Cameltoe (letterlijk: kamelenteen) is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat kleding zodanig strak om de schaamstreek van een vrouw zit dat de kleding zich tussen de schaamlippen wringt. Een cameltoe ziet er schematisch uit als \|/, wat enigszins lijkt op de vorm van een kamelenteen.

Vrouwen en meisjes zijn zich er niet altijd van bewust dat bij hen een cameltoe zichtbaar is. Maar er zijn er ook die het zich wel degelijk bewust zijn en het als een kick ervaren. Zij verduidelijken de cameltoe dan bijvoorbeeld door hun ondergoed of broek extra hoog op te trekken. Een cameltoe kan ervaren worden als een seksuele aantrekkingskracht, of zelfs als een fetisj. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.
Wanneer slechts een klein deel van de vorm van een vrouwelijk geslachtsdeel door de kleding heen te zien is wordt wel gesproken van een bobbel. Een cameltoe is het best zichtbaar wanneer een vrouw slechts één kledingstuk over haar schaamstreek draagt, bijvoorbeeld een bikini, of een strakke broek zonder ondergoed.

Cameltoe is een Engelstalige term, maar wordt in het Nederlands taalgebied eveneens zo genoemd, de vertaling kamelenteen wordt niet tot nauwelijks gebruikt.

Cameltoes worden vooral aangetroffen in de volgende situaties en kleding:

* sportbroeken, stretchbroeken, bikini's en leggings
* erg strakke spijkerbroeken
* ondergoed in een te kleine maat

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/