tekstheader3

xsecrets logo

kop02C51198F0-F77B-AC81-5480-474812856E84.jpg
stoute meisjes komen vaker klaar
kop04854543B6-3ED3-74DA-8AFA-36681D02D7AB.jpg
Sex op spannende plekken is lekkerder
kop09E18E4A1D-23B9-6629-F2EF-7AED11B79F9A.jpg
Hier al eens van gedroomd, maar durf je dat ook echt?
kop239B6ED8CD-9B4E-8516-CE9D-B9EE994F586E.jpg
Stoute meisjes krijgen billekoek

Sex reportages

reportage

Met een klein team zijn wij op zoek naar bijzondere sexervaringen, geile vrouwen en wat waar te beleven valt. Elke week weer een nieuw avontuur, lees het hier

Verkiezing geilste vrouw 2021

sex op het strand

Dit jaar gaan we weer de geilste vrouw verkiezing doen... denk jij dat je de geilste vrouw bent... vul dit deelname formulier in

Kloothommels en...

kut met peren

We kennen ze allemaal wel, van die woorden die je verkeerd uit kunt leggen... zoals de bovenstaande "Kut met peren" Maar kijk zelf wat wij nog meer hebben bedacht en getekend

Mijn vrouw is niet in orde... er is iets mis met haar geheugen, natuurlijk is ze onder behandeling maar het is onduidelijk wat er met haar aan de hand is.
De arts gaf mij het advies om wat leuke dingen met haar te doen die referen aan haar jeugd of bijzondere gebeurtenissen.

Daar heb ik wat op gevonden, ik vertel haar elke dag dat ik jarig ben en het weer een feestelijke dag wordt.
Wat zij zich van mijn verjaardagen herinnert is dat ze mij dan uitgebreid verwent tussen de lakens. Dat begint dat ze mij uitgebreid pijpt en we daarna samen onder de douche gaan.
We sponzen elkaar lekker af en meestal gefe ik haar dan staand een flinke beurt. Staand neuken vind ze helemaal geweldig als ik haar dan achterlangs stevig aanpak.
Daarna kleed ze zich vaak wat hoerig en speelt ze mijn onderdanige sletje mijn slavinnetje in afwachting van stoute opdrachten.

Een paar dagen geleden veranderde er wat, ik hoef haar niets meer te vertellen... sochtends maakt ze mij wakker terwijl ik klaar kom in haar mond. Ze heeft de regie over genomen en beveelt mij nu hoe zij klaar gemaakt wil worden. Meestal komt dat er op neer dat ik als Lassie me helemaal scheel lik en ze meerdere keren klaar komt, daarna moet ik op mijn rug gaan liggen met een blinddoek om en word ik uitbreid bereden tot ze weer klaar komt.
Dan kleed ze zich weer hoerig en controleert of ik wel een stijve heb, zoniet dan moet ik weer likken.
Ik begin me af te vragen of haar geheugen probleem wel echt is... maar ik houd mijn mond dicht, dat wil zeggen als ik haar kutje niet lik.

Hoe vaak wil jij sex
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Vacature xsecrets.nl

Voor onze site zijn wij op zoek naar vrouwen die aan onze site mee willen werken

Heb jij interesse? Stuur een mailtje naar dit emailadres uiteraard handelen we alles uiterst discreet af en nemen we zsm contact met je op.

SEX kadootjes

Voor leden van xsecrets.nl hebben we een aantal gratis sexkadootjes... zoals het onderstaande sexdiploma, uiteraard vullen we daar o.a. de naam bij in

sexdiploma