Anne
maandag, 20 maart 2017 16:36

Ik woon al bijna 11 jaar alleen, gescheiden. We woonden onder één dak maar we hadden niets samen, behalve ons zoontje. Sex was ook al snel een aflopende zaak, ik had er simpelweg geen zin meer in. De gedachte alleen al dat hij weer tussen mijn benen kroop om zo snel mogelijk klaar te komen maakte me onpasselijk. Dat zorgde voor een hoop stress aan beide kanten. Dus toen we uit elkaar gingen was dat een hele opluchting.
Ik heb een paar jaar bijna geen sex meer gehad omdat ik altijd thuis was voor mijn zoon. Nu is die een paar maanden geleden het huis uit gegaan en heb ik weer een eigen leven. Sexueel was er niet veel verandert totdat ik mijn buurman vroeg mij te helpen met mijn laptop.
Hij had het probleem zo opgelost en ging me daarna wat dingen uitleggen. Zo ook over internet, hoe je daar op een makkelijke manier mee om kunt gaan. Ik moet bekennen dat ik er bepaald geen ster in was. Tijdens zijn uitleg kwam de internet geschiedenis en bookmarks ter sprake en zag hij dat ik op sexsites en datingsites had gekeken. Ik schaam me daar niet voor en hij moest er wel om lachen. Meer dan lachen eigenlijk, want ik zag dat hij een stijve kreeg. En daar moest ik op mijn beurt om lachen. Hij had snel genoeg door dat ik dat gezien had en voor we er erg in hadden vlogen de kledingstukken in het rond.
Na jaren van geen sex ging ik helemaal los. Inmiddels is dit nu een paar keer gebeurt en iedere keer weer is het heerlijk om zijn passie te voelen. Ook hij geniet intens, maar hij is wel getrouwd en daar voel ik soms best schuldig over. Toch wil ik zijn stijve in mij voelen en wil ik hem in mij voelen klaar komen, meer hoef ik niet. Zijn stijve is voor mij genoeg, de rest mag zijn vrouw hebben.

http://www.bdsmstore.nl/