Aftrekken

Masturberen wordt vaak gezien als iets wat vooral mannen doen, vooral jonge mannen en jongens zouden zich daar mee bezig houden. Vrouwen doen dat niet, zo wordt vaak gedacht, echter niets is minder waar. Meisjes en vrouwen mastuberen minimaal net zo veel en wellicht meer dan mannen.
Maar mannen praten er makkelijker over, hoewel het onderwerp masturberen, of als mannen het doen, aftrekken toch ook nog wel enigszins taboe is. Vaak omdat dat dan zou aangeven dat de man niet in staat zou zijn om een vrouw te verleiden om het hem te neuken. Dat mannen ook masturberen als ze wel een vrouw hebben die hem graag wil verwennnen is gewoon een feit. En daar is niks mis mee, het is ook gewoon lekker toch ;-)

Of vrouwen masturberen, denk maar eens aan de jaarlijkse verkoopcijfers van dergelijke sexpeeltjes, meer dan een miljoen per jaar.
De totale bevoling van Nederland is iets meer dan 17 miljoen, waarvan de helft vrouwen zijn. Dus ongeveer 8,5 miljoen, daarvan zijn er ongeveer 3,5 miljoen te jong of te oud.
Dan houd je 5 miljoen vrouwen over die regelmatig sexueel aktief zijn. De bevolking groeit niet zo snel, dus als je elk jaar een miljoen verkoopt heeft in 5 jaar tijd elke vrouw een sexspeeltje. Vibrators slijten niet snel, dus hoeven ze ook niet zo snel vervangen te worden. Als je dit door zou rekenen kom je tot de conclusie dat de meeste vrouwen meerdere vibrators en of dildo's hebben.
Hoe je dan kunt denken dat vrouwen niet masturberen... dat is mij een raadsel.

Ik denk dat vrouwen meer masturberen dan mannen, niet alleen omdat het lekker is maar ook omdat veel vrouwen sexueel niet dat krijgen wat zij graag willen. Er zijn nog steeds veel mannen die sex zien als; benen wijd en zo snel mogelijk klaar komen om zich vervolgens om te draaien en in slaap te vallen. Vrouwen die dat als hun dagelijkse realiteit hebben zien een sexspeeltje als aanvulling om aan hun sexuele behoefte te voldoen zonder vreemd te gaan.

sexspeeltje

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/