie. Het lijkt alsof er nog steeds een taboe rust op dit onderwerp.

Het is niet algemeen bekend dat het grootste gedeelte van de clitoris verborgen is in het lichaam, en dat externe stimulatie van de gehele clitoris bij sommige vrouwen tot een dieper orgasme kan leiden. Het is onduidelijk of tijdens geslachtsgemeenschap het interne deel van de clitoris door de penis wordt gestimuleerd. In elk geval kunnen lang niet alle vrouwen door alleen penetratie een orgasme bereiken.

In een vrouwelijk embryo vormt de clitoris zich uit hetzelfde weefsel waaruit zich bij een mannelijk embryo de penis ontwikkelt. Door de invloed van testosteron vormt zich uit dit weefsel bij een man de penis. Het zichtbare gedeelte van de clitoris (bij de man overeenkomend met de eikel) is bedekt door een stukje huid, dat overeenkomt met de voorhuid bij een man. In sommige gevallen gaat er iets fout bij dit proces, het vrouwelijke embryo ontwikkelt dan in plaats van een clitoris een penis. Men spreekt dan van interseksualiteit.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/